Свръхвисоки обороти или дали си счупих колата
|
|
NightRider | Дата: Неделя, 12.06.2016, 12:13:25 | Message # 16 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| Quote rollin ( ) Дани, моля ти се не ме обиждай така Недко ,изобщо не ти се обиждам а казвам истинатга от коли разбираш колкото мен . Ама аз поне ходя на майстори и не претендирам да знам всичко .
Значи ако ти е прескочил зъб , обтегача ти е скапан макар да си влезнал в тия яки обороти. по скоро той мисли ,че може да е излезнал маркуч от входящия колектор от тия вакумните някаде . За клапани е абсолютно сигурен ,че не са.
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
rollin | Дата: Неделя, 12.06.2016, 12:23:39 | Message # 17 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Съобщения: 1271
| ще се прекръстя веднъж и спирам да коментирам...
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
|
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 12.06.2016, 20:19:05 | Message # 18 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Quote persssi ( ) .... когато се включвах на околовръстното при скорост около 130 - 140 км/ч. и около 7500 оборота..... Сашо, ти да не си се включвал на нюрбургринг? Тия с по-бавните коли (като мен) си остават не включени в това околовръстно сигурно...
Редактирано от Garfi - Неделя, 12.06.2016, 20:20:16 |
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 12.06.2016, 21:05:28 | Message # 19 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Дани,колегата спомена,че колата е изгубила мощност.Това е АБСУРД да е излязъл вакум маркуч.За оборотите на място ще влияе но толкоз.Загуба на мощност в случая е загуба на центровка,т.е. газоразпределението не е точно.Са не знам колко зъба са на зъбното колело на вала,че да ги смятаме на градуси но при 720 гр. на кол.вал,горе са 360. Аз също съм 100% сигурен,че клапаните са здрави
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
persssi | Дата: Понеделник, 13.06.2016, 07:58:22 | Message # 20 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 549
| Ще пиша какво е положението, като отворим ангренажа за проверка и смяна.
|
|
| |
murdera | Дата: Понеделник, 13.06.2016, 08:58:53 | Message # 21 |
Нанадан (7)
Съобщения: 372
| Преди няколко години и аз вместо 4та ударих 2ра на 150км/ч, грубо около 10500об се развъртя х23-та. Нито беше превъртяла зъби,нито клапани...
|
|
| |
persssi | Дата: Понеделник, 13.06.2016, 16:33:16 | Message # 22 |
Хачидан (8)
| Quote Garfi ( ) Сашо, ти да не си се включвал на нюрбургринг? Тия с по-бавните коли (като мен) си остават не включени в това околовръстно сигурно... Знаех си, че това е причината да минаваш се през Центъра, Биска, и не се казва не включени, а обратното на включен си е изключен , та вие сте изключени от околовръстното хехе ! Майтапа се де! Имаше и едно БМВ разбира се и аз избивах комплекси !
Quote VIPER-CH ( ) Дани,колегата спомена,че колата е изгубила мощност. Изгубената мощност е едва осезаема, все едно си сипал много кофти бензин, колата пак си върви, ама не съвсем, както трябва.
|
|
| |
NightRider | Дата: Понеделник, 13.06.2016, 16:38:10 | Message # 23 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Ама ти що избиваш комплекси ? Тоя с баварката трябва да ги избива ти само можеш лекичко да се гавриш с немската му каска.
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
persssi | Дата: Понеделник, 13.06.2016, 16:39:34 | Message # 24 |
Хачидан (8)
| Аз се "изгаврих", но Господ (или по-скоро простотията ми ) ме наказа!
|
|
| |