Въпрос за ръчната спирачка
|
|
degman | Дата: Вторник, 09.09.2014, 22:43:22 | Message # 1 |
 Сандан (3)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 64
Статус: Офлайн
| Преди няколко дни си смених 4-те диска и накладките и когато реших да си натегна ръчната установих че "лястовицата" ми е много, ама много изкривена, откъм дясното жило. Лявото жило пък се беше и измъкнало от планката дето го държи за купето, по точно бронята. Сега е по - добре ама ме дразни защо има толкова голяма ралика при положение, че всичко е ново. Та въпроса ми е откъде може да е проблема, и двете жила работят и задните спирачки си държат, апаратите са ревизирани и не са клеясали. Как да регулирам това нещо? Или да не се занимавам с глупости като ръчната държи Но все ми се струва че нещо не е както трябва..... Надявам се ме разбрахте според обяснението ми, ако не утре ще го снимам колко точшно е криво
И един въпрос не за коли - това писане на този код на всяко мнение е малко гадно, след определени мнения във форума ли се маха или винаги си стои? Просто е малко гадно с него......
Редактирано от degman - Вторник, 09.09.2014, 22:45:31 |
|
| |
ZAPPA | Дата: Вторник, 09.09.2014, 22:48:26 | Message # 2 |
 ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
degman | Дата: Вторник, 09.09.2014, 23:03:17 | Message # 3 |
 Сандан (3)
| Единия проблем ще се реши след 8 мнения значи, сега остана другия "проблем"
|
|
| |
degman | Дата: Неделя, 14.09.2014, 12:04:38 | Message # 4 |
 Сандан (3)
| Свалих апарата дето е отпуснато жилото, след малко играчка с буталото, дърпане на ръчната и натискане на спирачката като апарата е на диска разбира се лястовицата си застана както трябва. Защо беше толкова криво не знам, така и не установих точно проблема откъде е.
|
|
| |