Във филма с пълна пара.
|
|
xiryne | Дата: Четвъртък, 23.02.2017, 19:39:23 | Message # 1 |
Сандан (3)
Град/Държава: /
Група: Напреднали
Съобщения: 73
Статус: Офлайн
| Здравейте бях решил да сменям колата.. но като се нагледах на .. проблемни коли.. се отказах знам какво и има на моята и не е нещо фрапиращо и реших да я оставя . Искам да ми дадете предложение как може да я направя по-добре . Пълен сток съм искам генерацията да сменя , евентуално хубава музика и плейър . Искам и газъриката със климатроника и 1 спортни седалки.. (може и от с2000) и 1 волан ми трябва моя е дроб . Ако може да ми помогнете с идеи и да ми предложите кой би се захванал да ми сложи климатроника и от къде да го купя с цялата карантия . И ел.километраж за ф20-ка. Благодаря ви предварително ! П.с:Не искам колата да е бързи и яростни искам стилно изглеждаща кола .
|
|
| |
NightRider | Дата: Четвъртък, 23.02.2017, 20:53:01 | Message # 2 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
| Приготви едни 4-5 бона и ще направиш това дето си писал . Ама при положение ,че целия ти Прелюд струва 1000 лв. по добре смени колата .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
Редактирано от NightRider - Четвъртък, 23.02.2017, 20:53:42 |
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 24.02.2017, 19:35:13 | Message # 3 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Генерацията можеш да смениш за по-спортен звук. Климатроника си е играчка, препоръчвам ти да говориш с някой, който го е правил за да ти обясни какъв е филма. Хубави седалки можеш да си намериш, но имай предвид, че минималната височина на седене е много важна, ако не искаш да гледаш пътя през шибидаха. Имай едно на ум как ще сядат хората на задните седалки ако вземеш такива от кола, която е с две места. Има вариант да вземеш нещо афтърмаркет. Аз не съм фен на неоригиналните волани и не мога да ти дам съвет. Ако искаш колата ти да изглежда добре -> боя + джанти Ако искаш да "тръгне" -> атмосферен тунинг (скъп), турбо, чарджър Общо взето ти прерпоръчвам да помислиш какво точно искаш за да не направиш грешен избор.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
xiryne | Дата: Събота, 25.02.2017, 21:19:35 | Message # 4 |
Сандан (3)
Група: Напреднали
Съобщения: 73
| Седалките който съм харесал се водят уж универсални . Волана искам да го сменя защото е много-износен и копчетата му са се потрошили . А генерацията може да се откажа и да сложа само крайно гърне (моето е изгнило много)
Редактирано от eDaniel - Неделя, 26.02.2017, 11:06:04 |
|
| |
margohondaciviv | Дата: Неделя, 26.02.2017, 09:16:39 | Message # 5 |
Шодан (1)
Група: Новобранци
Съобщения: 4
| Имам пълен комплект климатроник,ако ти е нужен.
|
|
| |
margohondaciviv | Дата: Неделя, 26.02.2017, 09:20:10 | Message # 6 |
Шодан (1)
Група: Новобранци
Съобщения: 4
| Разполагам с нижните ти части.0884242106
|
|