• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Forum moderator: ZAPPA, NSBOP, batkosio  
Проблем с предно окачване
mom4i74Дата: Събота, 10.08.2013, 00:00:44 | Message # 31
Джудан (10)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2166
Статус: Офлайн
Има смисьл да отидеш на реглаж Саше. Ти няма да правиш нищо. На реглажа ще ти изправят и волана.

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

VIPER-CHДата: Събота, 10.08.2013, 00:54:14 | Message # 32
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
Quote (nightfighter)
Имам Стрът-бар,само не знам трябва ли да го натегна?В момента е застопорен така че влиза свободно при стъпила на гумите кола.
Моя го натегнах съвсем леко <_<

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

persssiДата: Събота, 10.08.2013, 10:27:38 | Message # 33
Хачидан (8)

Съобщения: 549
Благодаря на всички за отговорите :) !
За гумите ще отида да ми проверят предните и евентуално да ги завъртят на точките и да ги балансират.
Ще пробвам и Австрийските реглажи този или следващия месец, ако не са по 200 евро и ще пиша, дано резултата е положителен хехе, а живот и  здраве, когато се прибера в БГ, ще огледаме по-обстойно откачването!

GarfiДата: Събота, 10.08.2013, 18:18:11 | Message # 34
just driver

Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
Има ли вариант като са слагали рейката да са преместили шлиците долу при карето? И като казах каре, може проблема за твърдия волан да е в него. Казвам го от опит.

persssiДата: Събота, 10.08.2013, 20:50:56 | Message # 35
Хачидан (8)

Quote (Garfi)
Има ли вариант като са слагали рейката да са преместили шлиците долу при карето? И като казах каре, може проблема за твърдия волан да е в него. Казвам го от опит.

Да, има вариант, даже мислехме килнатият волан да го оправим от там. Ти кое каре имаш предвид, което би могло да е причина за твърдия волан, може и тропането да е от някое каре.

GarfiДата: Неделя, 11.08.2013, 12:36:35 | Message # 36
just driver

Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
Карето на кормилния прът. Намира се под един гумен маншон, и чрез това каре се прави чупката от кормилния прът към рейката.

Приложени файлове: 7685206.png (298.2 Kb)

persssiДата: Неделя, 11.08.2013, 12:46:34 | Message # 37
Хачидан (8)

Quote (Garfi)
Карето на кормилния прът
Аха, разбрах кое имаш предвид. Майсторите казаха, че първо него са проверили, но било ОК.

ggushterovДата: Неделя, 11.08.2013, 13:42:48 | Message # 38
Кудан (9)

Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Съобщения: 1123
Ако искаш имам едно такова каре, мога да ти го подаря направо

persssiДата: Неделя, 11.08.2013, 13:46:01 | Message # 39
Хачидан (8)

Quote (ggushterov)
Ако искаш имам едно такова каре, мога да ти го подаря направо
Много благодаря за предложението, но и аз имам някъде резервно и по-добре да остане за друг колега, който има нужда.

persssiДата: Неделя, 20.10.2013, 21:53:28 | Message # 40
Хачидан (8)

След многочасово пътуване София-Виена като цяло съм доволен от колата., вече не дърпа на никъде, не тропа не трака, та реших сам да си отговоря и дано съм полезен на някой друг с подобни проблеми.

Първо:
почукването, когато дам на заден ход, беше, защото датчика на дросела се опираше в Type S стрът бара. Който реши да монтира такъв на F20A4 да има предвид, че той седи само на сантиметър от съответния датчик и поклащането на двигателя, когато давах на заден ход, поне при мен беше повече от този сантиметър.

Второ:
относно дърпането на една страна, послушах съвета на колегата Mkilla (благодаря за мнението :) ) и отидох за реглаж на преден и заден мост в Бултрако. Там оправиха всички сходимости, ъгли и колата стана супер, дори воланът се върти много по-леко от преди. Рейката, която купих от Гущеров си е супер, за което благодарско и на него :) ! За съжаление предишните два реглажа, които направих и според които всичко беше ОК, си бяха чисто и просто пари за нищо.

Трето:
Вибрациите във волана при определена скорост са били от гумите (лош баланс или криви джанти), защото със зимните е доста по добре.

П.С.
Доволен съм и от разхода, който за първото засичане беше 6.8 при скорост 115,6 км/ч (благодарение на темпомата :) ), което си е супер.

• Page 3 of 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda