Гласуване на СТИКЕР на фенклуба
|
|
|
|
VIPER-CH | Дата: Петък, 12.10.2012, 20:12:19 | Message # 61 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Quote (NSBOP) Имайте предвид обаче, че много хора гласуваха за това лого и не е добре спрямо тяхното мнение да го променяме тотално. 52% са си повече от половината форум аз си оставам твърдо за логото което избрахме а и не искам да се набива на очи а просто да се види в последствие от човек който се загледа по прелюда и оценя красотата му Това ще рече,че не предпочитам едри крещяшти букви а красиво лого .
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Вторник, 13.11.2012, 14:36:56 | Message # 62 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 1073
| Аз имам идея за едно ателие в което правят такива неща.Ще ги питам могат ли да го направят върху прозрачно залепващо фолио.(Избраното от повечето хора лого) Между другото има грешка при изписването на логото.Най- от долу е изпуснато "а" на bulgarian honda prelude fanclub.
Редактирано от pikaso906 - Вторник, 13.11.2012, 14:44:26 |
|
| |
pikaso906 | Дата: Вторник, 13.11.2012, 15:50:59 | Message # 63 |
Кудан (9)
| Оказа ми се далечко и няма как да ида да поръчам.На някого на когото му е по-близо да пробва.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 14.11.2012, 13:57:35 | Message # 64 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Quote (pikaso906) Най- от долу е изпуснато "а" на bulgarian honda prelude fanclub.
Да наистина!Добре че си обърнал внимание,за да може да се коригира навреме.
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Сряда, 14.11.2012, 14:20:34 | Message # 65 |
Кудан (9)
| Изпринтих го и му се радвам и гледам пише хонд Та на въпроса,отиваш с изпринтената мостра в някоя фирма за външна реклама и им казваш какво искаш да направят от тази хартийка.Тук около офиса няма такава фирма,но ще поразпитам за някоя що годе на близо или на месечната среща,ако има около арената такава фирма да идем и да разучим.
|
|
| |
NSBOP | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 14:17:05 | Message # 66 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Темата не е забравена. Другата седмица имам среща с моя приятелка, която е дизайнер и ще направим окончателният вариант от логото, което спечели на гласуването. Така или иначе ме притискат да дадем лого за европейската среща
|
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 21:34:12 | Message # 67 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 915
| Кой те притиска бе, тебе все те натиска някой
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 22:04:04 | Message # 68 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 22:21:02 | Message # 69 |
BKDM
| Тва щото караш 5 генерация ли го казваш?
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 22:26:47 | Message # 70 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote (batkosio) Тва щото караш 5 генерация ли го казваш? почна се
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 22:33:35 | Message # 71 |
BKDM
| Стоян знае, че се шегувам, колкото и да не ми се иска, в този случай съм съгласен с неговото мнение.
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Понеделник, 21.01.2013, 22:36:58 | Message # 72 |
Нанадан (7)
Съобщения: 306
| Аз усещам как се отдалечаваме от целта, което в никакъв случай не е добре... Според мен ZAPPA е прав, но си къкаме на метеното, тъй като тъкмо да се случи нещо и айде от начало. За мен ще е най-добре, ако ще има промени по логото те да станат на "кръглата маса" - един чат в скайп или нещо подобно(идеята е да е бързо и ефективно) и създаване на нова идея, която да обсъди и донагласи адаша с момичето дизайнер, тя ще е наясно как трябва стикера да изглежда за да бъде приятен и когато се разпечата, както и как шрифтовете да се съчетаят. Отделно ако няма промени по избраното лого/стикер пак дизайнера ще кажа мнението си и ще има промени по логото, за мен проблема на логото е само йероглифната част, тъй като никога няма да разбера какво значи тя, ако е "силата на мечтите", ок но за мен не прибавя завършен вид на логото.
Във всеки случай аз желая да се приключи с цялата ситуация и да има резултат, като преди да се включа в бройките ще имам желание на видя принт файла на логото, така както ще изглежда като го лепна на Сивушка. Ясно е, че в една ситуация винаги има много гледни точки и не всеки харесва всички предложения, но трябва да стигнем до решение и то скоро, че времето бързо минава.
|
|
| |
NightRider | Дата: Вторник, 22.01.2013, 00:21:14 | Message # 73 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Zappa е прав. казах аз ,че номер 6 е най-изчистен ама нейсе . ето как изглежда логото на тукашния фен клуб просто и ясно
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
Редактирано от NightRider - Вторник, 22.01.2013, 00:31:17 |
|
| |
eDaniel | Дата: Вторник, 22.01.2013, 00:45:25 | Message # 74 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| На мен лично горното лого (на Холандския фенклуб) не ми допада ама това си е мое мнение. Иначе моята идея е следната - показвам логото, което спечели гласуването на моя човек и с нейни напътствия (аз и тя) ще го направим да е изпипано доколкото може. Ако има време ще направим повече от един вариант, но няма да има време да ги пускам тук за повторно обсъждане. Определено ще има доста промени, но идеята най-вероятно ще се запази абсолютно същата.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
NightRider | Дата: Вторник, 22.01.2013, 00:52:35 | Message # 75 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| аз не съм казал ,че логото им е върха. само казвам ,че е стилизирано и е опростено ,ако питаш мен най ме кефи това на подписа ти . идеята ми е да няма прекомерно много надписи ,просто по изчистено .
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |