ASIMO - мнения и впечатления
|
|
NightRider | Дата: Събота, 12.05.2012, 23:24:52 | Message # 16 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| Дани изданието аутобилд винаги е хвалело немските коли ,не си прав да ми кажеш ,че би избрал колата пълна с електроника която вечно има дефекти (Ауди) и другата трагедия до нея Фолксваген . Ситроена беше навремето кола сега и той е еднодневка .Аз лично винаги гледам коли който не са чак толкова разпространени и в тях има дух ,не просто еднодневки дето всеки втори ги търкаля по пътищата .А по темата бих искал много да видя и аз на живо прочутия Асимо ма уви ще се задоволя само с твоето видео
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
Mkilla | Дата: Събота, 12.05.2012, 23:25:56 | Message # 17 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Немският език не ми е от силните Иначе транслатора просто убива - предно стъкло светлина дърво вижда там човек напред АХхаХА.Виж , всичко е въпрос на вкус както знаеш.Съгласен съм с колегата NightRider , че всичките тия новите къде излизат са минали покрай японеца.Само чертежите сигурно са техни.А и гледах някакво предаване , че дори окачването на сивика било мислено от немец.Всичко е въпрос на вкус но като стане въпрос за 1 шапка пари и ако се замислиш за какво би ги дал е друг въпроса.Само затова , че сме фенове на марката не значи че трябва да гледаме като кон с капаци за останалите марки Хонда си е марка но нещо според мен се излагат с новите попълнения. P.S За Ситроена точно заклети фенове ми казват това което казваш NightRider Единият си кара все още BX и освен Xantia и DS 3/4 за друго не иска и да чуе
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Събота, 12.05.2012, 23:28:46 |
|
| |
eDaniel | Дата: Събота, 12.05.2012, 23:44:03 | Message # 18 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Quote (Mkilla) .Ако не е позволено да се пише във форума предпочитание към друга марка автомобил няма проблеми и нека някой модератор да изтрие коментара ми. За това и дума не може да става. Всеки има право на мнение. Аз харесвам и други марки и модели, но Хонда определено ми е фаворит и не го крия. Не мога да не кажа, че Сивик е семейна кола и няма амбиции да е супер стабилна или нещо такова. Ако търсиш стабилност, гледай към Type R. Иначе в днешни дни всички семейни седани и комбита са "sport" или по-точно производителите намират повод да включат тази дума някъде, което си е чист маркетингов трик.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
eDaniel | Дата: Събота, 12.05.2012, 23:50:10 | Message # 19 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Айде малко видео, че получавам уртикария от Ситройон (произнася се с лек френски педалски акцент ) ...
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 13.05.2012, 00:03:12 | Message # 20 |
Aristocrat
| Много е яко роботчето кефи а ето тук 2 истински коли макар и не Хонда
Редактирано от NightRider - Неделя, 13.05.2012, 00:07:05 |
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 13.05.2012, 00:07:19 | Message # 21 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Като видя точно тази снимка и всички франсета моментално започват да ми изглеждат абсолютно еднакви Аз съм сектант, оплюйте ме
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Неделя, 13.05.2012, 00:21:29 | Message # 22 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 13.05.2012, 00:23:24 | Message # 23 |
Aristocrat
| И аз ама на ИСТИНСКАТА добра стара Хонда като тази която си сложил. Най-яката Хонда с най-великия пилот . Съгласен съм със Запа
Редактирано от NightRider - Неделя, 13.05.2012, 00:56:10 |
|
| |
|
HRC | Дата: Неделя, 13.05.2012, 11:22:22 | Message # 25 |
HONDA LOVER
Съобщения: 252
| Винаги съм предпочитал Хонда и за момента нищо не може да ме накара да променя предпочитанията си. HONDA The Power of Dreams.
|
|
| |
|
|
|
|
Mkilla | Дата: Неделя, 13.05.2012, 17:06:25 | Message # 30 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Точно мислех и аз да се разпиша със снимки от днес но вече сте качили достатъчно Заслужава си разходката за да се види роботчето.Даже си взех и поставки за чашки да си пия кафенцето в/у Симо
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |