Прекарване на кабели в купето
|
|
aλexandro | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 08:29:16 | Message # 1 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
Статус: Офлайн
| Някой може ли да даде малко повече информация от къде може да се прекарат кабели от коша в купето? Съответно отляво (страната на шофьора) и от дясно. Аз исках да прекарам отляво няколко кабела, но след доста гледане не можах да намеря от къде влизат. След като вкарам кабелите от къде трябва да минават вътре (например до компютъра)? Може би трябва да сваля цялото табло? На картинки всичко изглежда ясно но като се заровя в коша, нищо не е както очаквам.
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 08:49:45 | Message # 2 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2166
| При 5-та серия гледах майстора докато ми слагаше алармата че ги прекара от ляво кабелите но сваля подкалника. Не го свали изцяло а само го разкачи отзад и го отмести за да може да бьрка.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
aλexandro | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 09:03:12 | Message # 3 |
Хачидан (8)
| И аз преполагах че е някъде в калника, но от страната на купето нищо не виждам. Може би кабелите вървят през целия калник?
|
|
| |
NSBOP | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 11:41:15 | Message # 4 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Отвори менюъла и гледай от страница 23-20 натам. По-лесно е да го видиш на илюстрацията.
|
|
| |
aλexandro | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 12:15:27 | Message # 5 |
Хачидан (8)
| Ясно. Явно съм объркал кабела на моторчето на чистачките. Помислих си че там има кабели, които да минават към купето. Явно ако искам да си ги дръпна качествено, ще трябва да сваля таблото и левия калник. Тъкмо ще пооправя малко и кабелите на алармата, комфорт модула на плафона и ДРЛ светлините.
|
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 13:28:51 | Message # 6 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 915
| Сега ще се фукаме ли?
|
|
| |
aλexandro | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 14:00:55 | Message # 7 |
Хачидан (8)
| хахахаха, не, просто се сетих каква каша е под таблото понеже, нали, е много удобно да работиш легнал на пода в колата, а краката и задника ти са навън. Та общо взето тогава събрах, събрах кабелите, бандажирах ги с тиксо и така си стоят. Но понеже искам да вкарам кабелите за клапите на смукателя както трябва и ще се наложи да разваля таблото, по добре да ги оправя и тях. Иначе комфорт модула на осветлението е купето е истинско бижу за парите си. (особено като имаш втори плафон и осветление във вратите )
Редактирано от aλexandro - Понеделник, 26.03.2012, 14:01:55 |
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 26.03.2012, 14:45:03 | Message # 8 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 915
| Аз си направих комфорт модул от JDM контрол юнит. нали знаете на 2.2. и 2.3 как плавно загасва осветлението на ключалката за палене- така го направих Отделно вече ми пиука, когато ключа е в ключалката и вратата ми е отворена, както и когато не съм си сложил колана
|
|
| |