Заден Лип.
|
|
galev_90 | Дата: Петък, 23.11.2012, 12:49:28 | Message # 1 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 592
Статус: Офлайн
| Колеги както е тръгнало с тия липове, сега искам и отзад на бронята да сложа.Харесал съм един, но нямам идея какъв е.Ще ви покажа снимка, и ако може някой да ми каже какъв е, и дали отнякаде може да се намери такъв.Може и други варианти да ми предложите.Благодаря
|
|
| |
nightfighter | Дата: Петък, 23.11.2012, 14:19:40 | Message # 2 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Без да се сърдиш колега,но този лип в моите очи изглежда много грозно,стърчи и не се връзва с нищо останало.Бих ти препоръчал да сложиш нещо от рода на:Това Другото което на мен най много ми харесва , е да си търсиш заден лип като Този Все пак както казваше колегата VIPER-CH ,, мнението е като г.з , всеки го има " така че , аз само споделям моето
Редактирано от nightfighter - Петък, 23.11.2012, 14:22:22 |
|
| |
galev_90 | Дата: Петък, 23.11.2012, 14:39:15 | Message # 3 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 592
| Няма за какво да се сърдя.Просто искам варианти и да видя какво ще ми хареше.Мненията са добре дошли Хареса ми как стой липа от акорда, в комбинация с калобраните.Някой има ли идея какви пари вървят калобраните и липа от акорда и евентуално от къде могат да се купят
Редактирано от galev_90 - Петък, 23.11.2012, 16:49:44 |
|
| |
rollin | Дата: Петък, 23.11.2012, 17:52:52 | Message # 4 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Съобщения: 1271
| аз от доста време също се оглеждам за лип от Акорд, даже има едно купе за продан в мобиле ама оня дето го продава явно е измамник защото 5 пъти му звънях за липа кога ще го прати(понеже се договорихме и за цена и за всичко) и само ме лъжеше, че куриерите объркали адреса, после нз какви пак др. глупости измисли и така и тоя лип не дойде при мене...
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 23.11.2012, 21:03:10 | Message # 5 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| И аз обиколих всички автоморги в града ама не намерих лип от акорд-купе.Първия лип и на мен ми изглежда мн грозен. Quote (nightfighter) Другото което на мен най много ми харесва , е да си търсиш заден лип като Този Този наистина е добър
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |