rubara | Дата: Понеделник, 08.10.2018, 08:06:51 | Message # 1 |
Йондан (4)
Град/Държава: Pleven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 81
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги, от може би година си разцъквам с х23 ама нещо не е както трябва. Взех я колата с думнала гарнитура, понеже предния я е карал на газ и ... нещо е наакал положението. Както и да е, взимам колата, бум в сервиз, смяна на всички ремъци и ролки, гумички на клапани, смяна на всички гарнитури (без тая на картера) пращахме главата да я надуват и да я шлайфнат в Ловеч, от там казаха, че главата е 6 точки и е здрава. Затваряме двигателчето, цак нови филтри, масла - както пише в дебелите книги. Въртя, пали ... продължава да пуши бяло - констатираха уж сегменти. Ок сегменти, ама и нещо друго се случва, януари месец като я взех с пълен радиатор антифрийз и може би преди 3 или 3.5 месеца както си карам почна да качва температура, отварям радиатора, той празен. Доливах... гледам радиатора - той като нов, гледам маркучите - нито капка, странна раота. И от тогава, чак вчера съм налял 3 литра антифрийз, защото някъде магически изчезва пак. Който и сервизен майстор да питам тук, всеки направо ме хвърля на "Блока ти е заминал да знаеш". Та искам вашето мнение, понеже някой може да се е сблъсквал с подобно нещо и да ми посочи решение евентуално.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 17.10.2018, 21:40:00 | Message # 2 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| АБСОЛЮТНО сигурен ли си че гарнитурата на главата е сложена правилно??? Ако е пренатегната при монтажа може да се повреди и скъса. Имал съм такъв проблем със старата ми CRX, престарах се със стягането и гарнитурата замина.Задължително се стяга с килограмите дадени в тех.описание и спазвайки последователноста на затягане на болтовете.Аз бих проверил гарнитурата първо!
|
|
| |
Kozanostra | Дата: Четвъртък, 18.10.2018, 20:32:47 | Message # 3 |
Сандан (3)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 40
| И аз ми мисля ,че гарнитурата на главата ти духа и надува водната система
Accord III Prelude IV Civic V
|
|
| |
NightRider | Дата: Петък, 19.10.2018, 19:26:14 | Message # 4 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Подккре-пппям ккк-олегите на-ппълно . Наззз-драве!
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
Редактирано от NightRider - Петък, 19.10.2018, 19:27:18 |
|
| |