Въпрос за внос на автомоби от италия
|
|
persssi | Дата: Петък, 23.01.2015, 09:24:18 | Message # 1 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 549
Статус: Офлайн
| Здравейте колеги,
планирам да си купя кола и предпочитам да e от Италия. Може ли да ми препоръчате човек, който да ми съдейства при закупуването и докарването срещу заплащане разбира се. В кои сайтове е най добре да гледам, предпочитам колата да е от Хонда дилър с оглед на по-малкия риск?
Горе долу колко струва, някой да отиде и да закупи и докара автомобил вместо мен?
|
|
| |
GK007 | Дата: Петък, 23.01.2015, 11:01:22 | Message # 2 |
Рокудан (6)
Група: Напреднали
Съобщения: 159
| Здрасти, аз мога да ти помогна с информация, как стоят нещата с махането на номерата и документите за колата, може и за автовоз, а и с италианския За да я докарат до Бг е малко по-трудно. Оставям ти тел 0892/900518 Галин
|
|
| |
persssi | Дата: Петък, 23.01.2015, 13:28:49 | Message # 3 |
Хачидан (8)
| Благодаря Галин, трябва ми някой, на когото да кажа... избрал съм тази и тази кола и съм се уговорел с продавача... иди и я купи и докарай за мен.
|
|
| |
persssi | Дата: Събота, 24.01.2015, 06:32:59 | Message # 4 |
Хачидан (8)
| Мерси на ZAPPA за мнението, само че не мога да се ориентирам къде е изчезнало . За съжаление работата не ми позволява, когатао се появи готина обява да отделя седмица, за да отида, купя и регистрирам колата. Ще ми се да има някой, на когото поне малко да мога да разчитам да ми съдейства.
Продължавам да търся.
|
|
| |
Garfi | Дата: Събота, 24.01.2015, 07:31:12 | Message # 5 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| А защо не разгледаш и вече внесените коли? Има и читави.
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Събота, 24.01.2015, 11:19:15 | Message # 6 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
GK007 | Дата: Събота, 24.01.2015, 15:27:31 | Message # 7 |
Рокудан (6)
Група: Напреднали
Съобщения: 159
| Persssi.. за сайта, който поиска освен autoscout24.it/ , аз ползвам http://www.subito.it/ . На италиански е, по регионите в страната, нещо от рода на нашия ех-продавалник. Имай в предвид, че повечето са частници и цените са надути, но нали търсиш нещо хубаво за себе си. Сваля се от цената в рамките на допустимото. Съветът ми е да гледаш северна Италия, региони като Венето, Ломбардия, Фрюли Венеция- Джулия, хората там са по заможни, .а и е по близо до както и да го гледаш.. А доколкото за "коректните италианци" , живял съм в Италия 9 години, купил съм вече 4 коли от частни лица и съм повече от доволен. Не може да слагаме хората под общ знаменател, особено като знаем добре как стоят нещата при нас самите. Успех
|
|
| |
Garfi | Дата: Събота, 24.01.2015, 16:25:36 | Message # 8 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Quote ZAPPA ( ) ...докато го допълвах и нещо обърках бутонЯ... Аз ви разправям, че има нещо нередно с тия бутони....
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Събота, 24.01.2015, 18:17:32 | Message # 9 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
persssi | Дата: Неделя, 25.01.2015, 07:34:44 | Message # 10 |
Хачидан (8)
| Мерси на всички за мненията, ако някой има приятел, който се занимава с такъв внос, ще се радвам да пише. Галин, благодаря за отзивчивостта, ще ти пиша на лични или ще звънна.
|
|
| |