Garfi | Дата: Петък, 29.05.2015, 13:48:01 | Message # 1 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
Статус: Офлайн
| След един обилен дъжд, шофьорската седалка моя прелюд беше доволно намокрена. Излишно е да казвам колко неприятно е чувството да седнеш на мокра седалка. Първоначално помислих, че някоя от тръбите за отводняване на шибидаха се е запушила с мърсутия и до някъде бях прав. Предните тръби излизат в подкалниците приблизително зад малките странични мигачи. Проблемът е, че там където излиза предния ляв маркуч минава доста дебел кабелен сноп, който притиска края на маркуча, който е доста мек и по този начин го запушва. Какво ме наведе на мисълта, че е фабричен дефект? Погледнахме маркуча на още един прелюд 5та генерация, който се беше наводнявал по същия начин и какво да видим? Кабелния сноп притискаше маркуча по абсолютно същия начин. Проблемът се решава като се пристегне кабелния сноп с кабелна превръзка (свинска опашка) към купето. Не е трудно да се импровизира като се види на място. За да се стигне до мястото, трябва само да се откачи подкалника, там където се захваща за прага и първия клипс на веждата.
Редактирано от Garfi - Петък, 29.05.2015, 13:52:09 |
|
| |
Lordini | Дата: Петък, 29.05.2015, 15:44:33 | Message # 2 |
Paintballer
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 350
Статус: Офлайн
| Благодаря за инфото, ще проверя преди да ме е заляло и мен .
Продаден - SOLD Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS / Горд собственик - Proud owner Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /
|
|
| |