Ръжда около предното и задното стъкло
|
|
Jimchu | Дата: Понеделник, 11.08.2014, 14:36:21 | Message # 1 |
Шодан (1)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Новобранци
Съобщения: 9
Статус: Офлайн
| Здравейте,
Около двете стъкла на прелюда се е наддигнала боята и е избила ръжда, смятам че без сваляне на стъклата няма как да се оправи качествено. Дайте съвети ако някой се е сблъсквал с тази драма, предполагам че ще ми трябват нови уплътнения след това...
Поздрави,
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 11.08.2014, 16:10:45 | Message # 2 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2035
| Нови уплътнения няма да ти трябват,освен ако не сваляте твоите много грубо.Бъди много внимателен, понеже нови уплътнения няма от къде да намериш- т.е. има но струват една камара пари. Като махнеш уплътненията ще си проличи дали има нужда или не от сваляне на стъклата- в зависимост до къде е ръждата.
|
|
| |
rubara | Дата: Понеделник, 11.08.2014, 18:31:37 | Message # 3 |
Йондан (4)
Град/Държава: Pleven/Bulgaria
Съобщения: 81
| Моето задно стъкло като го сменяха, пича който го прави - занимава се с това предимно, ми каза че са пуснали на пазара някакви ленти, които се продават на метър, не били с някаква фрапираща цена...
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 11.08.2014, 20:41:33 | Message # 4 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Оригиналното уплътнение е с доста фрапираща цена Можеш да си го купиш само от официален представител или с индивидуална поръчка от Щатите.Затова е по-добре да бъдеш внимателен и да опазиш уплътненията,после могат да се сложат пак и почити да не личи че е сваляно.
|
|
| |
addicted | Дата: Понеделник, 11.08.2014, 21:04:13 | Message # 5 |
Нанадан (7)
Съобщения: 346
| И моето предното е много зле...даже се спука един път, нямах пари да оправям раждата тогава и майсторите в кобра го залепиха "лекичко". Вече година нямам проблем с тяхното "лекичко залепване", даже сложиха неоригинална лайстна колкото да има.Сега съм се разбрал с един майстор, човека ме чака да му сабера парите и да я прави (ех тия пари). Ще свали стаклото, ще подмени всичко изгнило, ще обработи с разните му препарати, ще боядиса, ще лакира и ще го залепи обратно.Каза ми че и оригиналното уплатнение ще го залепи с черен силикон.
Аз си мислех че моя прелюд е уникат с тази изгнила рамка на предното стъкло, но явно не е така. Майсторетата в кобра казваха че е изгнило поради смяна, надрано е отдолу като е сваляно стъклото и затова е изгнило.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 11.08.2014, 21:07:32 | Message # 6 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote addicted ( ) ""майсторите"" в кобра Това много ме разсмя колега
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
addicted | Дата: Понеделник, 11.08.2014, 22:27:55 | Message # 7 |
Нанадан (7)
Съобщения: 346
| Мислех "майсторета" да напиша ама...
|
|