Искри от асфалта - състезание с лагерни колички
|
|
Mkilla | Дата: Четвъртък, 23.05.2013, 23:35:35 | Message # 1 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
Статус: Офлайн
| Колеги , организираме едно много интересно събитие.Ето кратко инфо :
Искри от асфалта
"Искри от асфалта е творчески проект, роден от идеята да събудим в нашите деца желанието да създават, от надеждата, че създавайки нещо красиво можем да помогнем на другите и от мечтата столицата ни да бъде място, където тези желания и надежди могат да се сбъднат. В рамките на 2 почивни дни Борисовата градина ще се превърне в работилничка за производство на детски лагерни колички, измислени от децата и създадени от техните ръце (с помощта на техните родители)"... Цялата информация : Искри от асфалта
Всички са поканени , особено родителите с малчугани за да се включат в едно забравено от нашето детство забавление.Аз лично съм карал такава количка но ми е минало времето а вие ?:) Който има желание , нека се запише в сайта който съм оставил.
Бъдете здрави колеги и дано се видим с повече от вас там.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Четвъртък, 23.05.2013, 23:47:29 |
|
| |
VSE | Дата: Петък, 24.05.2013, 10:22:22 | Message # 2 |
Годан (5)
Град/Държава: London/United Kingdom
Съобщения: 102
| Страхотна идея, споделям
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred." Soichiro Honda,1906-1991
|
|
| |
Mkilla | Дата: Четвъртък, 30.05.2013, 12:11:10 | Message # 3 |
5th gen F20A4
| Развитие по темата "Състезанието" ще се проведе само на 8ми Юни ( Събота ) в Борисовата градина в района около сцената ( Лятна градина ) .Всички желаещи с деца могат да се запишат в сайта.Лагерната количка която ще си сглобите си остава за вас.Входа който се събере се дарява на деца без родители от дома за деца в Гормазово.До момента има над 10 записали се участника и се очаква да дойде бая народ спектатори така , че заповядайте да се повеселим ! Съорганизатор Столична община.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Четвъртък, 30.05.2013, 12:15:24 |
|
| |
Mkilla | Дата: Сряда, 05.06.2013, 15:54:10 | Message # 4 |
5th gen F20A4
|
Ще ви очакваме на 8 юни (събота) 2013 в Борисовата градина
|
|
| |
Mkilla | Дата: Петък, 07.06.2013, 18:07:52 | Message # 5 |
5th gen F20A4
| Днес цял ден правихме мостра и ето какви излезе :
Честно да ви кажа , след като я направихме с колегата ми идваше да се метна на нея и така да се прибера от бачкане.Има около 35 записани участника а броят на материалите за количките са общо за 49 без тази.Все още има време да се възползвате Нямам представа на място колко татковци ще искат да се включат с децата си така , че се запишете онлайн ако имате желание.
Редактирано от Mkilla - Петък, 07.06.2013, 18:08:36 |
|
| |