Гласуване на СТИКЕР на фенклуба
|
|
|
|
NSBOP | Дата: Вторник, 14.05.2013, 13:52:28 | Message # 121 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Статус: Офлайн
| Няма как да ти кажа дали това ще му е реалната големина защото размер при печат не се мери в екранни пискели. Извадете по една линия и преценете колко см да е диаметъра и ще го измислим.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Вторник, 14.05.2013, 21:09:59 | Message # 122 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
| За мен знамето и герба е излишно.Пише си страната...кому е нужно да разваляме червеното слънце.Претрупана работа.Първия изчистен вариант сибеше супер.Що треа да го плескаме???
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Сряда, 15.05.2013, 00:01:38 | Message # 123 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Е това е. На никой не може да се угоди
Направих само един вариант, в който съм взел препоръките и идеите на няколко човека. Много ми се спи сега, утре ще продължа.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Сряда, 15.05.2013, 20:14:41 | Message # 124 |
Нанадан (7)
Съобщения: 306
| Адаш, действай по своя преценка! Важното за стикера е едно, да е четим, да се разбере, че това е форума на Preludebg.com и става дума за автомобилен модел, а не домати и краставици Prelude, стила е избран, ако ще го пипаш още го прави както виждаш ти нещата и казвай около печатането или цената на стикера информация, време е за един реален продукт и няма място за повече бръщолевене, само си късаме нервите и форума си изменя доброжелателния вид, което е вреда.
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Сряда, 15.05.2013, 20:24:47 | Message # 125 |
Кудан (9)
Съобщения: 1073
| Пак казвам герба много ми харесва,никои друг форум си няма герб.Ще е уникално.
|
|
| |
THE_VIPER | Дата: Сряда, 15.05.2013, 21:07:55 | Message # 126 |
Нанадан (7)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 328
| Екстра е! Който не го харесва , няма вкус Значително с по-изчистен вид и доста по-стилно ми се струва сега.Браво,Дани
|
|
| |
Garfi | Дата: Сряда, 15.05.2013, 22:02:14 | Message # 127 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Сега вече ми харесва
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 15.05.2013, 22:27:40 | Message # 128 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| На мен ми харесва и така!Дани действай смело и както прецениш!Невъзможно е да се угоди на всички,това е ясно.
Според мен,знамето и герба нямат място в емблемата,може и да е оригинално и никой друг да няма (защо ли? ), смесваме прекалено много знамена, прекалено много писмености.Когато слагаш БГ знамето и герба някъде,те трябва да имат доминиращо място в картинката,слагането му по този начин, един вид става като подчинено, доминирано от японското знаме и емблемата на фирма производител на коли.Щом слагаш Герба,който е символ да държавноста,не бива да има надписи на друг език освен Български.Този начин на поставяне би могъл да се възприеме, от някои, като уронване на престижа на България,независимо че идеята въобще не е такава.Така че е по добре да го няма, моля разберете, има изисквания относно ползването на официалните държавни хералдически символи, и при тяхното слагане някъде , задължително трябва да се консултира със специалист запознат със тези изисквания.
Относно сегашния дизаин,като оставим казаното по горе настрани, бих препоръчал за оформлението (само като мнение, върху което да се помисли )- ироглифите идват в повече, понякога са оригинални, но не значат нищо за 99% от нас и в случая някакси няма място за тях. Емблемката на Хонда да мине малко по надолу, така че разтоянието от горната и черта, до края на кръга отгоре, да бъде равно на разтоянието от долната част на БГ знамето до края на кръга от долу.Широчината на емблемата и на знамето да са равни.Един вид двата елемента трябва да са максимално възможно еднакви по размер, и симетрично разположени в кръга.
п.с. Малко допълних мнението си,за да стане по ясно какво искам да кажа.
Редактирано от nightfighter - Сряда, 15.05.2013, 23:20:50 |
|
| |
sCoff | Дата: Сряда, 15.05.2013, 22:57:42 | Message # 129 |
Dreamer
Съобщения: 336
| Споделям горното мнение. Йероглифите и герба нямат място на стикера. Българското знаме би могло да е като лентичка от край до край на кръга. Надявам се, че бялото всъщност ще е прозрачно и се ползва само за фон. Не мога да си представя да залепя един бял чаршаф на стъклото.
П.П. Дано да е измислена за отвътрешната страна на стъклото
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 15.05.2013, 23:03:52 | Message # 130 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Иероглифите са си намястото.Герба и знамето са вповече. ВСЕКИ има мнение и предпочитания ,така че квото стане.Угодия никога нямада има
Дани,по твоя инициатива ........ пп.Слагайте катинар на темата
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
sCoff | Дата: Сряда, 15.05.2013, 23:40:41 | Message # 131 |
Dreamer
Съобщения: 336
| Между другото сегашното лого на форума е перфектно, семпличко...
|
|
| |
eldesa | Дата: Сряда, 15.05.2013, 23:55:50 | Message # 132 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| егати и дебата се е разразил тук ,Дали да не направим нов конкурс ,или да направим стикери по желание на клиента . А може би трябва да се направят 3 или 4 разновидности на избраното лого и да гласуваме.Най вероятно ще си останем без лого.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 16.05.2013, 00:04:05 | Message # 133 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
|
ЦЪКНИ НА СНИМКАТА ЗА ГОЛЯМО ИЗОБРАЖЕНИЕ!
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
rollin | Дата: Четвъртък, 16.05.2013, 00:54:05 | Message # 134 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Съобщения: 1271
| Супер е така, само аз да попитам дали нямаше да е по добре ако лъчите тръгват не точно от центъра на флага а по от една страна като на този флаг?
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
|
|
| |
galev_90 | Дата: Четвъртък, 16.05.2013, 07:30:43 | Message # 135 |
Хачидан (8)
Съобщения: 592
| Последното предложения на Дани мисля че е най-добро.С на rollin идеята мисля че ще стане много претрупано.Както и да го измислите, някой няма да го хареше.Така че
|
|
| |