тампони за задното окачване
|
|
KONI | Дата: Вторник, 09.12.2014, 16:06:57 | Message # 1 |
Годан (5)
Град/Държава: Burgas/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 119
Статус: Офлайн
| здравейте колеги. търся тампони за задния горен носач този който се захваща към купето. трябват ми и други но тях ги намирам по лесно.някой знае ли откъде мога да намеря такива. и друго ако някой е сигурен да потвърди ,че тампоните от предния горен носач са еднави с тези на задния горен носач. поздрави.
|
|
| |
KONI | Дата: Сряда, 10.12.2014, 17:21:37 | Message # 2 |
Годан (5)
| колеги открих на няколко места подобни но навсякъде ми искат размери на тампона за да сме сигурни че ще станат. и пак съм наникъде някой да знае размерите на въпросните тампони? помагайте ,че съвсем я закъсах.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 10.12.2014, 22:09:26 | Message # 3 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Звънни на Мони да ти продаде каквото трябва.Човека е много точен и си разбира от работата. http://preludebg.com/forum/17-9-1
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
KONI | Дата: Четвъртък, 11.12.2014, 15:50:49 | Message # 4 |
Годан (5)
| защо мислиш,че не съм се сетил. но и той ми иска размери на тампона и да го търси а аз няма как да взема размери защото тампоните са на колата. и остава последна възможност ако някой колега има стар носач с тампони да ми го изпрати за да избия тампоните и да взема мерки.
Редактирано от KONI - Четвъртък, 11.12.2014, 16:27:21 |
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 11.12.2014, 17:40:17 | Message # 5 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote KONI ( ) защо мислиш,че не съм се сетил. Знам ли...? Само исках да ударя едно рамо
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
KONI | Дата: Четвъртък, 11.12.2014, 19:16:07 | Message # 6 |
Годан (5)
| благодаря ти за подсещането но и там както казах ударих на камък.
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Четвъртък, 11.12.2014, 21:16:39 | Message # 7 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 2166
| Носача се сваля лесно и може да си вземеш размерите или направо да тръгнеш с него по магазините. Приятели са споделяли с мен че са носили да им отливат от гума подобни тампони по окачванията и бяха доволни. Ако не ти се купува цял носач или не намериш втора употреба и това е варянт. Незнам дали знаеш за това да вметна че горните предни и задни носачи тези тампони не са набити в носача така че могат да се сменят само те комлект с шпилката в която са набити.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
KONI | Дата: Петък, 12.12.2014, 17:42:38 | Message # 8 |
Годан (5)
| здравейте благодарение на колегата тheexpress който ми изпрати размерите на тези прословути тампони днес ходих и търсих по размер. оказа се ,че стават от акорд 4 93г. от предните носачи.имах късмет и взех последните 4 така, че сагата най накрая свърши. благодаря на всички които се опитаха да помогнат. поздрави.
Редактирано от KONI - Петък, 12.12.2014, 17:43:54 |
|
| |