Лаптоп проблем
|
|
Mkilla | Дата: Петък, 13.04.2012, 01:48:02 | Message # 1 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
Статус: Офлайн
| Така , колеги ако някой има идея нека даде едно рамо.Приятел ми остави да му погледна пц-то и до сега не ми се беше случвало wireless на лаптопа да не намира никаква мрежа.Лаптопа е MSI cr620 с P4600 процесор който на всичкото отгоре не го откривам и в сайта на MSI.В дивайс мениджъра няма никакви въпросчета и други притеснителни индикации.Познава wireless като карта и модел но не намира никакви мрежи.Пробвах с телефона на жената и тя се връзва без грижи към рутера т.е не е проблема в рутера.Преинсталирах 3 пъти с 3 различни драйвера wireless-а и греда.Не намира нито една мрежа.Съседите са интернет доставчици и там има wifi и ако сметнем че проблема е в моя рутер то техният трябва да се вижда най-малкото.Ако някой е имал подобен проблем нека драсне.Аз си мисля , че може да е изгоряла радио антената на wireless-a в платката или самият уиндолс да се е окотил.Windows 7 Ultimate е операционната система.И да добавя , че няма механично копче за включване на wireless а е с функционален бутон.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Петък, 13.04.2012, 01:51:45 |
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 13.04.2012, 23:02:40 | Message # 2 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Най-лесният вариант да елиминираш подозрението за софтуерен проблем е да пробваш с LIVE CD Пускаш лайв сидито и виждаш има ли, няма ли мрежи, и ако няма...
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Mkilla | Дата: Неделя, 15.04.2012, 03:22:23 | Message # 3 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
| Проблема решен ! След яко ровене по драйвери , реших да делна уина и да го инстала наново.Wireless-a тръгна веднага и така и не ми стана ясно какво му беше на стария уиндолс , че бъгира така безжичния нет.Мерси за съветите eDaniel :))
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |