Подарявам разни за х22а2
|
|
dominiko | Дата: Сряда, 20.02.2013, 13:15:30 | Message # 1 |
Годан (5)
Град/Държава: Shumen/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 139
Статус: Офлайн
| Колеги подарявам следните части: - 4ка изпускател х22а2 - мидшафт с лагера - тампони от въпросния двигател( яд ме е - загубил съм предния тампон, а той не се намира лесно.) - от механизма за обтягане на ангренажния ремък(ако въобще ви вършат работа) - гарнитура глава - тука искам да обясня. Гарнитурата е чисто нова и не съм карал никога с нея, но - главата е пристегната 1 път с нея :(, просто се оказа различна, нз защо така, явно има стандарт а и б и при тези двигатели, тей като двете гарнитури са с 1 каталожен номер,а има разлика в горния десен край, в извивката, пак повтарям - пристегната е 1 път и е махната, който смята че може да я ползва и няма притеснения от това, с кеф ще му я подаря, тей като много ядове брах, а струва 100лв и не искам да я изхвърля. При мен на блока пише Б, най -вероятно да е А, пак казвам ако има такава разлика, не съм запознат. Ще кача снимка тея дни да се ориентирате. Teлефон за връзка - 0895878456 или тук на лични.
Редактирано от dominiko - Сряда, 20.02.2013, 13:24:22 |
|
| |
nightfighter | Дата: Четвъртък, 21.02.2013, 00:29:18 | Message # 2 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Евала колега,рядко се срещат хора като теб!!
Аз бих искал средния вал(полуоска) с лагера и автоматичния обтегач на ангренажния ремък. И ако ти се намира следната планка,оградената в кръгче на схемичката-за нея ми кажи цена ако ти е налична. Благодаря!
Редактирано от nightfighter - Четвъртък, 21.02.2013, 00:35:09 |
|
| |
ZAPPA | Дата: Четвъртък, 21.02.2013, 00:43:11 | Message # 3 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
nightfighter | Дата: Четвъртък, 21.02.2013, 00:49:08 | Message # 4 |
4G H22A 4WS MT
| Quote (dominiko) просто се оказа различна, нз защо така, явно има стандарт а и б и при тези двигатели, тей като двете гарнитури са с 1 каталожен номер, Като допълнение и информация ще добавя:
Стандарта А и Б се отнася за диаметъра на цилиндрите,възможно е да са А може да са Б , а може и някои от цилиндрите да са А , а някои да са Б.Това е индивидуално за всеки двигател.Разликата е много малка, и всеки двигател е маркиран на заравнената част на блока над водната помпа с АААА или BBBB или ААBB и така нататък във всички възможни комбинации Обикновено повечето двигатели са Б стандарта. По мое мнение,щом двигателя не е пален,гарнитурата може да свърши работа и не би трябвало да има проблем. Единственото което ме учудва е защо ще има разлика между двете гарнитури които си взел, доколкото знам гарнитурите за всички модификации на Х22 ,а и за Х23 са еднакви.
|
|
| |
dominiko | Дата: Четвъртък, 21.02.2013, 00:51:36 | Message # 5 |
Годан (5)
| nightfighter мидшафта го запазих, че ми се обадиха, барабар с тампоните, но този обтегач ти го пращам, за малко те изпревариха :(. Дай координати , че утре да ги пусна по еконта :). И да съм я има тая планка отиде вече, гаража където ми седяха останалите работи го продадоха заедно с къщата и нямам достъп до него, бог знае къде са метнали всичко.
п.п За гарнитурата - разликата е в ъгъла, където се оттича маслото, гарнитурата ляга перфектно на блока, но - главта излиза малко зад нея - 2 -3 мм. После се оказа че и две дупки има в повече :D. Реално докато не се наложи на главата не се вижда разликата.
Редактирано от dominiko - Четвъртък, 21.02.2013, 00:59:27 |
|
| |
nightfighter | Дата: Четвъртък, 21.02.2013, 00:56:53 | Message # 6 |
4G H22A 4WS MT
| Zappa зная че си прав,и обтегача ми трябва за друга цел.Искам да преработя автоматичния обтегач в механичен като ползвам неговия корпус.Обтягащата ролка на Х22 е много по стабилна ,а и цялото изпълнение повече ми харесва от тази на Х23, единственото слабо място е този обтегач.Видях тази идея в един от чуждите форуми и искам да я пробвам.
|
|
| |
dominiko | Дата: Четвъртък, 21.02.2013, 15:06:46 | Message # 7 |
Годан (5)
| Тампоните и мидшафта пътуват, обтегача и той е пратен. Поздрави :).
|
|
| |