Различен цвят преден капак , таван и багажник
|
|
Mkilla | Дата: Вторник, 02.09.2014, 20:10:48 | Message # 16 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
Статус: Офлайн
| Братле фолио няма да слагам
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
|
Mkilla | Дата: Сряда, 03.09.2014, 11:55:02 | Message # 18 |
5th gen F20A4
| Човека я направи от понеделник до сряда или иначе казано 2 дни.Помолих го изрично да НЕ китосва.Издърпал е абсолютно всичко което може да се дръпне и от там по каналният ред с филер , боя и лак.От близо има на няколко места съвсем леки следи от вдълбнатини но без грам кит е така.Лично аз съм доволен.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Сряда, 03.09.2014, 11:55:12 |
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 03.09.2014, 12:46:18 | Message # 19 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Хубаво са я изпънали! Лично на мен идеята за черен заден капак не ми харесва,но това си е въпрос на гледна точка.Според мен за да изглежда добре, трябва предния капак и покрива също да са черни.Така всеки който погледне ще разбере че е въпрос на визия и колата нарочно е боядисана в два цвята.При само един черен елемент (задния капак) , от моя гледна точка изглежда все едно си заменил повреден елемент,като си го взел от друга (черна) кола, и все още не си го боядисал в цвета на твоята Както споменах всеки си има собствен вкус ,далеч съм от идеята да давам ъкъл, просто споделям моето мнение!
|
|
| |
Mkilla | Дата: Сряда, 03.09.2014, 17:14:14 | Message # 20 |
5th gen F20A4
| Веско , чети темата:) Ще бъде и предният капак черен но мисля за карбон ама не фолио.Иначе тавана ми харесва така.Люка е черен
|
|
| |
rubara | Дата: Сряда, 03.09.2014, 19:14:13 | Message # 21 |
Йондан (4)
Град/Държава: Pleven/Bulgaria
Съобщения: 81
| Да попитам по колко $$ ти взеха на детайл? Понеже съм решил цялостно боядисване и да знам горе долу какво ме очаква
|
|
| |
Mkilla | Дата: Сряда, 03.09.2014, 20:49:07 | Message # 22 |
5th gen F20A4
| Цялостното е по-евтино но зависи в какво състояние са ти детайлите.Тенекиджийството е отделно от боята принципно.Зависи и с каква боя искаш да ти направят колата т.е дали на водна основа , металик , какъв лак ( подсилен примерно ) , имаш ли кърпене на колата и тн..Индивидуално е за всеки.Качествените материали са скъпи като съдя по това колко ми стъпи да си боядисам сам джантите Някаде от 120 до към 200лв на детайл вървят цените като пак ти казвам , че много зависи.
Редактирано от Mkilla - Сряда, 03.09.2014, 20:50:48 |
|
| |
krugan1984 | Дата: Четвъртък, 04.09.2014, 08:48:17 | Message # 23 |
Нидан (2)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 34
| А колко ти излезе да си боядисаш сам джантите?
|
|
| |
|
nightfighter | Дата: Четвъртък, 04.09.2014, 21:12:15 | Message # 25 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Quote Mkilla ( ) Ще бъде и предният капак черен но мисля за карбон ама не фолио Добре си го замислил,ще бъде много яко! В този случай според мен, повече ще отива с карбоново фолио на задния капак.С фолиото ако е кадърно направено става много красиво.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Четвъртък, 04.09.2014, 23:15:06 | Message # 26 |
5th gen F20A4
| Ще видим , има време Иначе се интересувах , Zappa и Viper-CH са прави.Трябва смяна на талон ако е боя и ще го сменям като ми остане време.Ако е с фолио няма проблеми но ако е с боя се налага в талона да пише допълнителен цвят.Инфото е прясно.Цялата работа била , че фолиото можело да се свали при нужда а боята няма как.Иначе предният капак мисля да е цял карбон ако успея да сколасам да го взема т.е направен готов за модела а не самоделка.Има 1 такъв прелюд тук във форума с такъв.Ако не успея ще го боядисам черен и така.
Джантите някаде малко под 100.00лв с хубава боя , лак , грунд ми стъпи да си ги направя сам.Остана ми от всичко но не си заслужава хамалогията сам да си го прави човек и 2-ри път не бих се захванал.Вече тези са боядисани и бих ги освежил сам но ако трябва да свалям боя , да шкуря отново и да боядисам , не мерси.
Редактирано от Mkilla - Четвъртък, 04.09.2014, 23:17:30 |
|
| |
eDaniel | Дата: Петък, 05.09.2014, 00:47:05 | Message # 27 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Андро не виждам никакъв смисъл да слагаш пластмасарник вместо оригиналният капак. Който не му харесва, че е облепен (примерно) с фолио, а не е истински карбон да си разплете пуловера или да си разшие копчетата от яд. Ако няма да караш на писта и да искаш да свалиш всеки възможен килограм без значние от това какво ще ти струва... да. Иначе си го боядисай черен или го облепи - твоя работа. Това си е мое мнение, разбира се.
Hak жълти джанти на черна кола седят добре. Никой няма да те изгони и оранжеви да ги направиш за електриково зелена кола. Ако теб си те кефи не виждам проблем. Специално казвам, че според мен малко по-тъмно златисто седи много яко на черна кола.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
krugan1984 | Дата: Петък, 05.09.2014, 10:48:34 | Message # 28 |
Нидан (2)
Съобщения: 34
| Quote Mkilla ( ) Джантите някаде малко под 100.00лв с хубава боя , лак , грунд ми стъпи да си ги направя сам.Остана ми от всичко но не си заслужава хамалогията сам да си го прави човек и 2-ри път не бих се захванал.Вече тези са боядисани и бих ги освежил сам но ако трябва да свалям боя , да шкуря отново и да боядисам , не мерси. На мен ми предлагат за около ~500лв да ми ги пребоядисат, като са доста добри и ще стане добре, но 500лв за боядисване на джантите ми се вижда много.
|
|
| |
NSBOP | Дата: Петък, 05.09.2014, 11:37:08 | Message # 29 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Колко са големи джантите?
|
|