Анкета Lude of the month с наш член
|
|
batkosio | Дата: Събота, 23.03.2013, 00:41:19 | Message # 31 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
Статус: Офлайн
| Къде съм казал да се гласува за определен член?
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Събота, 23.03.2013, 00:47:08 | Message # 32 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1073
| Аз за заплахата от дисквалификация се паля.Невъзможността за регистрация сигурно си е отделен проблем.
|
|
| |
eldesa | Дата: Събота, 23.03.2013, 09:52:34 | Message # 33 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| каква дисквалификация .А как на опонента скочиха така гласовете ,та пак води с 4 точки.Ние знаем колата на баткосио и за това гласуваме за нея защото човекът е напавил всичко с мерак и любов към нея и найстина е станала уникална. ако сте решили да гласувате не се отказвате от дребни пречки и опитвайте отново.
Редактирано от eldesa - Събота, 23.03.2013, 21:42:52 |
|
| |
Jack | Дата: Събота, 23.03.2013, 22:02:50 | Message # 34 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Atlanta/United States
Група: Напреднали
Съобщения: 255
| Аз чакам да ми приемат акаунта 4-ти ден.
|
|
| |
eldesa | Дата: Събота, 23.03.2013, 22:33:39 | Message # 35 |
Джудан (10)
| аз им писах какво мисля за това и се надявам да поразмислят ако са ни блокирали нарочно.Дано са ме разбрали защото английския ми е като китайски но гугала дано да го е превел както трябва и да се разбира какво искам да им кажа .Може и някой с добър английски да го прочете и да ми каже дали поне се разбира или превода е пълна глупост
Редактирано от eldesa - Събота, 23.03.2013, 22:34:37 |
|
| |
pikaso906 | Дата: Събота, 23.03.2013, 23:40:22 | Message # 36 |
Кудан (9)
| Аз току що успях да се регистрирам и чакам удобрение.Дразни ме фактът,че на фаворита прелюда не е нищо особено.Хубави джанти,боя и карбоново фолио до колкото видях от темата за тунинговането на колата му.Хубав,но нищо особено сравнение с нашенския.Не могат да ме убедят,че не са гласували за него неговите приятели за да получи толкова точки.И да заплашват с дисквалификация най-малкото не е спортсменско.Вместо да се радват,че им идват повече хора във форума да обменят опит от двата края на континента,те обратното правят.Тия англичани все са на обратно,нищо чудно накрая този с най-малко гласове да спечели.
|
|
| |
NightRider | Дата: Събота, 23.03.2013, 23:53:12 | Message # 37 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Абре ора не разбрахте ли ,че на запад не ни искат . Ко се занимавате с тия умрели Англета .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Неделя, 24.03.2013, 00:25:09 | Message # 38 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Неделя, 24.03.2013, 00:25:34 | Message # 39 |
Кудан (9)
| Няма такива работи,те и византийците не са ни искали,пък де са сега?
Редактирано от pikaso906 - Неделя, 24.03.2013, 00:26:44 |
|
| |
eldesa | Дата: Неделя, 24.03.2013, 00:43:02 | Message # 40 |
Джудан (10)
| Available to users only
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 24.03.2013, 00:52:49 | Message # 41 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Ако трябва да бъдем точни никой никаде не ни иска ,първо защото са ни сърбали попарата през определени воини (бая английски военни знамена има в Бг. музея ) а и защото след 1989 година циганите и така наречените турски българи успяха да се оакат навсякаде . тука като кажа на някой ,че съм Българин и ме питат що не говоря турски. а един път ми се случи с шефа ми и с женами бяхме на бар и там един турчин разбра ,че сме българи и отначало не искаше да говори с нас щото си мислеше ,че щом съм с жена ми там сигурно съм и сводник ,щото тука мангалите с това се занимават сводничат на собствените си жени. Да не говорим за измамите с банкови карти ,за кражбите на коли и прочие . И за кво да ни искат ?> За тях ние сме едни криминални типове, Понякога като гледам нашите тук мен ме е срам ,да кажа ,че и аз съм Българин, А това ,че България когато е имала писменост и златен век тия тука са скачали от клон на клон е верно и аз им го казвам редовно ,защото 95 % от западното общество е в стадии на ембрионално умствено развитие. Хвани единя удари го в другия. Но за сажаление сме се докарали до положение да слушаме въпросните тапанари .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 24.03.2013, 02:28:45 | Message # 42 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Кво и харесват на таа смотана петица???Та тя няма нищо в нея....боядисал си коша като мангалска вектра и сто снимки на джантите а не си китосал деругите че те моите джанти са по-красиви Ама що ли се чудя...британски вкус аааахахаха та те са най-зле обличащите се хора в света Скапани англета....сещам се зааа... Един пита друг; -Кой е гаджето ти? -Не е гей,британец е.Тази грешка лесно се допуска
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Неделя, 24.03.2013, 09:32:01 | Message # 43 |
Нанадан (7)
Съобщения: 306
| Не виждам причина да се коркаме, който и да спечели - нищо не печели, няколко хвалби, а то бат Косьо тея хвалби не ги е легнал да ги чака, че да си действа по колата и да си живее, ако даваха някаква супер рядка джиджавка дето я няма тогава щеше да е по-състезателно. Освет това, в темата за колата нали видяхме как им изпадаха ченетата - безценно, за всичко друго има preludebg.com.
|
|
| |
rollin | Дата: Неделя, 24.03.2013, 09:54:03 | Message # 44 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Съобщения: 1271
| Другите две коли не могат да стъпят на Косьо и на малкия пръст !
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
|
|
| |
eldesa | Дата: Неделя, 24.03.2013, 10:10:23 | Message # 45 |
Джудан (10)
| Quote (dpavlovq) Не виждам причина да се коркаме, който и да спечели - нищо не печели, няколко хвалби, а то бат Косьо тея хвалби не ги е легнал да ги чака, че да си действа по колата и да си живее, ако даваха някаква супер рядка джиджавка дето я няма тогава щеше да е по-състезателно. :)Освет това, в темата за колата нали видяхме как им изпадаха ченетата - безценно, за всичко друго има preludebg.com. :) Не виждам каква джажджа биха му дали на него. Той си има всичко ако не е на автомобила то е в гардероба
|
|
| |