Как да разглобя HEATER CONTROL-а
|
|
sean__john | Дата: Събота, 15.09.2012, 22:44:41 | Message # 1 |
Йондан (4)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 96
Статус: Офлайн
| В темата ще комбинирам два въпроса, как да разглобя даденото нещо защото в момента подсветките на копчетата не светят постояно а от време на време и ме дразнят страшно много и другото което е искам да закупя 1 и 2 от снимката. 1 е детаила който ми е пропукан на едно две места и искам да го подменя. 2 искам да подменя защото моя Прелюд е без A/C но ми харесва да свети и това копченце. Ако някой разполага с такива здрави неща да ми пише. Мерси предварително и поздрави на всички колеги.
|
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 16.09.2012, 00:39:52 | Message # 2 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
| А/С-то е само капаче в/у копчето, което съществува независимо дали имаш клима или не. За подсветката съм писал в една моя тема, в която сменям крушките с светодиоди. Описъл съм каде са. Нямам време сега да я търся.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 16.09.2012, 10:42:05 | Message # 3 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Аз имам панела с копчетата без въздуховодите. Биска, на теб ли го дадох или да го търся из дълбините на багажника?
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 16.09.2012, 10:44:11 | Message # 4 |
just driver
| У мен е. Не го търси, ама капачето на копчето е на моята кола вече
Редактирано от Garfi - Неделя, 16.09.2012, 10:59:57 |
|
| |
sean__john | Дата: Неделя, 16.09.2012, 10:50:53 | Message # 5 |
Йондан (4)
| Garfi разгледах твоята тема, при 4-гн има два винта от доло на декоративната решетка и пак само се изтегля със сила ли? А ако някой би се разделил само с това копченце още по добре но не ми се вярва, и затова търся целия панел.
|
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 16.09.2012, 11:06:49 | Message # 6 |
just driver
| Колегата @perssi може да ти свърши работа с панела, то всъщност не е панел ами контрол на парното. В интерес на истината нямам представа как точно се разглобява таблото на 4-та генерация. Насочих те към моята тема за да видиш къде се бамират крушките
|
|
| |
galev_90 | Дата: Неделя, 16.09.2012, 12:52:28 | Message # 7 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 592
| Разглобява се лесно.Единствено сила не използвай Иначе накратко казано сваляш мисля че беше пластмасата която е при скоростния лост и я дърпаш назат, откачаш жилото което е долу под таблото от пасажерската страна,разчистваш си кадето ти е сд-то да имаш пространство, мисля че се държеше на 2 винчета ако не се лъжа този панел.И да знаеш, панела не излиза централно назад, трябва да го повдигнеш малко към предния прозорец и едновременно да дърпаш.След това вече не е трудно.Имаше някаде клип как се разглобява самия панел.Ако не ти е ясно нещо пиши да обясняваме по точно
|
|
| |
sean__john | Дата: Неделя, 16.09.2012, 14:44:38 | Message # 8 |
Йондан (4)
| Мисля че схванах как да го разглобя сега остава да си намеря и частите та като го разглобя веднага да ги сменя
|
|
| |
aλexandro | Дата: Неделя, 16.09.2012, 20:07:53 | Message # 9 |
Хачидан (8)
Група: Редактори
Съобщения: 693
| До колкото си спомням, винтчетата са три (3), като третото беше завряно някъде. Излиза БЕЗ сила. Това, че не ти свети осветлението понякога, се оправя като минеш всички спойки си поялник. Това е от редовните проблеми на 4 ген.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Неделя, 16.09.2012, 21:00:45 | Message # 10 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Quote (aλexandro) До колкото си спомням, винтчетата са три (3), като третото беше завряно някъде. Завряното винтче е отдолу,там където се намира шейната на касетофона,в задната част.Сваля се с по късичка отверка,като естествено преди това си свалил всичко що е свързано с музиките
|
|
| |
sean__john | Дата: Понеделник, 17.09.2012, 18:45:33 | Message # 11 |
Йондан (4)
| Благодаря за всички подробни обяснения на всички колеги, изгледах 2-3 клипчета каде що се запоява и как се разглобява и ще си направя друга тема с нещата който ще търся за подмяната на мойте.
|
|
| |