Конденз във фара
|
|
eDaniel | Дата: Неделя, 27.05.2012, 22:31:38 | Message # 16 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Статус: Офлайн
| На мен единият стоп ми се запотява, но скоро ще сменя уплътнението и айде чао влага Ако трябва ще го презалепя по метода с разтапянето на лепилото
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
Daywalker | Дата: Понеделник, 28.05.2012, 03:08:49 | Message # 17 |
Сандан (3)
Град/Държава: Blagoevgrad/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 45
| Quote (lud_po_prelude) и на мен ми се изпотяваше единия фар,днес се изпотиха и двата Колега, днес и на мен ми сe изпотиха и двата фара Направо немам думи ... Quote (lud_po_prelude) Само да спре дажда и ще и изолирам отвседе. <_< И аз това викам, но май нема да е скоро
|
|
| |
NightRider | Дата: Понеделник, 28.05.2012, 12:23:18 | Message # 18 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
| на мен пък не ми се е случвало да ми се запотяват фарове и стопове ма тука жега измрехме не се диша
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
lud_po_prelude | Дата: Понеделник, 28.05.2012, 17:10:48 | Message # 19 |
Йондан (4)
Град/Държава: Khaskovo/Bulgaria
Съобщения: 82
| на мен на всичко от горе ми се събира и вода в багажника,тази кола заприлича на аквариум...а тази вода дето капе под жабката много ме плаши да не направи някаква беля...ама не спира да вали и да вали.
|
|
| |
Daywalker | Дата: Понеделник, 28.05.2012, 18:04:34 | Message # 20 |
Сандан (3)
| Хора елате по Сандански, днес не е валяло грам и слънцето грее неспирно! Супер яко време е, има си и вятърче, някакво свежо и енергично!!! Дори и 2та фара вече не са потни без да съм я карал днес - цял ден си седи в двора Само нзн до кога ще е така
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 28.05.2012, 19:14:12 | Message # 21 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
| Quote (NightRider) на мен пък не ми се е случвало да ми се запотяват фарове и стопове ма тука жега измрехме не се диша Ти кво очакваш вие там сте под нивото на океана а влага и жега не се отразява добре на дишането. Напомня ми миналата година в Лондон на 28градуса В Сливен ни удави а в прелюда даже и стъклата не се изпотяват.Добър тест за купето е и устоява отвякъде.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
Daywalker | Дата: Понеделник, 28.05.2012, 19:25:40 | Message # 22 |
Сандан (3)
| Като каза стъкла се сетих че не ми работи нагревателят на задното стъкло. Проверих бушоните - не са изгорели, отзад в багажника бяха разкачени двете букси, аз ги свързах, обаче не достига въобще ток отзад и остава вариант да проверя релето. Самоче незная къде да го търся
|
|
| |