Хайде на национална прелюд среща
|
|
pikaso906 | Дата: Петък, 26.10.2012, 21:02:03 | Message # 16 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1073
Статус: Офлайн
| На мен ми изниква като идея калояново където са и на хонда срещите.Централно,природа,даже хисаря е близо,там има спа център до колкото знам.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 26.10.2012, 21:10:10 | Message # 17 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| В Сливен(на изхода на града посока Ямбол) пистата е отворена и безплатна.Всяка седмица се събират доста коли и мотори неофициално и няма никакъв проблем.Гонките са ежедневие но ако искате да е легално,всеки трябва да си цака за линейката,патрулката и пожарната а не е евтино.Може да стане ей така неофициално но може би ще има и други хора....иначе пистата е огромна-1.5км дълга на 70-80м широка + рольожка,огромен паркин и гладка тревна полоса колкото ти душа иска.Асфална е може би най-добрия и предпочитан за драг в България.Eй ма на
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Петък, 26.10.2012, 21:13:29 | Message # 18 |
Нанадан (7)
Съобщения: 306
| А сега Viper да те питам това момиче тичаше след мотора с чадъра ли? Искрено се надявам да си запазим хъса и идеите за да се осъществи тази идея, а не да мине и замине, вярно е, че има доста време и всичко е едно голямо неизвестно, но старта и края са най-трудни.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 26.10.2012, 21:24:54 | Message # 19 |
BIKER
| Quote (dpavlovq) А сега Viper да те питам това момиче тичаше след мотора с чадъра ли? Аха едната беше с токчета и мислих ,че ми се разтракали клапаните
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
baDGiRLaTNiGHT | Дата: Петък, 26.10.2012, 21:42:00 | Message # 20 |
Нидан (2)
Град/Държава: /Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 20
| предлагам, не го налагам. съгласна съм че си е тежичка колата видях и възможностите на магистралата към варна.... за разстояние винаги ще има прецакани - то се знае. така че давайте предложения както аз направих с пистата
|
|
| |
Mkilla | Дата: Петък, 26.10.2012, 22:22:06 | Message # 21 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Давайте да ходим някаде с каминка , хубава народна музика ( народна , не чалга !! ) , пържоли и бира и един хубав лаф муабет Прелюда съм си го взел да си го карам с кеф а не да ходя на писти.Нито е най-бързия , нито най-икономичният , нито най-удобният ( за задните места ) но пък ме кефи много.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Петък, 26.10.2012, 22:47:00 | Message # 22 |
BIKER
| Много си прав!Па и никой няма да цака за нищо различно от бензин,ядене и пиене
|
|
| |
baDGiRLaTNiGHT | Дата: Петък, 26.10.2012, 23:07:51 | Message # 23 |
Нидан (2)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 20
| съгласна съм и с двама ви
|
|
| |
schnapps | Дата: Петък, 26.10.2012, 23:53:24 | Message # 24 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 241
| Бузлуджа е идеално място,-хижи бол,в централна България е ,а и самото място много ракия изпива зимата.Сняг,борова гора,спокойствие,а и пътя го чистят редовно,аз поне с моята редовно драпам нагоре зимата.
|
|
| |
rollin | Дата: Събота, 27.10.2012, 00:53:16 | Message # 25 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Съобщения: 1271
| Щом го предлагам значи съм ходил Ходил съм в няколкото хижи на Бузлуджа но само едната е хубава и то доста на ниво за хижа... Не знам дали имам снимки от там но ето да разгледате хижата в сайта и: http://www.hotelbuzludja.com/
Ето повечко снимки http://www.visitbulgaria.net/showpic....lang=bg
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
Редактирано от rollin - Събота, 27.10.2012, 00:55:27 |
|
| |
pikaso906 | Дата: Събота, 27.10.2012, 11:10:13 | Message # 26 |
Кудан (9)
| Дано като падне темата от началната страница на форума да не я забравим под предлог,че има много време.
|
|
| |
persssi | Дата: Събота, 27.10.2012, 20:42:23 | Message # 27 |
Хачидан (8)
Съобщения: 549
| Аз пък смятам, че на национална среща е добре да има някакви организирани "съревнования", примерно за най-готин тунинг, за най-запазен екземпляр, драг състезание и ако е възможно майсторско шофиране. Така събирането ще стане доста по-разнообразно и ще има теми за обсъждане пред камината вечерта. Не случайно на тиимбилдингите има организирани игри, които на пръв поглед изглеждат детински и глупави, но всъщност доставят удоволствие на повечето участници, предразполагат ги и правят общуването по-лесно. И аз съм за другото лято, мисля ще е по-добре от зимна среща, въпреки че на някое заснежено летище можам да си направим интересни трасета за майсторко шофиране при зимни условия :)! хехе
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Вторник, 05.03.2013, 11:03:58 | Message # 28 |
Кудан (9)
| Малко да изтупам темата,писах на хобиТВ за условията по отразяването на някакжо събитие от рода на такава среща и чакам отговор.Изявявам желание да съм един от организаторите.Изключено е сам да се справя с нещо такова за това разчитам на още доброволци с опит.Аз нямам никакъв опит,но пък имам желание.
|
|
| |
Вальо | Дата: Понеделник, 13.05.2013, 14:36:09 | Message # 29 |
Сандан (3)
Град/Държава: Burgas/Bulgaria
Съобщения: 53
| Предполагам , че няма някой който не му се иска да присъства на събитието. Аз съм много навит и съм съгласен да е към края на лятото. От хора с прелюди познавам само Пламен ( Katera ) ,който сигурно е навит.
|
|
| |