|
Кратки и бързи въпроси.
|
|
| NightRider | Дата: Събота, 02.11.2013, 20:46:52 | Message # 811 |
 Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| Quote donvini Мисля че е 62мм колега защото аз съм с такъв интейк и дросел на 60мм и ми е почти точен с малко пристягане стават магии но за 70мм мисля че няма как да успееш да го набуташ
Значи отпада ,ще се ориентирам към АЕМ v2 .Мерси
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
Редактирано от NightRider - Събота, 02.11.2013, 20:47:09 |
| |
| |
| Fares | Дата: Вторник, 05.11.2013, 22:40:51 | Message # 812 |
 Сандан (3)
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 79
| Минавам само да кажа, че от известно време фаровете ми са направени така, че при превключване на дълги късите също светват на дълги, а късите се гасят(Н4 лампа). Не знам точно какво и как се прави, но се слагат някакви релета и т.н. Ако някой е заинтересован ще кажа на бащата да ми го обясни и да начертае схемичка. Резултатът от тая гимнастика е ОСЕЗАЕМО по-дора осветеност на пътя и съм много доволен. И не, нямам мераци да правя мръсно и да заслепявам хората.
|
| |
| |
| Garfi | Дата: Вторник, 05.11.2013, 23:20:47 | Message # 813 |
 just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Fares, радвам се, че си успял да направиш фаровете както искаше.
Моето питане е свързано с лагер-главините. Принципно знам, че преден лагер избие ли се от шенкела, трябва да се смени с нов. Как седи въпроса със задните лагери? Може ли да се извади и сложи повторно, изваден лагер главина в оста на задния шенкел?
|
| |
| |
| VIPER-CH | Дата: Вторник, 05.11.2013, 23:29:15 | Message # 814 |
 BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Може да се извади и сложи от оста на шенкела но от главината трябва да се сменя.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
| |
| |
| persssi | Дата: Вторник, 05.11.2013, 23:29:22 | Message # 815 |
 Хачидан (8)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 549
| Мисля, че може да и може да се използва повторно без да се сменя. Предполагам снимките ще отговорят на въпроса ти. Лагер-главините са от моя Прелюд, който продадох на части.
|
| |
| |
| Garfi | Дата: Вторник, 05.11.2013, 23:48:58 | Message # 816 |
 just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Значи задните ще ги извадя. Със скоба ли се вадят или като се отвие гайката ще се освободят? Сменял съм задна главина но лагера излезе на части щото беше прецакан и за това питам при евентуално здрав лагер как стои въпроса.
|
| |
| |
| VIPER-CH | Дата: Сряда, 06.11.2013, 00:12:31 | Message # 817 |
 BIKER
| Не е нужна скоба,само развиваш гайката.Лагера не е набит в шенкела а си влиза с хлабина 1-2стотни боже би.Може да остане задната черупка на лагера като го издърпаш но и тя излиза.Виждат се съчмите вътре в главината със синьо-зелената грес щракни черупката-сепаратора на мястото,няма страшно. В манюала пише колко се стяга гайката.Преди да развиеш,с пробой изправи контрата на гайката.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
| |
| |
| addissta | Дата: Събота, 09.11.2013, 11:24:11 | Message # 818 |
 Годан (5)
Съобщения: 147
| Здравейте, колеги! Халогените ми правят номера - светеха си и двата, после единия спря, после двата спряха, после пак си светеха, а сега от известно време не светят изобщо. Всичко това в разстояние на 1 седмица! Може ли някой да ми каже защо се получава така? P.S.: Всички предпазители са здрави, всички други светлини и лампички си светят... (извинявам се за лошото качество на снимката, колата е мръсна...)
Honda Prelude 2.3 4WS
|
| |
| |
| NightRider | Дата: Събота, 09.11.2013, 12:35:06 | Message # 819 |
 Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| виж си буксите
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
| |
| |
| mom4i74 | Дата: Събота, 09.11.2013, 13:30:21 | Message # 820 |
 Джудан (10)
Съобщения: 2166
| Ади, някой да ти премери с мултицета дали изобщо са ти здрави крушките. За да не се разглобяват халогените направо да мерии на буксата на кабела който излиза от тях. Може да има и окислени букси като най предразпожени са тия при самите халогени защото все пак се мокрят. Трябва да се трьгне по веригата и да се мери с мултицета докато се открие проблема. Ако не е от крушките и буксите под бронята някой да замери идва ли упрваляващия ток до релето. На клема 30 на релето идва ли плюса и.т.н. Някой познат с елементарни познания по токове ще го хване проблема.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
Редактирано от mom4i74 - Събота, 09.11.2013, 13:30:39 |
| |
| |
| addissta | Дата: Събота, 09.11.2013, 13:59:52 | Message # 821 |
 Годан (5)
Съобщения: 147
| Благодаря ви много!
Honda Prelude 2.3 4WS
|
| |
| |
| VIPER-CH | Дата: Събота, 09.11.2013, 21:33:29 | Message # 822 |
 BIKER
| Някой ще ме светне ли ,какво пише на челното стъкло за 4-та ген.На всичките ми стъкла има надпис " AP-Tech" а предното ми е сменяно и не е като тях мисля,че с този надпис са оригиналните...ха? Става дума ,че искам да си сложа оригинално предно стъкло а с Колегата имаме спор за оригиналността на АР-ТЕCH. Благодаря предварително
Редактирано от VIPER-CH - Събота, 09.11.2013, 21:36:25 |
| |
| |
| Hak | Дата: Събота, 09.11.2013, 23:32:04 | Message # 823 |
 Рокудан (6)
Съобщения: 216
| http://tl.acurazine.com/forums/showthread.php?t=774100Според тоя сайт АП Тех е единия от производителите на стъкла за Хонда - АП Тех, ПИлингтън или ППГ. Така че явно е някакво оригинално А в тоя форум е горе-долу същото
Редактирано от Hak - Събота, 09.11.2013, 23:34:53 |
| |
| |
| VIPER-CH | Дата: Събота, 09.11.2013, 23:48:01 | Message # 824 |
 BIKER
| Благодаря пп.Адаш виде ли бре... сваляй ми джама
|
| |
| |
| bardyzi | Дата: Четвъртък, 14.11.2013, 23:04:26 | Message # 825 |
 Нанадан (7)
Група: Напреднали
Съобщения: 332
| Някой да е сменял крушка на копчето за аварийните светлини на 5-та, да ме светне как точно се процедира в случая?
Животът е кратък. Трябва ни скорост, за да постигнем това, което желаем. С.Хонда
|
| |
| |