Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Гласуване на СТИКЕР на фенклуба
Кое предложение ви допада най-много?
1. 1 [ 5 ] [6.17%]
2. 2 [ 5 ] [6.17%]
3. 3 [ 3 ] [3.70%]
4. 4 [ 14 ] [17.28%]
5. 5 [ 0 ] [0.00%]
6. 6 [ 11 ] [13.58%]
7. 7 [ 7 ] [8.64%]
8. 8 [ 2 ] [2.47%]
9. 9 [ 8 ] [9.88%]
10. 10 [ 27 ] [33.33%]
Poll has expired - Сряда, 15.05.2013, 11:46:33
Answers total: 81
aλexandroДата: Четвъртък, 09.05.2013, 08:47:55 | Message # 91
Хачидан (8)

Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
Статус: Офлайн
Подкрепям бат' Сашо (eldesa). Гласувахме за нещо съвсем различно.

VSE, идеята е добра, но логото трябва да е по-скоро някакво стилизирано изображение, за да може като се отпечата на прозрачен фон и се залепи на стъклото, да се вижда добре дори от движение. Шурикена и надписа с тези градиенти никак няма да подхождат.

Няма ли кой да пипне това което избрахме? Да изпъкне малко слънцето, да се понаместят някои елементи като българският флаг и да се изпипат надписите. Аз бих се заел, ако на някой по-талантлив не му се занимава

pikaso906Дата: Четвъртък, 09.05.2013, 09:13:01 | Message # 92
Кудан (9)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1073
И според мен тези новите са неподходящи поради изброените по-горе причини.Шурикена е много готин,но на стикер едва ли ще се получи добре. :(

dpavlovqДата: Четвъртък, 09.05.2013, 09:20:56 | Message # 93
Нанадан (7)

Съобщения: 306
Някой да ми прати файла с лого номер 10 от началната страница, аз ще се опитам да го пипна, защото ставаме много дълга и широка и ще направим едно голямо нищо, да ми пише едно лично, за да дам мейл.

NSBOPДата: Четвъртък, 09.05.2013, 10:24:55 | Message # 94
МВР НСБОП
4G BB2 H22A MT

Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Логото трябва да бъде стилизирано и просто. Не трябва да има много кич за да се вижда от пръв поглед за какво става дума. Логотата, които ви показах са примерни модели за дизайн, текста ще си бъде както трябва с preludebg.com. Имайте предвид, че размера на тези лепенки няма да е голям и дребните детайли няма да се виждат добре.

pikaso906Дата: Четвъртък, 09.05.2013, 10:31:17 | Message # 95
Кудан (9)

Съобщения: 1073
И така да е,повече ми харесва съгласуваното лого.Време е за действие. :)

NSBOPДата: Четвъртък, 09.05.2013, 10:45:38 | Message # 96
МВР НСБОП
4G BB2 H22A MT

Утре ще имам логото във векторен формат (точка).

THE_VIPERДата: Четвъртък, 09.05.2013, 12:43:46 | Message # 97
Нанадан (7)

Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 328
Май взехме твърде много да му мислим.На всички не може да се угоди,това мисля е ясно на всеки.Предлагам да не се прекалява с претенциите  и да се вземе едно решение за да се действа вече към направата на стикера.Все пак предстоят Национални срещи,а и Европейска.Бих казал,че е задължително за хората,които ще ходят на Европейската да имат стикери.
На мен лично ми харесват поне едно 50 % от вариантите,които колегите са предложили.Най-важното е да пише с големи букви PRELUDЕ ,да има сайта ни,и да се разбира,че сме Българи.

Между другото ... стикера след като го изберем ... как ще се прави? Вътрешен ли ще бъде или външен,а май е най-добре и от двата варианта да има?

NSBOPДата: Четвъртък, 09.05.2013, 14:30:01 | Message # 98
МВР НСБОП
4G BB2 H22A MT

Най-добре и от двата варианта да има според мен.

VSEДата: Събота, 11.05.2013, 10:54:40 | Message # 99
Годан (5)

Град/Държава: London/United Kingdom
Съобщения: 102
Прави сте хора, туй моето чудо ама никак няма да изглежда добре на прозрачен фон (обмислям варианта да си го нарисувам на предния капак :)))))
Иначе и аз харесвам най-много номер 10 от първото гласуване:)
 П.П. Ако имате нужда от разпечатване, познавам шефовете на две рекламни агенции (единият кара Honda CBR:)- фенче е, печата е добър и цените ще са предполагам различни. Пиша това, въпреки че съм от Варна, няма да мога да присъствам на предстоящата среща (няма да псувам майстора, няма да псувам:), но искрено се надявам да имате разпечатани стикери  за нея.

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred." Soichiro Honda,1906-1991

nightfighterДата: Събота, 11.05.2013, 20:52:54 | Message # 100
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
На мен също първоначалния дизаин на номер 10 си ми харесва повече.Не съм специалист в графичния дизаин,но стикера без професионалната намеса си беше по-хубав.
Между другото, предложението на VSE много ми допада,идеята е оригинална и свежа, и ако тя я поразработи още малко,така че да е подходящо за залепване на стъкло, ще бъде яко.

dpavlovqДата: Събота, 11.05.2013, 21:44:23 | Message # 101
Нанадан (7)

Чакаме адаша, да покаже крайния вариант, на крайния избор, аз вече започнах да се обърквам... :D

VIPER-CHДата: Събота, 11.05.2013, 21:48:56 | Message # 102
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
Много му мислим а вече сме избрали и пак мислим....така ще е и с националната ни среща.Обзалагам се :D

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

dpavlovqДата: Събота, 11.05.2013, 22:09:58 | Message # 103
Нанадан (7)

Може и да не е така, е вярно има 99.9% да е така, но да бъдем оптимисти.
Просто ни трябват срокове и ясни правила.(или просто не трябва да има анкета, а да прецени един-двама човека)
Примерно вече го има хотела, Пикасо го е казал, избира се дата, събота и неделя и се казва докога се плаща и вече се тръгва, никога няма всички да са доволни, никога няма на всеки да му е перфектно ^_^
Сори за спама, ама не се сдържам :D
Спамърче съм си!

eDanielДата: Събота, 11.05.2013, 23:30:21 | Message # 104
CULTIST
4G BB2 H22A MT

Група: Администратори
Съобщения: 3030
Добре де, нали приключихме вече с този въпрос?? Логото е N10 и това е! Направил съм го във векторен формат, в понеделник ще го дам да го погледне един колега и е готово за печат. Ако Джими има желание може да и го пратя в понеделник да ни дадат цена за изработката. Ако ще се лепи на стъклата (то кръгло лого най-добре ще седи на задните стъкла) е добре да се лепи отвътре. Трябва и да уточним в какъв размер ще се печата този стикер.

プレリュード 夢のカ

VSEДата: Събота, 11.05.2013, 23:35:22 | Message # 105
Годан (5)

Град/Държава: London/United Kingdom
Съобщения: 102
Ако решите да направите юнска-юлска среща някъде по черноморите, нещо с хотелче или бунгала, пък защо не и палатки:), но със сигурност с голям паркинг, свиркайте:) Имам нещо предвид  и много се надявам... ice , пък каквото такова:)
И ако има някой, който със сигурност ще ходи на престоящата среща, да ми пише лично някакви контакти, че искам да ви пратя нещо на всички чрез него:)

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred." Soichiro Honda,1906-1991

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda