Ще има писта край София
|
|
pikaso906 | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 15:18:49 | Message # 1 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1073
Статус: Офлайн
| Дали ще я направят и до къде са стигнали някои има ли информация?Нещо форума не ми позволява да пеистна статията.
|
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 15:50:04 | Message # 2 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Сигурно е много голяма. Дай линк Андро.
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 18:39:22 | Message # 3 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Туй и без линк не го вярвам . К'ва писта к'ви 5 лева. То пари у държавата нема за нищо .Зимат заеми кат бесни дет внуците ви ще ги връщат ти за писта си мечтаеш . Каквото имало имало. Минало. Имаше и мото писта навремето ама са сигурно там има блокове или неква друга дивотия . Виж някой нов мол е по сигурно да има отколкото писта .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 18:55:50 | Message # 4 |
Кудан (9)
Съобщения: 1073
| http://www.tuning.bg/stroqt-systezatelna-pista Ето и статия от друг новинарски сайт от август 2013:
Общинското дружество “Спортна София” планира да започне изграждане на тренировъчна авто и мото писта догодина. За терен е осигурен парцел в близост до околовръстното на столицата, обяви главният архитект Петър Диков. Автомобилни ентуасиасти от цялата страна чакат от години подобен проект от страна на управляващите. Експерти от българските моторни спортове са категорични, че голяма част от произшествията случващи се по пътищата са в резултат от липсата на място, където любителите на високи скорости да могат да изпробват машините си без да застрашават околните. Все още не се знаят подбробности за типа на трасето, и какви моторни спортове ще могат да се провеждат на него. Ще ви държим в течение в случай на нови разкрития около проекта.
Редактирано от pikaso906 - Четвъртък, 03.04.2014, 19:02:48 |
|
| |
galev_90 | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 19:04:10 | Message # 5 |
Хачидан (8)
Съобщения: 592
| Прекалено хубаво е за да е истина.Според мен няма да направят абсолютно нищо
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 19:21:25 | Message # 6 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| И аз се надявах още от четири годишен Умните комунисти го решили и изкопаха две дупки и един тунел Французите искаха да я построят и да я експлоатират 10 години но ние сме голямата работа и можем сами
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
Редактирано от VIPER-CH - Четвъртък, 03.04.2014, 19:23:57 |
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 20:19:35 | Message # 7 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| OFF... Quote NightRider ( ) ...То пари у държавата нема за нищо....
Тук си в голяма грешка! Пари има колкото искаш, въпросът е, че се въртят в шепа хора за сметка на останалите изстрадали хорица. Замазват им очите, че европейския съюз ни дава всичко и трябва да сме благодарни за това. Истината е, че членския ни внос е по-голям от това което ни дават реално. Единственото което ни дават е съвети, които са неприложими за бай Ганьо и Не изгодни за мафията.
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 20:31:48 | Message # 8 |
Aristocrat
| Е аз това имах предвид .Под държава разбирам обикновенния средностатистически данъкоплатец. А ,че ония мафиоти си делкат милиони това е друга работа и нито ти нито аз ще се облажим от тях. За да се направи едно такова съоражение и за да има кръг от Ф1 не са необходими само пари а много пари и голямо и силно лоби. Миналата година седмица след като бяхме на Нюрбургринг имаше кръг от Ф1 .В календара за 2014 пистата е свалена .Защо ? Ами има Русия има арабски страни нали се сещаш за какви пари става въпрос. Единствената писта която не свалят от календара е Хунгароринг защото е адски технична. И в този ред на мисли каде е Бай Ганъо ? Кой е българския сериозен политик който би застанал зад това и би бил взет насериозно от някой. А и да има такъв то за западняците България е само място кадето могат да се напият за без пари. И място от което с лекота се забогатява стига да дадеш на точните хора някоя кинта под масата. Пример : поредното стройтелство което ще започне в Кара Дере . Спирам да пиша ,че се изнервих
|
|
| |
batkosio | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 21:36:24 | Message # 9 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
| Quote Garfi ( ) Истината е, че членския ни внос е по-голям от това което ни дават реално. Не думай... Викаш в СССР беше къде по-добре?
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 21:43:34 | Message # 10 |
Aristocrat
| Quote Garfi Истината е, че членския ни внос е по-голям от това което ни дават реално. Това не го ли дрънка Болен ? Май той кат се нашмърка оди по площадите и ги разправя .Или се лъжа ?
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 21:47:29 | Message # 11 |
BIKER
| Политическите размисли са в друга тема
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 21:49:50 | Message # 12 |
Aristocrat
| Quote Garfi европейския съюз ни дава всичко Биска ,ако не е той , Виденовата зима ще ти се види като лято . Да дава яко и най-малкото е ,че аз живея на запад и то живея като бял човек .А това ,че Българите не ходят да гласуват и ги управляват от некви сарай си е техен проблем ,явно ги кефи . Европа дава яко пари а ,че потъват някаде това е въпрос за друг разговор.
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 21:52:26 | Message # 13 |
Aristocrat
| Quote VIPER-CH Политическите размисли са в друга тема Каде видя политика бре ? Ние говорим може ли някой хубав ден в България да се построй писта за Ф1 . А покрай строежа винаги има и политика .Или си мислиш ,че на теб ще дадат да срежеш лентичката ?
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 22:00:16 | Message # 14 |
BIKER
| Quote NightRider ( ) Или си мислиш ,че на теб ще дадат да срежеш лентичката ? Аз да не съм ББ
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 03.04.2014, 22:03:57 | Message # 15 |
Aristocrat
| Quote VIPER-CH ( ) Аз да не съм ББ Неведоми са пътищата господни .Щом има "нов политик " що да няма и още по нов .
|
|
| |