Въпросче от интерес..
|
|
Hak | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 16:10:59 | Message # 1 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 216
Статус: Офлайн
| А бе, колеги, седя си тука на работа и се чудя какво да правя Та преглеждам обявите в мобилето(не знам за кой път вече) и се натъквам отново на въпросната обява(не знам за кой път вече).
http://nfs.mobile.bg/pcgi....=5b1wql
Тая кола съм я виждал досега на 5 или 6 различни цени и просто ми е интересно. Защото обявата е доста изрядна и на филмчето добре изглеждат нещата. Та чудно ми е - ЗАЩО, аджеба, никой не я купува тая кола ?
|
|
| |
Lordini | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 16:17:29 | Message # 2 |
Paintballer
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 350
| Дясната дирекция като начало, евентуални неплатени данъци, не му се продава на части ... на първо четене това се сещам.
Продаден - SOLD Honda Prelude 1997 / H22a5 / 2.2 VTEC / 4WS / Горд собственик - Proud owner Honda CBR 2003 / F4i Sport / STUNT /
|
|
| |
Mkilla | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 16:28:06 | Message # 3 |
5th gen F20A4
Съобщения: 2171
| До колкото знам колата е на един пич във Варна.Ако те интересува мисля , че даже го имам във фейса.Остави си координати ако си се залетял да я купуваш за да ви свържа.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
hkrinkle | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 16:41:44 | Message # 4 |
Йондан (4)
Група: Напреднали
Съобщения: 95
| .
Редактирано от hkrinkle - Четвъртък, 09.01.2014, 16:51:02 |
|
| |
Hak | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 16:51:18 | Message # 5 |
Рокудан (6)
| Quote hkrinkle ( ) До колкото знам колата е на един пич във Варна.Ако те интересува мисля , че даже го имам във фейса.Остави си координати ако си се залетял да я купуваш за да ви свържа. Е стига пък ти сега. Аз моя черен ЗВЯР какво ще го правя Просто преди да купя моя много ме блазнеше обявата, точно защото изглежда че е фен и се предполага нали че освен че и е взел здравето и вероятно я е поддържал все пак добре. И от тогава досега толкова много време мина и тая обява постоянно се качва и сваля в мобилето и то все на различни цени... подбужда любопитството ми. Това е като една Селика ГТ-4 дето е на пак такава ниска цена - 20 000 са я видяли и никой не я е взел ... посто ме учудват тия неща. Толкова ли много пък струва един основен ремонт
|
|
| |
ggushterov | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 17:03:05 | Message # 6 |
Кудан (9)
Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Съобщения: 1123
| Колата няма кой знае какви забележки. Мотора на колата е Х22А2 със скорости без ЛСД. Има някаква музика но не е кой знае какво също. Quote Cd Lg s flashka Tuba i usilvatel marka blaupunktPredna zadna liniq magnat
Ето какво ми написа Пламен във Фейсбук тъй като мислех да я взимам за части. Quote понеже не съм от хората който искат да набутат нещо на някой мога да ти кажа какви забележки има по колатане работи абс понеже има датчик за смяна преден десен
и от там светва чека на колата както и на дясната врама езикът за откл/закл на колата не работи предполагам жилото е излязло нямам и дясно стъкло на огледалото
направил съм ново преди месеци но нямам идея как да го сложа това са забележките който има карах я преди месец при един майстор във варна -дидо(чики рики) да я види дали и има нещои ми каза само за абс-а че има за смяна иначе вс друго е наред ******************************************************По принцип вече почти съм се отказал че някой ще я вземе защото вече колко пъти се уговарям с хора да идват,точен час се разбираме аз си сменям смените измивам колата приготвям я а накрая аз звъня и ми казват ами отказах сеПросто не ми върви с тая кола А я продавам понеже имам син и ми е много тясна Ако не беше малкия нямаше никога да я махна Моята в града ми гори 11-12 в нормално каране А извън града пада към 7-8 със средна скорост
|
|
| |
Mkilla | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 17:03:55 | Message # 7 |
5th gen F20A4
| Остаряха колите вече а и прелюда не би го купил всеки.Общо взето е или за фенове като нас или за току що завършили училище "младежи"
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
Hak | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 17:36:11 | Message # 8 |
Рокудан (6)
| Quote Mkilla ( ) току що завършили училище "младежи" ..като мен Вярно си е това. Аз като съобщих на майка ми че ще си продам колата 98 година и ще си купя 93 и тя горката женица удар щеше да получи. Вика тая кола освен за скрап и по сервизите няма къде другаде да я караш. :D
Специално като си търсих кола почти се бях навил и да взема с десен волан(въпреки че си е гадно/селско и т.н ...различни хора - различни определения използват) и мислих да ходя от софия до варна да я гледам, но ме достраша че ще има някакъв проблем и ще бия много път. Тя тогава беше 2500 лева, при положение че всички други Х22 бяха по 5-6...Благодаря на колегата Гущеров, който както винаги е информиран(въпреки че няма къпхолдер за мен ) Но по това, което казваш звучи добре колата. Нищо фрапантно. А ти защо се отказа да я вземеш на части ?
Редактирано от Hak - Четвъртък, 09.01.2014, 17:57:04 |
|
| |
galev_90 | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 17:53:50 | Message # 9 |
Хачидан (8)
Съобщения: 592
| Колеги, ще ме извинявате, но прелюда според мен не остарява, и е една уникално красива кола поне за 4 генерация. п.с. колегите с 5 да не се разсърдят хах
|
|
| |
Mkilla | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 17:55:28 | Message # 10 |
5th gen F20A4
| Аз също бях на косъм да направя бартер за Accord Type R десен волан и да си го въртя но се отказах.Ако е джип иди-дойди , по-висок си и става но с колата не ми се правят египетски системи от огледала за да мога да изпреваря.Въпрос на виждане , както сам казваш За мен не е удобно кола с десен волан особено за града.
Всичко остарява колега Никой не се е преборил до момента с възрастта а камоли някакви ламарини и железа.Колкото и да поддържаме тия коли , годините си оказват своето влияние и в 1 момент или трябва да дадеш доста пари за да я направиш "като нова" или трябва да се разделиш с нея.Да държиш мъртвец на системи не е оферта и затова според мен това са вариантите.
Редактирано от Mkilla - Четвъртък, 09.01.2014, 17:58:00 |
|
| |
ggushterov | Дата: Четвъртък, 09.01.2014, 18:12:58 | Message # 11 |
Кудан (9)
Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Съобщения: 1123
| Quote Hak ( ) А ти защо се отказа да я вземеш на части ? Все още не съм се отказал, просто за 5г нямам части а за 4г имам доста и за това тази не е с приоритет
|
|
| |