Какво мислите за таблетите?
|
|
Garfi | Дата: Неделя, 26.02.2012, 16:29:13 | Message # 1 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
Статус: Офлайн
| В последно време ми се върти в главата идеята да си взема таблет. Какво бихте предложили вие в класа на галакси таб 7 плюс и мислите ли че си заслужава такова устройство като цяло?
|
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 26.02.2012, 18:00:29 | Message # 2 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Аз бих си взел таблет само ако е с операционна система за настолни компютри като Windows 7. Като цяло зависи за какво ще го ползваш Таблетите с Android са добри, но не бих си взел такова нещо защото хем е голямо, хем не мога да си подкарам десктоп приложенията Затова аз харесвам повече комбинацията от хубав смартфон и лаптоп или таблет с десктоп ОС.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Mkilla | Дата: Неделя, 26.02.2012, 18:55:37 | Message # 3 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Не си заслужава парите колега , поне според мен.Цял ден играя на един такъв самсунг на колега в работа на Angry Birds и общо взето освен за филми и за игри за друго не виждам за какво ще го ползваш.Ако е за интернет вземи си лаптоп , ако е за игри PSP Според мен това е доста безсмислена машинка на цената на един доста добър лаптоп
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
nightfighter | Дата: Неделя, 26.02.2012, 19:12:50 | Message # 4 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Таблета е супер ако обичаш да четеш книги или гледаш филми Все пак прецени за какво основно ще го ползваш.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 26.02.2012, 19:39:27 | Message # 5 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| В интерес на истината става за почти всичко - интернет, филми, книги, игрички. Проблема за мен е, че всичките тези неща ги може, но не по начина (и разнообразието) което е възможно при десктоп ОС. Затова слагаш един Galaxy S+ или Xperia Arc S в джоба и един малък таблет или нещо от класа на EeePC в чантичката и си готов за всякакви ситуации.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Garfi | Дата: Неделя, 26.02.2012, 20:47:02 | Message # 6 |
just driver
| Основното за което ще се ползва е интернет. Много взе да ме дразни Х6-цата и ми се ще да я заменя с обикновен телефон и да си взема таблет за другите неща. Видях мнение, че таблетите са много големи. Големи, големи колко да са големи, все пак питам за 7 инчов модел.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 26.02.2012, 20:57:42 | Message # 7 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Замисли се реално къде ще го ползваш този таблет? Може и да не е много голям, но 7 инча не става за джоба. Идеята на това устройство е основно да го носиш със себе си някъде. Да, става и за четене на книги у дома разбира се. За интернет едва ли някога бих използвал таблет вкъщи, където си имам настолен компютър и удобството на работата с мишка и клавиатура е несравнимо. Да не говорим за големината на дисплея. Може да се повтарям, но за мен най-добрият компромис е лаптоп + многофункционален бърз смартфон.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Mkilla | Дата: Неделя, 26.02.2012, 20:58:03 | Message # 8 |
5th gen F20A4
| Гарфи , върви да видиш един таблет в някой от PC магазините Не е малък въобще и ще ти трябва малка чанта за да го пренасяш.Безумна е технологията поне според мен.Един малък лаптоп 11.6 , 13.3 върши къде къде повече работа от колкото тази джаджа Да , изглежда добре и е вярно че на самсунга можеш да му сложиш и клавиатура за домашно ползване ( с/у скромната сума от 100тина лева ) но си остава безсмислена играчка според мен Освен газарията която е основен фактор при купуването на такъв вид играчка друга съществена функция аз лично ненамирам
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
Garfi | Дата: Понеделник, 27.02.2012, 00:07:42 | Message # 9 |
just driver
| Работата ми е свързана с пътуване и ми трябва подобно устройство. Както казах нокията вече не ме кефи, каква алтернатива ще ми предложите като отхвърляте така тазблета, какво eepc ще е добър вариант? За във вкъщи си имам компютър. Разглеждал съм на живо галаксито.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 27.02.2012, 00:27:31 | Message # 10 |
5th gen F20A4
| Какъв ти е бюджета колега ? Ако съм на твое място скачам на лаптоп веднага.
|
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 17.05.2012, 02:22:31 | Message # 11 |
just driver
| След дълги размисли вече имам 10 инчовия samsung galaxy tab 2
|
|
| |
Jack | Дата: Четвъртък, 17.05.2012, 02:31:43 | Message # 12 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Atlanta/United States
Група: Напреднали
Съобщения: 255
| Аз имам Ipad2 и Iphone4 .За мен наи доброто за в кащи си е лаптопа,имам глезотиики ам от лаптопа не се откасвам.Ipada го исползвам 1 пат на 2 седмици и е ненужен.купих го на жената за коледа ама и тя не го иска.Исползва си телефона.Права е
|
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 17.05.2012, 02:41:39 | Message # 13 |
just driver
| Хаха ако исках нещо не нужно и аз бих си взел нахапаната ябълка.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 17.05.2012, 02:51:51 | Message # 14 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Сещам се за един човек(ББ) чийто ейпъл ябълката не е нахапана
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 17.05.2012, 10:13:49 | Message # 15 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Грешни пари за голям телефон са това за мен Ще осъзнаеш като мине еуфорията от готиния екран и шарените иконки
|
|
| |