Моя Крокодил
|
|
Mkilla | Дата: Събота, 02.12.2017, 21:19:16 | Message # 91 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
Статус: Офлайн
| Може ли малко инфо за шайбите ? От къде ги купи и как се монтират на мястото където примерно има щипки а не е резба ? Добре изглеждат шайбичките, честито
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
Azz | Дата: Неделя, 03.12.2017, 01:15:09 | Message # 92 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 173
| Шайбите са от eBay има ги и в алиекспрес. Само където има болтове се слагат, калници, над фаровете и т.н. където болта е m6x20 мисля че бяха. Неръждавейка алумин уж. Единствения минус е, че болтовете с тях са шестограм 4 или 6мм, и ако не внимаваш клонят към заобляне
|
|
| |
tihomir_doykov | Дата: Неделя, 03.12.2017, 10:38:52 | Message # 93 |
Шодан (1)
Град/Държава: /
Група: Новобранци
Съобщения: 5
| Има едно момче Светльо от Сф- Толстой продава ги по 8 кинта 10бр. всякакви цветове Шайби-password:jdm
|
|
| |
Azz | Дата: Четвъртък, 07.12.2017, 22:31:12 | Message # 94 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 173
| Днес занесох колата в сервиза за малко профилактика на спирачките. Две години не бях бутал нищо, и реших че е време поне за смазване на водачите. Бяха сухи вече, но нищо брутално. Само останах изненадан отзад като гледахме с майстора, че едната външна накладка беше свършила, докато вътрешната беше добре. А от другата страна, където единия водач излезе трудно бяха равномерно износени
На дисковете тепърва почва да се образува ръб. Накладките отпред имат поне половин живот още. Задните ще трябва да ги сменя напролет заради изхабената външна.... Но като цяло съм доволен за 40 000км и две години
|
|
| |
ivchoy | Дата: Понеделник, 11.06.2018, 04:54:47 | Message # 95 |
Нидан (2)
Град/Държава: /
Група: Приятели
Съобщения: 32
| Евала за проектчето и труда, уникална кола си направил!
|
|
| |