проблем с таблото
|
|
KONI | Дата: Петък, 20.12.2013, 21:01:17 | Message # 1 |
Годан (5)
Град/Държава: Burgas/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 119
Статус: Офлайн
| здравеите колеги. имам малък проблем с таблото.за някои може да не е нещо сериозно но мен ме дразни. та така.преди време смених таблото/оборотомер,километраж/ заради неработещо зануляване на дневния километраж от днес пак същата работа не ще да занулява. въпроса ми е може ли да се оправи или да търся направо друго табло и да не си губя времето.
поздрави.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 20.12.2013, 21:58:20 | Message # 2 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Търси друго пп.и не го нулирай в движение
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Кръчмонавта | Дата: Събота, 21.12.2013, 11:16:24 | Message # 3 |
Годан (5)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 101
| Ако внимателно го отваряш(ако искаш ще ти кажа с кое по точно) и до забършеш и намажеш с грес, ще ти се занулява по всяко време.
|
|
| |
KONI | Дата: Събота, 21.12.2013, 15:27:06 | Message # 4 |
Годан (5)
| колега Кръчмонавта отворен съм за всякакви предложения и идеи. ще се радвам да науча нещо ново.чакам да споделиш къде какво трябва да се направи. поздрави.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Събота, 21.12.2013, 19:14:08 | Message # 5 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Обикновено се чупи едно малко пластмасово елеменче. Ако това е проблема и при теб никаква грес няма да помогне,но отвори го и виж,може пък от двете да събереш едно читаво.
п.с. Никога не трябва да се нулира в движение!!
Редактирано от nightfighter - Събота, 21.12.2013, 19:17:30 |
|
| |
Кръчмонавта | Дата: Неделя, 22.12.2013, 21:23:59 | Message # 6 |
Годан (5)
| И да все пак колегата Nightfighter е прав, че е малоумна история да се занулява в движене, а и за двете табла.
|
|
| |
KONI | Дата: Вторник, 24.12.2013, 19:12:49 | Message # 7 |
Годан (5)
| колега Кръчмонавта очаквах както предложи да помогнеш със съвет а не да ме изкарваш малоумник.Никъде не съм споменавал ,че съм занулявал в движение.Това го знам много добре. Ако няма какво да кажеш още повече да помогнеш запази си квалификациите за себе си.Явно бързо ти се изпари желанието за помощ. без поздрави
|
|
| |
NSBOP | Дата: Вторник, 24.12.2013, 19:21:02 | Message # 8 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Аз ако съм на твое място ще го отворя внимателно за да разбера дали проблема е видим. Поздрави
|
|
| |
Кръчмонавта | Дата: Сряда, 25.12.2013, 01:03:45 | Message # 9 |
Годан (5)
| 1во не ми се е изпарило желанието за помощ, а нямам време и не мога да си намеря преебания киломертаж за да ти снимам и да ти пратя не да ти обяснявам ей тук ей там зачисти...И прочети по хубаво и ще разбереш че аз се съгласявам че моето предложение да се занулява в движение е малоумното в случая и съответно изкарвам себе си тъп...Разчети го пак и ще схванеш.И се надявам утре да го намеря за да ти помогна все пак!
|
|
| |
Кръчмонавта | Дата: Събота, 28.12.2013, 14:48:53 | Message # 10 |
Годан (5)
| Колега, извинявай, но не мога да си намеря този разглобения километраж за да го снимам...Но продължавам да търся...
|
|
| |