Поставяне на антикрило
|
|
VIPER-CH | Дата: Сряда, 22.08.2012, 18:43:57 | Message # 1 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Трябва ми помощ за поставянето.Някой може ли да ми даде разстояние примерно от ръба на капака до основата на антикрилото за да го монтирам така както излиза от завода,т.е. колко напред да легне основата на крилото спрямо ръба на задния капак. Тук някъде май ще трябва да се разпробият отвори че да влиза ключ за стягането на крилото
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Благодаря предварително
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
Редактирано от VIPER-CH - Сряда, 22.08.2012, 18:47:47 |
|
| |
policaja_old | Дата: Сряда, 22.08.2012, 18:49:02 | Message # 2 |
Полицай
Град/Държава: PZ-област/
Съобщения: 108
| ми на капака от вътрешната страна трябва да има пунктирано,къде трябва да боцнеш,не е кой знае каква сложноста на изпълнение-викай неволята и действай
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 22.08.2012, 19:02:33 | Message # 3 |
BIKER
| Знам ,че не е сложно,просто искам да стане оригинал Благодаря ти за крилото а цвета е същия като на колата ми Не съм забелязал,къде има пунктирано ....трябва да огледам по-внимателно
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
galev_90 | Дата: Сряда, 22.08.2012, 19:20:18 | Message # 4 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 592
| Има има.И аз като монтирах мойто крило се чудих, но се загледах и ги видях.Като отвориш багажника виж в крайщата на капака, ще трябва да имаш по 2 кръгчета.Точно тях трябва да разпробиеш и да си хванеш спойлера.Ако е с стоп светлина, се включва при левия стоп.Аз си вързах жиците директно за стопа.Не помня коя какъв цвят беше, но нищо не е толкова сложно.И времето ще е далеч по приятно Аз моя януари го монтирах на -10, -15 градуса навън.Не беше лесно ама това е като има воля има и начин.Ако се затрудняваш, в форума някаде имаше тема за още някой, който си слага спойлера.Успех
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 22.08.2012, 21:24:55 | Message # 5 |
BIKER
| Нищо не видях....само едно кръгче на втората ламарина.За него ли иде реч?
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 22.08.2012, 21:31:33 | Message # 6 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Виж тази снимка! Някой да потвърди, да не подведем колегата все пак
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 22.08.2012, 21:36:36 | Message # 7 |
BIKER
| Това е точно по ръба а мисля,че основата на крилото е по-навътре но може и аз да греша.
Редактирано от VIPER-CH - Сряда, 22.08.2012, 21:38:56 |
|
| |
galev_90 | Дата: Сряда, 22.08.2012, 21:41:53 | Message # 8 |
Хачидан (8)
| Сега е късно за снимки, но ако искаш утре ще си снимам моя капак отвътре да погледнеш, ако имаш някакви съмнения
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 22.08.2012, 21:45:32 | Message # 9 |
BIKER
| Quote (galev_90) Сега е късно за снимки, но ако искаш утре ще си снимам моя капак отвътре да погледнеш, ако имаш някакви съмнения Ще съм благодарен
|
|
| |
galev_90 | Дата: Сряда, 22.08.2012, 21:48:30 | Message # 10 |
Хачидан (8)
| Нямаш проблеми.Утре привечер ще ти ги покажа снимките
|
|
| |
aλexandro | Дата: Четвъртък, 23.08.2012, 08:39:31 | Message # 11 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
| http://preludebg.com/forum/5-101-1
Моето крило още стои и чака за боядисване, но понеже трябва да правя и предната броня и искам да са заедно
|
|
| |
KONI | Дата: Четвъртък, 23.08.2012, 12:34:08 | Message # 12 |
Годан (5)
Град/Държава: Burgas/Bulgaria
Съобщения: 119
| Точно там са отворите където ги е показал колегата ,, nightfighter,, аз първо пробих с малка бургия 2мм от вътре навън и после с мисля ,че 6мм(всъщност колкото са шпилките на крилото) отвън навътре може и с малко по голяма бургия 6,5 защото може да не стане съвсем точно и после наместването на крилото е по трудно. поздрави.
|
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 23.08.2012, 20:10:09 | Message # 13 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| До колкото знам за 4-та генерация има голямо разнообразие от антикрила, едва ли всичките се захващат на едно и също място.
|
|
| |
KONI | Дата: Четвъртък, 23.08.2012, 20:39:27 | Message # 14 |
Годан (5)
Град/Държава: Burgas/Bulgaria
Съобщения: 119
| Говорим за оригинално антикрило. За другите вариации се решава на място с ,,три пъти мери един път дупчи,,.
|
|
| |
galev_90 | Дата: Четвъртък, 23.08.2012, 20:56:37 | Message # 15 |
Хачидан (8)
| Ето обещаните от мен снимки.Значи след като пробиеш дупките, няма да е лошо някаква боя да мазнеш на тях, или грунд, за да не тръгне ръжда от тях.Оградил съм ти къде са дупките. Относно мненията за спойлерите, да виждал съм какви ли не спойлери за прелюд 4, но по хубав от оригиналния който си е, за мен няма.Ако имаш някакви въпроси питай )
|
|
| |