Различен цвят преден капак , таван и багажник
|
|
NSBOP | Дата: Петък, 05.09.2014, 13:06:41 | Message # 31 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
Статус: Офлайн
| Ще те пратя на едно място да ти ги направят ако искаш. Цените са много добри няма нищо общо с тази дето си обявил. Говоря ти за песъкоструйка + прахово + лак. Даже е сравнително близо до кино Арена
|
|
| |
krugan1984 | Дата: Петък, 05.09.2014, 15:23:26 | Message # 32 |
Нидан (2)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 34
| 17ки са джантите. С доста спици са - може би заради това ми обявяват таква цена.
За сега съм се отказал да ги боядисвам, събирам инфо само.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Вторник, 09.09.2014, 15:20:45 | Message # 33 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Група: Приятели
Съобщения: 2171
| Днес минах в КАТ София за смяна на талоните за допълнителен цвят на автомобила.За хората които решат да правят подобно нещо давам инфо.Трябват ви :
1.Голям талон 2.Малък талон 3.Валидна гражданска отговорност 4.Валиден Технически преглед 5.Лична карта
Документите се представят на някое от гишетата в сградата преди каналите.Аз лично чаках около 30 мин там ( нямаше много хора ).Казах , че желая да добавя допълнителен/различен цвят към основният.Следва проверка на документацията.Дават ви едно малко листче което го пазете , защото накрая с него се плаща в банката.Пращат ви кабинката преди каналите за някакъв подпис след което се нареждате на опашката на съответният канал.Следва проверка на рама и номер на двигател ( около 20-30 мин ).Обясних им какъв цвят искам да е допълнителният в самият канал.Там те добавят информацията за талоните които стават по-късно.След като се мине и канала ( не се прави технически преглед а просто сверка на рама/мотор ) , излизате и оставяте колата някаде където има място извън каналите и се отива да се плати.Плащате на банката и чакате да ви викнат на "стереото" На мен всичко ми излезе 17.00лв.В 2-та талона се вписват примерно бял металик/черен или иначе казано основен с допълнителен цвят.Трябва първо да е боядисан/и детайла/лите и тогава да се смени талона.И тук чаках около 40-50 мин.Това е от мен и успех
П.С Честито и на колежката Елена ( meche_s_tesla ).Бяхме с нея в КАТ , че тя си регистрира нов мотор и се засякохме случайно.Да и е честит и много безаварийни километри с него.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Вторник, 09.09.2014, 15:25:06 |
|
| |