• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Смяна на колони
galev_90Дата: Петък, 17.08.2012, 23:37:05 | Message # 1
Хачидан (8)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 592
Статус: Офлайн
Здравейте.Изпаднаха ми колони 6.5 инча.Интересува ме как се сваля кората на вратата отпред, за да се смени колоната.За прелюд 4 говорим.Благодаря

itsoneДата: Събота, 18.08.2012, 08:53:17 | Message # 2
Сандан (3)

Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 52
Имаш 3 винта които трябва да развиеш, показал сам ти на снимката (единият е на долната извивка в предната част на вратата)
след това остава само на щипки
Смъкни копчалъците с които управляваш прозорците, заключването (то е едно цяло и е на щипки след като си премахнал винта)
освободи щипките с напън, дръпни ръчката (все едно си отваряш вратата и отделяш копчалъка, тогава прекъсваш буксата с кабели
почваш от долния край постепенно да отделяш кората от вратата и така до горе
след това с полу разтворен долен край, издърпваш кората на горе (при смъкнато до долу стъкло е по лесно)
откачаш и другата букса (с която се управляват ел огледалата, Това е ;)

На предната извивка няма винт! На задната е ;) сега проверих
Приложени файлове: 3850907.jpg (212.7 Kb)

Prelude F20 GSM 0897 456 331

Редактирано от itsone - Събота, 18.08.2012, 16:07:58

galev_90Дата: Събота, 18.08.2012, 16:07:58 | Message # 3
Хачидан (8)

Благодаря за инфото.При моя прелюд за дясната врата на друго място имаше винтчета.Интересува ме следното.Свалих кората и свърших работа,но пластмасата кадето се намира копчето за сваляне и дигане на прозореца(говоря за дясната кора) го вкарвам щракват щипките и трябва да сложа едно винтче.След като го сложа в горния десен край се отваря с около 2-3 милиметра и страшно ме нервира че не мога да го затворя.Гледам има някакво палче уж го вкарвам кадето му е мястото и нищо.Колеги помагайте защото цял следобед се мъча и направо съм полудял
Благодаря :)

nightfighterДата: Събота, 18.08.2012, 21:30:34 | Message # 4
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Няма кой знае какво да се направи по въпроса :) От много сваляне и качване щипките или местата на кората където се захващат са поизносени и затова ти стои хлабаво.Освен ако нямаш някоя измъкната или счупена щипка де.
Като доуточнение!Има още две болчета които колегата не е показал със стрелкички:1- от задната страна на кората ниско долу;2- на часта от кората която е закрита от таблото горе в ъгъла,и там където е показал със стрелкичка долу в краката при мен има щипка не болче

galev_90Дата: Неделя, 19.08.2012, 01:33:27 | Message # 5
Хачидан (8)

Аз свърших работа.И да има 3-4 винтчета, който се виждат и се свалят.Проблема остава със пластмасата където е за сваляне на стъклото.Но нея я мисля какво да я направя за да стане плътно

itsoneДата: Неделя, 19.08.2012, 11:19:20 | Message # 6
Сандан (3)

Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Съобщения: 52
не знам и аз какво да се направи, при мен също стърчи малко но на лявата врата и мен ме дразни но не съм се занимавал, иначе може да се импровизира нещо, не съм го мислил

Prelude F20 GSM 0897 456 331

TG_FanДата: Неделя, 19.08.2012, 17:10:29 | Message # 7
Нанадан (7)

Съобщения: 368
а някой може ли да ми каже как се сменят говорителите на таблото, защото ми се стори , че корите са залепени?

galev_90Дата: Неделя, 19.08.2012, 17:20:25 | Message # 8
Хачидан (8)

Ами ако имая говорители там (понеже аз нямам), пластмасите са на нещо като щипки.Вкарвая тънка отверка и леко напъваш и ще излезнат.Бавно и без сила и ще стане :)

poploДата: Понеделник, 17.09.2012, 13:09:33 | Message # 9
Шодан (1)

Съобщения: 19
Какви колони сложи? Можеш ли да дадеш размери, ако не ти е проблем? Имам едни 6.5 инча, но ме притеснява да не опират отзад...

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda