Хайде на национална прелюд среща
|
|
pikaso906 | Дата: Петък, 26.10.2012, 13:56:18 | Message # 1 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1073
Статус: Офлайн
| Гледам,че повечето от нас искат такава среща както личи от анкетата.Сватба и национална среща се планират от рано и предлагам да е някъде другото лято.Ходих на националната нисан среща подробности съм описал в тема във вътрешни дискусии.Кат за първи път сигурно няма да е кои знае какво,но винаги има първи път.Може да почерпим опит от други национални срещи.
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Петък, 26.10.2012, 14:24:31 | Message # 2 |
Нанадан (7)
Съобщения: 306
| Хубава идея, и аз съм гледал анкетата, а е нямало тема и развитие по въпроса. Една среща на Preludebg.com, мероприятие, въпреки че според мен можем да се съберем до 100 човека(като максимална цифра) пак нищо не пречи да е нещо готино и приятно, доста по-приятно от огромните срещи, в които само организаторите си развяват коня, както са си наумили и никой не може да предложи нещо и да се включи под някаква форма. Според мен, тъй като сме малка група, е достатъчно да се намери хотел с достатъчна леглова база и добри условия, да се организира примерно ходене до някоя местност близо до хотела, разходка, пикник, може би малко риболов, ако има някой, който се интересува от този спорт. Да се измислят някакви игрички, за да има малко състезателност във цялата работа, може със символични награди, може и без, да се помисли за всичките му шукарийки като тениски, рекламни материали - колко ще струват, да се направи тема зада се разпечатат колкото е нужно. Отделно шествия да се определят кога и откъде ще се тръгва, да се каже, че всички вървят в група колкото е възможно по-стегнато и без закъснение и бързане. И това нещо в един уикенд, като единствено аз мисля, че ще е трудно да се съберат пари за писта, ако някой иска да кара и ако е избрано място с писта близо до него. Ако наистина имаме желание, сега имаме достатъчмно време за размисъл и бихме могли да се подготвим много добре за едно подобно мероприятие.
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Петък, 26.10.2012, 14:34:49 | Message # 3 |
Кудан (9)
| Аз съм бил само на една,да кажат хората които имат наблюдения и евентуално опит.Всеки може да допринесе с нещо малко.
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Петък, 26.10.2012, 15:11:11 | Message # 4 |
Кудан (9)
| Ето какво сътворих в работата.Ако не може да се види довечера ще го кача.
|
|
| |
SuNHiGh | Дата: Петък, 26.10.2012, 16:35:06 | Message # 5 |
Йондан (4)
Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Съобщения: 88
| Това с какво да го отворя?
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Петък, 26.10.2012, 16:36:47 | Message # 6 |
Нанадан (7)
| MS Excel, добре се е получило, надписа и логото обаче отгоре трябва да са и да се напълним отдолу много хора, което е доста важно-да има желаещи.
|
|
| |
baDGiRLaTNiGHT | Дата: Петък, 26.10.2012, 16:56:02 | Message # 7 |
Нидан (2)
Град/Държава: /Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 20
| Идея за писта веднага мога да предложа... В Павликени има едно селскостопанско летище, което не се използва. Пистата е около 400м, не е от най-големите, но смятам, че би свършила работа. Доста често там ходят да правят щуротии павликенските рейсъри.. също има и полигон, но той е в лошо състояние и е по-малък. потърсете в гугъл изображения за летище павликени и ако ви допадне...
|
|
| |
rollin | Дата: Петък, 26.10.2012, 18:43:45 | Message # 8 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Съобщения: 1271
| Аз съм "ЗА" ама нека да е в центъра на България за да е еднакво близо на всички, това Павликени е чисто северна България.
