Не пали топла, гасне както си стои,таблото мига и прекъсва
|
|
itsone | Дата: Понеделник, 20.08.2012, 18:05:11 | Message # 1 |
Сандан (3)
Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 52
Статус: Офлайн
| Здравейте маниаци! Проблемът е следният: Вчера спирам да си купя цигари и гася колата Връщам се и а да паля,,,,, нямаааа На контакт не светва таблото, завъртам да паля и тогава светват заедно с паленето и веднага гасне, след няколко минути беше всичко нормално, Отидохме да пием по нещо, колата да е стояла към час и а да паля пак същото, таблото светва чак заедно с паленето и гасне веднага Разбутах релето главното зад волана, вадих го гледах го, слагам го запали и се прибрах Днес оставям жената пред работа и преди да вкарам задна и тя угаснала сама и голям срам пред фирмата и бутам че съм задръстил пътя след 5 минути си запали нормално и отидох на работа Сега отивам да взема от работа жената и да съм загасил двигателя за 3 минути и пак същото се повтаря по път към къщи се молех да не угасне в голямото движение че срамота и задръствам и пътя, малко преди гаража, както карам и стрелките на оборотомера и километража падат на нула и викам угасна, настъпах педала и потегля не е загасена след малко стрелките се оправиха и почна да прекъсва часовника, след това и цялото табло мига когато си иска, стрелките и те падат когато си искат и таман я вкарах у гаража и я държах нарочно запалена да я следя, всички уреди си правят цветомузика прекъсват когато си решат, подавах и на моменти нормална газ и накрая сама угасна
Единственото различно от всекидневието е че ходих на автомивка вчера (вътре вънка) но не съм мил двигателя, нормална мивка както обикновено
Релето го презапоих преди 3-4 години, вчера пак и няма проблема остава даже по зле днес
Четох в нашия раздел за възможни проблеми но няма точно като моя свързан и с таблото пише за бобина и комутатор и за главното реле, но не знам как да разбера къде е проблема Благодаря ви! Когато е болна колата, болен съм и аз
Prelude F20 GSM 0897 456 331
Редактирано от itsone - Понеделник, 20.08.2012, 18:08:13 |
|
| |
Garfi | Дата: Понеделник, 20.08.2012, 19:13:56 | Message # 2 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
| Да не би да имаш проблем с клемореда на контактния ключ или нестабилно замасяване?
|
|
| |
NSBOP | Дата: Понеделник, 20.08.2012, 19:26:30 | Message # 3 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Огледай кабелите за масата за първо време.
|
|
| |
itsone | Дата: Понеделник, 20.08.2012, 20:16:54 | Message # 4 |
Сандан (3)
Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 52
| Оправих проблема, Точно таралежчето на контактния ключ е, колегата Age ми даде старото си (работещо) след като го смених всичко си дойде на място Специални благодарности на Age, дойде ми на краката Благодаря и на вас като отворих моето таралежче, пластинките бяха омазнени (засъхнала смазка или грес) имаше доста нагар и то като погледнеш ти е ясно
Prelude F20 GSM 0897 456 331
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 20.08.2012, 22:14:26 | Message # 5 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote (itsone) Специални благодарности на Age, дойде ми на краката Тоа пич грешка нема!Евала
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 20.08.2012, 22:16:26 | Message # 6 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Светльо е железен, няма две мнения Супер, че се е оправил проблема лесно
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Bac0 | Дата: Събота, 17.05.2014, 16:50:33 | Message # 7 |
Нидан (2)
Съобщения: 27
| Ако намерите и още един клеморед пак нема да имате грешка . Намерил съм ново ама некакси 70лв с доставката не ми се дават....Ако има още кажете (става въпрос за 5-та генерация, ако не са еднакви).
Prelude BB9 F20A4 The power of dreams !!!
Редактирано от Bac0 - Събота, 17.05.2014, 16:53:42 |
|
| |