От 5-та на 4-та генерация
|
|
VIPER-CH | Дата: Неделя, 12.02.2012, 00:34:14 | Message # 1 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги,имам едно питане,някой монтирал ли е воден радиатор от 5-та на 4-та генерация и може ли да стане?Става дума за Ф20 мотора и при двете.Имам читав радиатор от 5-та а моя на 4-ката е запояван и ламелите м/у тръбичките са много зле в долната част.на места липсват.Видимо изглежда същия освен дебелината му.На 5-та е по тънък. Благодаря предварително.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 12.02.2012, 01:02:56 | Message # 2 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Мериш разтоянието на долните захващания до краищата на радиатора, и ако там са еднакви при двата радиатора, вероятноста да са заменяеми е над 90%
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Неделя, 12.02.2012, 01:07:31 | Message # 3 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available for users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 12.02.2012, 01:19:51 | Message # 4 |
BIKER
| Garfi,ставаше дума да не си играя да правя излишно упражнение Zappa ,ще съм благодарен за инфото,то ако има разлика ще е само в крачетата всичко друго-отворите за водните съединения,захващането на двата вентилатора,капачката е еднакво. А,и в дебелината има разлика,също и питата е по-дълга с 1.5см. което смятам,че няма да е проблем
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Неделя, 12.02.2012, 14:38:32 | Message # 5 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available for users only.
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 12.02.2012, 14:51:26 | Message # 6 |
BIKER
| Благодаря колега,спести ми излишно усилие Аз сега премерих на 5-та генерация от център до център е 39.5см. и ако искам да го сложа ще трябва да импровизирам нови крачета. Още веднъж благодарско
|
|
| |