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Петък, 26.10.2012, 19:13:38 | Message # 9 |
Кудан (9)
| Това е изпринтеното творение,идеята ми е да се направи едно за всеки,да се ламинират и да се закачат като баджове на срещата.Подредбата и размера ще се доискусуряват.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Петък, 26.10.2012, 20:06:35 | Message # 10 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Това ми прилича на този отговор : - "Уотс ап , мен , ар ду ю фаст мадафака ? Уонт ю кам то Божурище Ейриа ту рейс уит БГ мадафака-бързаците ?" Идеята е добра само , че е добре всичко да е законно ако се ходи на писта.Не вярвам някой да позволи ей така да се ползва писта.Ако стане недай си Боже инцидент кой ще е отговорен , всички ние ли ? Не се прави така според мен.Среща някаде на някоя полянка , кръчма , хижа или всичко това в едно Да , но иначе не бих си рискувал здравето и бюджета за такива идеи.Може и да не съм прав но това е моето мнение.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Петък, 26.10.2012, 20:07:11 |
|
| |
baDGiRLaTNiGHT | Дата: Петък, 26.10.2012, 20:18:17 | Message # 11 |
Нидан (2)
| мисълта ми беше, че няма да се заплаща за пистата... организацията вече е отделен въпрос дали ще се вика бърза помощ и др. контролни органи... все пак ако искате може да попитам в общината дали ще може да се ползва безплатно както е било до сега, но не вярвам да има проблем и без да се ходи до община... просто тва, което казваш да инцидентите си е от организацията. знам, че наистина е кофти от личен опит без каквито и да било взети мерки защото всеки ходи където си изка по пистата.. търновци точно заради това се отказаха понеже нямаше никаква организация, а щом това ще е 1ви официален събор предполагам ще има такава. както решите аз предлагам. просто плащането за писта и контрола върху нещата, които ще се случат са две отделни неща. а бай дъ уей идеята ти е добра пикасо
Редактирано от baDGiRLaTNiGHT - Петък, 26.10.2012, 20:21:11 |
|
| |
Mkilla | Дата: Петък, 26.10.2012, 20:27:18 | Message # 12 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Изказвам мнение колега.Както се казва в една реклама "Safety first" Човек колкото е по-сигурен в нещата тогава става лошото.Ако има регламентирани гонки една линейка е повече от задължителна.Това значи , че трябва да има и органи на реда а пък това означава кинти разделени по равно м/у всички.Не всеки в тази криза може да си позволи литри бензин в излишък защото не вярвам някой да отиде на писта и да се дърпа на газ Като теглиш една черта и като преброиш колко прелюда горе-долу биха дошли и ги разделиш на цената за писта + органи на реда + линейка не знам каква цифра би се получила.Така ги разбирам нещата Говоря образно и не ангажирам никой да ми чете писанията и да се съобразява с тях.Не случайно в Гърция си има писта , плащаш си и се правиш на Шумахер колкото си искаш.Там обаче ако нещо се обърка а то се обърква рано или късно за аматьори като мен ( нас ) си има всички условия за да ти хелпнат.Давам съседна страна за пример , че е най-близо.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Петък, 26.10.2012, 20:35:40 |
|
| |
baDGiRLaTNiGHT | Дата: Петък, 26.10.2012, 20:31:47 | Message # 13 |
Нидан (2)
| да бе говорим си знам какво имаш предвид присъствала съм на анархии и на събития на DCB знам за какво става дума.. а за местоположението Централна Северна България ... аз поне където и да се състои - София, Варна, Пловдив... все едно и също ми е разлика +, - 10км
|
|
| |
dpavlovq | Дата: Петък, 26.10.2012, 20:55:27 | Message # 14 |
Нанадан (7)
| Според мен също няма да може да се съберат пари за писти, аз не че ще участвам и да има писта...но цялата работа с едно голямо и приятно събиране за маси, природа и разговори също не би било зле, особено за първи път, за да се види какъв е контингента, колко хора са навити и да се прецени дали трябва да има писти и изобщо състезания с коли или да има среща, тя да е свързана с модела, но да не е свързана непременно с каране, все пак има доста възможностите за забавление и извън пистите. Наистина ще е хубаво да се избере място и хубав хотел, но да има и природа, та да се излезе, оттам нататък за една година, ако не измислим как да си направим нещо яко, е просто нямаме желание, срещите на червения форум са направени според няколко човека и затова не се харесват, не са обмислени идеи, нищо че правят теми след националните срещи.
|
|
| |
rollin | Дата: Петък, 26.10.2012, 20:55:39 | Message # 15 |
Джудан (10)
Град/Държава: Pyrvomay/Bulgaria
Съобщения: 1271
| На тебе може но както има колеги от Хасково примерно ще им дойдат едни 300-400км в едната посока и то по кофти пътища
пп... що се отнася до Пистата Прелюда не е кола за писта, със скромните си 1200-1400кг си е слаб автомобил за писта и не смятам че е нужно да има писта на срещата. Аз също по съм навит за среща на Хижа примерно с ядене и пиене и да си побъбрим, да огледаме колите и тнн....
Имам идея даже да една готина хижа на Бузлуджа
0898 765 126 - Недко www.caraudio-bg.com Ground Zero BG във facebook
Редактирано от rollin - Петък, 26.10.2012, 20:58:11 |
|
| |