Според вас колите имат ли души?
|
|
pikaso906 | Дата: Петък, 03.02.2012, 18:18:57 | Message # 1 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1073
Статус: Офлайн
| Като бях малък,преди около 10 години четох в едно списание статия със заглавието "Коли убили собствениците си". И помня една от описаните случки.Човек си купил черна кола маи беше порше и си кара по магистралата.Внезапно колата завила ударила се в мантинелата с над 120км в час и се преобърнала.След разследването не били открити повреди които да доведат до внезапен завои на колата.Имаше описани и други случки,но общо взето извода които бяха направили беше"не си купуваите кола която не е вашия цвят". Примерно ако сте я купили черна а според зодията и това кога сте родени черното ви носи нещастие.Разбира се може въпросният шофьор да е загубил управлението,но си мисля,че може и да има нещо като душа.Сигурно за това казват отнасяй се добре с колата си и тя ще се отнася добре с теб.Сигурно има нещо общо с положителната и отрицателна енергия.Аз не искам да си обиждам колата,но които иска да каже на приятел да влиза един месец в колата с думите "аиде бракма скапана да видим ще запалиш ли този път"и един месец да влиза и да казва "хайде миличка да тръгваме". И да видим през кои месец ще има повреди.Аз винаги се отнасям добре с колата си и до сега не ме е оставяла на пътя дори когато съединителя се разпадна и даже беше изтъркал маховика.Или когато се ударих в стена,а двигателят дори не изгасна.
Редактирано от pikaso906 - Петък, 03.02.2012, 18:22:07 |
|
| |
NSBOP | Дата: Петък, 03.02.2012, 19:09:12 | Message # 2 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Прочети "Кристин" на Стивън Кинг
|
|
| |
Mkilla | Дата: Петък, 03.02.2012, 20:16:54 | Message # 3 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Или гледай филма...Цялата тема ми прилича на X-files а ти си в ролята на Мълдър.Няма такива работи колега , всичко е в главата ни
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
koev | Дата: Петък, 03.02.2012, 21:37:06 | Message # 4 |
AGENT PROVOCATEUR
Съобщения: 70
| Аааа, ще ме прощавате... Моите си имат и душа и имена и характер и всичко останало.
Лорд Акорд и Хондолиза Райс (от rice - ориз)
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Петък, 03.02.2012, 23:23:00 | Message # 5 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available for users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Събота, 04.02.2012, 00:57:18 | Message # 6 |
Кудан (9)
Съобщения: 1073
| Гледах "Кристин". Много готин филм.Мисля моята да я кръстя Хондини.Защото като натисна гаста и изчезва.
|
|
| |