prelude_1 | Дата: Сряда, 05.10.2016, 10:10:39 | Message # 1 |
Годан (5)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 126
Статус: Офлайн
| Здравейте,
някой знае ли колко струва този ключ ако се поръча от Бултрако (или може би от някъде другаде?):
Мерси.
|
|
| |
NightRider | Дата: Сряда, 05.10.2016, 18:56:53 | Message # 2 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
| Питай Веско (Nightfighter) той до колкото си спомням си беше правил .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
nightfighter | Дата: Четвъртък, 06.10.2016, 08:00:39 | Message # 3 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2035
| Аз имам,но става само за Х22, няма да ти свърши работа за Ф20.Ключа ми е правен и шестограма е много плитък, просто една голяма гайка от камион, която съм заварил на един голям ключ.Когато го правих нямах време да се занимавам и набързо го сглобих за 20 мин с подръчни материали .За Х22 е идеален, понеже мястото между шайбата и гредата е много малко, и този ключ влиза без да разкачам и накланям двигателя напред (даже малко го изпилих, допълнително с тази цел) , но на Х23 и Ф20 шестограма на шайбата е по-навътре и ключа не го достига. Иди при някой стругар и ще ти го направи за 3-4лв, просто пробива една заготовка от шестостенна стомана, нея можеш да си я вземеш от всеки един склад за метали и я заваряваш на едно дълго рамо,примерно щанга.
п.с. Имам приятел който има подобен на моя ключ, също правен, но доста по грамотно, той вече става за всички двигатели. Ползвах го когато разглобявах Б20 мотора на ЦРВ-то. Но да ходя да му го искам да ти го пращам по еконт и после да ми го връщаш,ще стане сложна и скъпа работа, по добре си го направи, наистина е елементарна дейност.
Редактирано от nightfighter - Четвъртък, 06.10.2016, 08:15:01 |
|
| |
prelude_1 | Дата: Четвъртък, 06.10.2016, 08:27:11 | Message # 4 |
Годан (5)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 126
| А, да ми пращам няма смисъл. Ще го дам на стругар да го направи. Любопитно ми беше колко ще струва такъв от Хонда (Бултрако).
|
|
| |