• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Търся малко мнения относно Прелюд 4gen.
gogomaniakaДата: Неделя, 16.12.2012, 15:54:39 | Message # 1
Шодан (1)

Град/Държава: Aydemir/Bulgaria
Група: Новобранци
Съобщения: 9
Статус: Офлайн
Здравейте ! Нов съм и тепърва се интересувам от хонда. Предстои ми да си копувам пъвра кола и искам да е нещо със спортен вид и добър вървеж. Спрях се на Хонда Прелюд 2.0 130 hp. Въпросите ми са относно това добър ли е двигателя, дава ли дефекти и как скъпа ли е доста поддръжката (скъпа, скъпа напримрер ако срявним с Ауди). Та харесах точно тази : http://www.cars.bg/u774773 . Този газов инжекцион + или - е ? При положение, че ще карам повече на бензин . Надявам се тук да получа нужната за мен информация Благораря Предварително !

VIPER-CHДата: Неделя, 16.12.2012, 16:14:57 | Message # 2
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Мотора Ф20А4 -133кс се твърди,че е един от най здравите.Гледай колата да не е нападната от ръжда,мотора да няма фрапиращи шумове,окачване-тропане,хлопане,козметични забележки според изискванията ти,най-добре колата да е с колкото може по-оригинален вид.Имам предвид боядисвания на табла,лепенки,карбони... и т.н. Няма да съжаляваш за избора си като цяло и все пак вземи някой,който разбира малко повече от коли като я купуваш.Инжекциона на газ за мен е + но си иска и кит за смазване задължително на този мотор.
Колата от обявата на пръв поглед за парите си е идеална като се има предвид ,че има окачване,джанта 16,климатик и газ.
Все пак ти ще си решиш последно.
Успех :)

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

eDanielДата: Неделя, 16.12.2012, 16:26:00 | Message # 3
CULTIST
4G BB2 H22A MT

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Може да видиш и тази тема:
Какво да гледаме при покупка на Прелюд

プレリュード 夢のカ

THE_VIPERДата: Неделя, 16.12.2012, 23:11:40 | Message # 4
Нанадан (7)

Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 328
Колега аз продавам моята. Ако искаш да ти разказвам като цяло за модела и конкретно моята пиши ми скайпа си на ЛС и ще се разберем :)

MkillaДата: Неделя, 16.12.2012, 23:41:34 | Message # 5
5th gen F20A4

Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
Сложиш ли на колата газ , рано или късно става на гъз :))))

Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold
Honda Civic FN2 Type R - now
Honda Civic Aerodeck - now

mom4i74Дата: Събота, 22.12.2012, 22:44:46 | Message # 6
Джудан (10)

Съобщения: 2166
За 60 000 км мойта бивша кола с Ф двигател и нямаше никакви проблеми и мой приятел който я купи от мене си я кара вече година и сьщо няма никакви проблеми с това че колата е на газ.

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

schnappsДата: Събота, 22.12.2012, 23:03:01 | Message # 7
Рокудан (6)

Група: Напреднали
Съобщения: 241
Който е предубеден с тази газ едва ли ще те разбере.И аз съм от хората които нямат проблем с газта (вече 30000км),ама и не искам да убеждавам и когото и да е,важното е джобчето да е пълно :D

A за въпросната обява,аз лично предпочитам максимално колата да е сток,а тези 2 гърнета и KONI-регулируемо, пружини EIBACH ме притесняват донякъде,виж прелюда също така на Вайпър.

Редактирано от schnapps - Събота, 22.12.2012, 23:20:39

NightRiderДата: Събота, 22.12.2012, 23:27:40 | Message # 8
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
Да за Ф двигател, газта може и да става ,щото той и без друго освен да се возиш бавно и дълго не става (смисъл спънат е а и купето от 4 та ген. му идва тежко .Ама на втек да сложиш газ е проява на истински лош вкус. B)

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

Редактирано от NightRider - Събота, 22.12.2012, 23:28:04

schnappsДата: Събота, 22.12.2012, 23:40:17 | Message # 9
Рокудан (6)

Самият факт ,че караш Прелюд според мен ме изкарва от тази графа,виж ако карах Голф или Астра даже нямаше и да пиша по форумите :D
A за факта,че Ф20 е бавна кола,да по-бавна е от H22,ама чак пък бавна,пък и до вчера бяхте повечето с Ф20,сложихте ги тези H22 и Ф20 ките изведнъж ги изкарахте Москвичи :p

Знам един фен който на Интегра Б18 е сложил газ и вече бая километри е минал,щом на Б18 може,не виждам какъв ще е проблема и Х22 да не може :)

Редактирано от schnapps - Събота, 22.12.2012, 23:42:43

galev_90Дата: Събота, 22.12.2012, 23:50:39 | Message # 10
Хачидан (8)

Съобщения: 592
Аман ф20-ките били бавни, после защо всеки правел swap с х22 :D Еми нормално като казвате че са като москвета така ще е :D Аз пък търся някой да ме повози в х22 да видя какво толко ми го хвалите, да видя дали ще ме грабне да събирам и аз за swap :D

NightRiderДата: Събота, 22.12.2012, 23:51:54 | Message # 11
Aristocrat

ма то за можене може ,аз двигател от ауди монтирах във Волво ама пак казвам ,че газ на втек двигател не бих сложил ,като искам да ми е ефтино ще си купя да речем малолитражка . а не да си правя извращения с хондата .
ф мотора е супер здрав спор няма ,но 3 та ген. със 2 карбуратора го прави смешен на пътя . айде сега и ние ядеме бонбони тик так :)

schnappsДата: Събота, 22.12.2012, 23:57:41 | Message # 12
Рокудан (6)

Ефтино,ефтино,колко да евтино :D ,то и Сивик 5 125 коня и Саксо 118 коня ме прави на смешен,ама не е там работата,абе всеки си шета на акъла,така че... victory

NightRiderДата: Събота, 22.12.2012, 23:58:11 | Message # 13
Aristocrat

(galev_90)
Аз пък търся някой да ме повози в х22 да видя какво толко ми го хвалите, да видя дали ще ме грабне да събирам и аз за swap

ела ми на гости и ще се возиш ,ако пък искаш карай :p
ами казвам че Ф мотора не е за състезания а за разумно каране ,ти па каде се състезаваш с коли по 800 кила???

Редактирано от NightRider - Събота, 22.12.2012, 23:59:34

galev_90Дата: Неделя, 23.12.2012, 00:00:28 | Message # 14
Хачидан (8)

Съобщения: 592
Абе бих дошъл ама много ангажименти :) и няма да мога да влезна в багажника на пичовете кадето ми докараха липа :Д че не съм 40 кила и 1.50

NightRiderДата: Неделя, 23.12.2012, 00:04:54 | Message # 15
Aristocrat

то момчето сега го продава тоя прелюд ,много е кух ,тая кола е все едно от магазин ,той си я закара в бг. и някой там ще и се радва .

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda