Има ли байкъри?
|
|
ggushterov | Дата: Събота, 03.08.2013, 17:45:43 | Message # 1 |
Кудан (9)
Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1123
Статус: Офлайн
| Някой има ли във форума който да кара байк като хоби? Нещо се замислям дали да не си взема един. Даже в Пловдив има един байк Хонда в представителството на Хонда там. Някой ако има малко повече инфо за въпросното колело ще е супер да я сподели щото съм го виждал само на витрината като минавам.
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Събота, 03.08.2013, 18:20:11 | Message # 2 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 1073
| Аз карам яко.В свободното време карам по 20км градско и извън градско.В рамките на деня не на веднъж.С едно колелце на 4 години за 200лв от Метро.
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Събота, 03.08.2013, 18:24:12 | Message # 3 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 306
| Аз се опитвам да карам, но байка иска части и малко по малко го вкарвам в ред, че беше заседнал извесно време. Много хубав начин да се раздвижиш и да стигнеш до някъде, обаче и той иска профилактика, ремонти и малко знания за управлението му...
|
|
| |
ggushterov | Дата: Събота, 03.08.2013, 18:29:34 | Message # 4 |
Кудан (9)
Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Съобщения: 1123
| Аз съм харесал хубаво колело за планинско каране. RAM XC TWO.2 ама струва колкото Прелюда Ще търся някакъв компромисен вариант до 1500лв нещо, та за това питам и за тоя байк на Хонда ако някой знае характеристиките какви са му. От както спрях алкохола и цигарите и се чудя какво хоби да си измисля щото преди беше пиенето през вечер на домашна гроздова Иначе ей го на байка:
Ако и Хондата е толкова скъпа ще взема е тоя най-вероятно HT One.2
Ако има навити може да ходим да движим из Витоша, че то с тея коли само...аз до магазина не ходя без нея а е на 500м от нас.
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 04.08.2013, 01:46:05 | Message # 5 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Аз имам 2 колела ,нали тук всички карат колела ,гледаш някой с костюм и с колело (хахава работа )но в последните 2 години седят в мазето .А тук почти не може да срещнеш байкове .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
aλexandro | Дата: Понеделник, 05.08.2013, 08:51:32 | Message # 6 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
| Аз имам Cross grip 924 (29"). За моят ръст и тегло е стрхотно, но нямам никакъв опит в екстремното каране, въпреки че градското каране из Враца донякъде минава за такова. Моят съвет е да се насочиш към Cross/Drag/RAM/Scott. В Пловдив дори може да си харесаш някой Sprint. Колело с бранда Honda дори и да намериш, съм почти сигурен, че няма да има нищо общо с марката, а по-скоро ще е компилация от съществуващи рамки, скорости, спирачки и т.н. Като цяло съвремнните велосипеди са точно като съвременните компютри - не се различават особено по компоненти и възможности, но въпреки това някои са по-качествени или по-красиви от други. Остава да прецениш дали има смисъл. Мога да ти кажа, че липсата на екзотични части по велосипеда е предимство, защото почти всичко по колелото се чупи (вкл. и рамката) и е по-добре, когато можеш да идеш до магазина и да си вземеш нова част.
|
|
| |