Фаровете стават задължителни през цялата година!!!
|
|
VIPER-CH | Дата: Неделя, 22.07.2012, 14:47:57 | Message # 16 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Quote (mom4i74) и ще ти кажа размерите като дьлжина и височина. ще чакам Quote (Garfi) Мисля, че могат да се сложат на мястото на оригиналните халогени на 4-та генерация. Изглеждат доста добре и не са като масовите, цената има е по-солена но пък имат повече екстри. е да но не ме кефи фейса с кръгли светлини.Все пак да се върже на мигачите нещо....така го виждам
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Неделя, 22.07.2012, 15:34:30 | Message # 17 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Абе тия хора парите ги нямат за нищо... Какви са тези цени, какво е това чудо
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
KONI | Дата: Неделя, 22.07.2012, 17:50:39 | Message # 18 |
Годан (5)
Град/Държава: Burgas/Bulgaria
Съобщения: 119
| Добре де "дневни светлини" DLR и тн.А сигурни ли сте,че този подход е правилния и това ще замести законно късите светлини. Да не се окаже после ,че в закона има недоглеждане(някъде има ли писано ,че тези DLR и др.могат да се използват вместо къси светлини) и всички тези джаджи не вършат работа.И друго отпред добре а отзад като не са вкл.късите( а техни заместители) няма габарити отзад. Ето още един повод за заяждане от КАТ . п.п. изключвам тези автомобили с заводски монтирани такива светлини но пак не съм наясно дали се признават за "къси светлини".
Редактирано от KONI - Неделя, 22.07.2012, 17:58:25 |
|
| |
mom4i74 | Дата: Неделя, 22.07.2012, 17:58:51 | Message # 19 |
Джудан (10)
Съобщения: 2166
| Има електронни модули които автоматично могат да палят предни и задни светлини и да се програмират рьчно дали да се палят и задните габарити,на колко процента да светят фаровете ,колко време след гасене на колата да гаснат фаровете като в сьщото време когато се включат рьчно фаровете електронния модул се игнорира. А за самите осветителни тела има изикване както писах да са не са на повече 40 см от вьншните краища на колата и да не са на по малко от 60 см една от друга. Заглеждал сьм коли които имат оригинално вградени такива осветителни тела и през деня светят без да светят задните задните светлини.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 22.07.2012, 21:23:13 | Message # 20 |
BIKER
| Quote (KONI) И друго отпред добре а отзад като не са вкл.късите( а техни заместители) няма габарити отзад. Ето още един повод за заяждане от КАТ . Става дума за къси светлини,то габарита и да свети,нямакак да забележиш 5W при дневна светлина зад червено стъкло
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NSBOP | Дата: Вторник, 24.07.2012, 18:38:55 | Message # 21 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Момчи прати следното инфо за теб: "Dalgi sa 117mm, visoki sa 25mm i sa dalboki 79mm."
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Вторник, 24.07.2012, 19:46:56 | Message # 22 |
BIKER
| Благодарско Момчи,имат ли модули за управление в комплекта,че в описанието не споменават Подробно описание 1 комплект DRL Дневни светлини 5 светодиода съдържа: - 2 бр. осветителни тела за лява и дясна страна - 2 бр. кабели за свързване - крепежни елементи за закрепване -упътване за монтаж
Редактирано от VIPER-CH - Вторник, 24.07.2012, 19:51:22 |
|
| |
Garfi | Дата: Вторник, 24.07.2012, 20:16:28 | Message # 23 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| KONI, имаше някъде в нета извадка от закона в който са описани изискванията за дневни светлини ако, не са фабрични или къси светлини. Ще потърся като имам време. Мисля, че беше на началната страница на тунингбг или нещо подобно.
ПП. Намерих го. http://www.tuning.bg/avto-no....a-23124
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Понеделник, 30.07.2012, 18:57:42 | Message # 24 |
Джудан (10)
Съобщения: 2166
| В комлекта няма могул за управление и чесно казано не ми харесаха като ги видях и несветят силно както ги описват. Риска на онлайн пазаруването .
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 30.07.2012, 21:32:32 | Message # 25 |
BIKER
| Благодаря ти за инфото,явно ще търся нещо друго
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 30.07.2012, 23:13:33 | Message # 26 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| На снимката от сайта изглеждаха доста красиви.То се е видяло ,че ще се купуват такива ,затова ще помоля ако някой намери някакви свесни и на добра цена, да сподели от къде,че на мен ще ми трябват 2 комплекта
|
|
| |
HRC | Дата: Вторник, 31.07.2012, 07:53:42 | Message # 27 |
HONDA LOVER
Съобщения: 252
| http://www.ebay.co.uk/sch....ailTo=3 Щом ви влече.
Редактирано от HRC - Вторник, 31.07.2012, 07:56:28 |
|
| |
aλexandro | Дата: Вторник, 31.07.2012, 08:03:26 | Message # 28 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
| За мен истината е електронен модул за дневни светлини свързан към неизползваемата жичка на късите (Прелюд 4). Ползвам такива от няколко години и никога не съм имал проблем. Настроени са на 20% (тъй като неизползваемата жичка е за дългите на H4 крушката) и мога да потвърдя, че освен, че се забелязва доста по-добре от включени къси светлини без да заслепява - тествал съм лично дори и в сумрак. Освен това има екстри като да ги пали с отключване на алармата, както и да светят още известно време ако преди това си се движил на фарове и изгасиш колата (удобно е когато се прибирам вечер). Моят модул е малко по-евтин вариант и няма управление на задния габарит, но може да се добави с две релета. Още се колебая дали да го направя, защото спирачките на Прелюда и габарита са на една крушка и това ще намали "видимостта" на спирачките ми, въпреки че имам и 3-ти стоп в купето.
ПП: Монтирането на ДРЛ модул на свободната жичка на късите е еУементарно.
|
|
| |
NSBOP | Дата: Вторник, 31.07.2012, 10:27:36 | Message # 29 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| От кога стават задължителни все пак?
|
|