Качествените горива в България
|
|
eldesa | Дата: Сряда, 29.10.2014, 20:44:58 | Message # 1 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1207
Статус: Офлайн
| http://tinyurl.com/ofr6opy
eDaniel: Редактирах мнението за да не се загуби смисъла на темата.
Редактирано от eDaniel - Петък, 31.10.2014, 13:52:30 |
|
| |
NightRider | Дата: Сряда, 29.10.2014, 20:48:51 | Message # 2 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Бате Сашо ,линка не се отваря поне при мен. А във връзка със заглавието - тва някъв майтап ли е ? Каде си видял в Бг качествено гориво ? Или в 50 литрова бутилка за газ ще ти сложат 70 литра или в бензина има мазут или вода или дизел ,абе всичко друго освен бензин .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 29.10.2014, 21:03:17 | Message # 3 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| То на всички е ясно, че по малките бензиностанции продават бензин с крайно съмнително качество.В резултат на това 2/3 от тези малки бензиностанцийки затвориха (фалираха) през последните години, защото масово Българина започна да зарежда колата си от големите вериги.То по едно време беше станало като във филма ,,На всеки километър" само че вместо комунист, имаше бензиностанция на бивш комунист Така че тези които сега са се сетили да проверяват, доста са позакъсняли и явно нещата хич не са добре при малките бениностанцийки- щом вече не им стигат парите да си плащат за слепотата на контролиращите. Нема да се хабите пичове!!Споко!! 15 години никой не ви хвана, че слагате нафта в бензина,освен обикновения човек който вече не ще да зарежда от вас :)
|
|
| |
eldesa | Дата: Сряда, 29.10.2014, 21:07:35 | Message # 4 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Ами Веско да ти кажа че и голями вериги са в кюпа. Не отдавна хванаха и такава ,платиха си бързо глобата , изтеглиха количеството и са го изсипали най вероятно в някоя от тези нерегистрирани бензиностанции .Нищо не се губи тук в България
|
|
| |
Carlos_Jackala | Дата: Сряда, 29.10.2014, 21:15:49 | Message # 5 |
Йондан (4)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 89
| На въпроса какво ще правим сега - отговора е доста лаконичен. Как какво - каквото сме правили и досега, сипваме и караме, или не сипваме и сме с колелото
0888 606083 Красимир
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 29.10.2014, 21:18:28 | Message # 6 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Вероятно си прав,но там е малко по трудно а и риска е доста по-голям. Преди няколко месеца мой приятел и колега си прецака колата от некачествен дизел-чисто нов Шевролет,запуши дюзите- еми какво се случи според теб? Нищо особено, ремонта струваше 11 000 лева, колата имаше застраховка, той си беше запазил касовата бележка, застрахователя плати ремонта ,заведе дело и вероятно е осъдил бензиностанцията.
п.с. Просто лош късмет за конкретната бензиностанция:) И голям късмет за моя човек,че не беше свършил лизинга и гаранцията на автомобила. Но подобни автомобили стават все повече,така че келешлъка на бензанджиите все по често ще им излиза прекалено скъп
Редактирано от nightfighter - Сряда, 29.10.2014, 21:24:05 |
|
| |
TG_Fan | Дата: Сряда, 29.10.2014, 21:38:49 | Message # 7 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 368
| И аз не знам вече, докато хондата беше в сервиза карах едно дизелче комби от приятел, за закърпване на положението...та минах да му сипя малко нафта в ЕКО и колата умря...почна да гасне, да прекъсва, мъка! КАто му я върнах, той първо реши, че съм преебал инжекторите, защото 1-2 пъти я палих без да чакам подгряването на свещите...защото бензиновите нямат и не знаех. После като отишъл на майстор и разбрал каква е работата...изпразнил резервоара и напълнил догоре с дизел от друго място и колата заспала...
|
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 31.10.2014, 13:58:02 | Message # 8 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Минах със снегорина малко в тази тема... По темата, Момчи беше казал преди време, че единствените бензиностанции, които зареждат различно гориво са ЕКО и Ромпетрол (за бензин говоря). Аз гледам едно от двете да зареждам, освен ако не съм под критичния минимум.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Garfi | Дата: Петък, 31.10.2014, 14:55:06 | Message # 9 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Еко зарежда от Гърция, Ромпетрол от Румъния.
|
|
| |
TG_Fan | Дата: Петък, 31.10.2014, 15:46:02 | Message # 10 |
Нанадан (7)
Съобщения: 368
| Аз също дълги години зареждам само и единствено от ЕКО , а сега след тая нафта менте, не знам какво да правя, дали да рискувам с техни горива...
|
|
| |
murdera | Дата: Петък, 31.10.2014, 16:45:42 | Message # 11 |
Нанадан (7)
Съобщения: 372
| Аз като карам с нитро зареждам само и единствено шел 100 и съм доволен
|
|
| |
schnapps | Дата: Петък, 31.10.2014, 20:59:21 | Message # 12 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 241
| Всички вериги бензиностанции в милата ни родина са Франч,димек няма лошо ако има контрол,но такъв няма. Сиреч - аз мога да имам бензиностанция ОМВ,ползвам логото на ОМВ,както и дизайна и продуктите ....и до там,фирмата ми се казва schnapps ЕООД и си правя каквото си искам,уж под контрола на ОМВ България,така и е с другите фирми. Дори и горивото да идва от Гърция и Румъния ,не значи че не може да се побългари
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Събота, 01.11.2014, 00:04:37 | Message # 13 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote eDaniel ( ) По темата, Момчи беше казал преди време, че единствените бензиностанции, които зареждат различно гориво са ЕКО и Ромпетрол Това не е вярно!!!Това се прави само първия месец за зарибяване и после КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ се зарежда САМО И ЕДИНСТВЕНО от лукойл-нефтохим Бургас. Не сте ли ходили за риба???Ако пък някой не вярва,винаги може да се разходи до нефтохима и да види чакащите за гориво цистерни,че това и аз съм го работил преди 15год.за кратко
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Garfi | Дата: Събота, 01.11.2014, 11:06:32 | Message # 14 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Брандираните цистерни зареждат всякакви бензиностанции. Available to users only
|
|
| |
eDaniel | Дата: Събота, 01.11.2014, 16:45:28 | Message # 15 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Жоро, преди 15 години може и да е било така. Момчи и Бисер имат съвсем пресна информация и съм склонен да им вярвам Иначе пак така доколкото съм чувал ако има някакъв проблем с доставката дадената бензиностанция може да зареди и алтернативно гориво.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |