Анкета Lude of the month с наш член
|
|
Garfi | Дата: Неделя, 24.03.2013, 10:21:11 | Message # 46 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
Статус: Офлайн
| Нещо ви стягат шапките май един от техните юзъри спомена само спомена за дисквалификация и запалихте моторетката. Нещо като гузен негонен бяга.
|
|
| |
eldesa | Дата: Неделя, 24.03.2013, 10:34:46 | Message # 47 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| не е това.Онзи си боядисал колата и голяма работа направил, ами и аз съм я и свети като нова ,а ако им пусна и снимката на двигателя F20A4 с газова ще им паднат чейнетата .Проблема е в това че найстина не може да се регистрираш защото чакаш с дни разрешение от администратора,а не бе така до преди няколко дни.Аз се регистрирах за 3–4 мин. За нас колата на Баткосио е победителя
Редактирано от eldesa - Неделя, 24.03.2013, 10:45:11 |
|
| |
Jack | Дата: Неделя, 24.03.2013, 15:50:03 | Message # 48 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Atlanta/United States
Група: Напреднали
Съобщения: 255
| Спокойно момчете, всички англичани са такива. Тука при мен искат Българи щото бачкаме много макар че и тука някои се осраха с тези банкомати а англичаните ги взимат на майтап. Аз като се регистрирах не писах че съм от България и чаках 4 дни за потвърждение. Накрая им написах имеил и двама ми потвърдиха акаунта за 5 минути. Просто такава си им е работата.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 25.03.2013, 09:20:27 | Message # 49 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Стана като чат стая тука Ще трябва да позабършем малко.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
eldesa | Дата: Понеделник, 25.03.2013, 21:20:28 | Message # 50 |
Джудан (10)
| така е но и там става същото поне от мен .Регистриран съм и докато ме блокират ще си пиша на воля.Между другото имаме вече малка подкрепа да ни оставят да се регистрираме и гласуваме свободно от техни членове ,който виждат и възможност за разширяване на членската маса на този форум така че пробвайте и ако успеее задръжте топката за края на гласуването
Редактирано от eldesa - Понеделник, 25.03.2013, 21:41:59 |
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 25.03.2013, 22:39:41 | Message # 51 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Не виждам защо трябва да приемаме нещата на ,,Бургия"!В крайна сметка, изхода е без значение,важното е че batkosio показа колата си,много хора я видяха и харесаха!Дори и англичаните от ,,патриотизъм" да гласуват за своя човек,чиято кола не е нищо особено,според нас, какво от това??Вижда се за какво става въпрос, нормално е у дома и стените да помагат. Не мисля че някой ще има полза от заяждащи се постове в техния форум,от досегашния ми опит, повечето от хората в lude generation са доста коректни,и възпитани.Нека не пречупваме всичко само през нашия си мироглед,и да изискваме от всички да виждат нещата само от нашата гледна точка!!Примерно:един двигател H22A7 в Англия не е нещо особено- 700-1000 лири напълно оборудван, боядисването на колата от сервиз-1000-2000 лири , при тях JDM екстри са под път и над път,стига да имаш желание лесно може да си ги намериш,срещу не чак толкова голяма сума за техния стандарт.Там хората се кефят на боя, и външен вид понеже според тях това е скъпото и трудно постижимото,повечето от тях нямат никаква представа колко труд е необходим за да се интегрира качествено някоя от JDM екстрите,как да оцениш труда на някого,след като нямаш понятие от това което е направил.Повечето от екстрите на колата на batkosio,не се оценяват по достойнство от англичаните,примерно климатроника - за тях това си е даденост,дигиталния километраж-даденост или съвсем лесно достъпна екстра от тяхна гледна точка,никой не знае че когато става въпрос за LHD нещата са съвсем различни и т.н. Така че колеги,нека да го караме по спокойно,и не търсим заговори, извънземни и целенасочена несправедливост навсякаде и във всичко Ако с мнението си съм засегнал някого,МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ !
Редактирано от nightfighter - Понеделник, 25.03.2013, 23:01:25 |
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 25.03.2013, 22:57:04 | Message # 52 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
| Няма какво повече да обсъждаме темата. За мен е важно, че вие оценявате усилията, които влагам вече седма година! Пожелавам на всички да имат времето, финансите и най-вече желанието да работят по големи и не чак толкова големи проекти
|
|
| |
eldesa | Дата: Понеделник, 25.03.2013, 23:38:53 | Message # 53 |
Джудан (10)
| ok приключваме темата и тук и там
|
|