Шум след смяна на ангренажи
|
|
aλexandro | Дата: Сряда, 04.01.2012, 22:13:14 | Message # 31 |
Хачидан (8)
Град/Държава: Vratsa/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 693
Статус: Офлайн
| Напиши (похвали) все пак кои са хората, които са ти оправили проблема. В този форум няма проблем да ги споменеш, пък и мисля че са си го заслужили.
//offtopic Наскоро стигнах до извода, че все още има хора които без да имат големи претенции или да са "тясно специализирани" в ремонта на дадена марка, имат способността да мислят и да правят нещата едва след като прочетат кое как и защо се прави. Аз лично винаги вярвам само и единствено на ръководството. Имам на разположение инструменти и гараж, но рядко имам време да се занимавам с колата. Пък ми е единствената и често ми трябва.
|
|
| |
ZAPPA | Дата: Сряда, 04.01.2012, 23:13:54 | Message # 32 |
ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available for users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Четвъртък, 05.01.2012, 00:04:05 | Message # 33 |
Джудан (10)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2166
| Ами сервиза се намира в Дьрвеница на Бул Климент Охридски незнам кой номер. Това е като се трьгне по Бистришко шосе посока околоврсното ,след като се минат високите блокове на Балаканкар ще видите голяма реклама на масла IGOL. Точно в тоя двор кьдето е рекламата на IGOL е сервиза. Пада се от дясната страна като карате посока околоврьсното. Има и надписи ХОНДА. Човека се казва Андрей и телефона е 0888 954 896.
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |
ms_auto | Дата: Четвъртък, 05.01.2012, 00:18:55 | Message # 34 |
Нидан (2)
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Съобщения: 38
| Момчи Момчи... мина по тънката лайсна... Ако беше станал мотора на салата... тогава щеше да стане интересно... От сервиза веднага щяха да оплюят частите че са менте... а като кажат хората че сестра ти е курва... върви доказвай че немаш сестра! Правя този коментар защото филма можеше да е с друг сценарий и виновен на финала да се окажа Аз и частите които Аз ти дадох с изключение на Щацкия "проблемен" оригинален обтегач. Редвам се че ме послуша и отиде при Андро и че не финала нещата се изясниха! Тази случка е поредното доказателство че "с питане до Цариград се стига" и че човек трябва да се доверява само на проверени и потвърдени факти и хора които са доказли професионализма си. Още в първият ни разговор касаещ проблема Аз ти обещах че ако има проблем с частите Аз ще поема масрафа и че ремонта ще е за моя сметка... за съжаление обаче съм сигурен че от сервиза в който са наакали пейзажа няма да ти възстановят и 1 стотинка от похарчените при Андро пари за решаването на проблема! Не се ядосвай повече! Мъжко дупе един път се е.е! Следващия път като имаш проблем - знаеш вече кой, къде с какво и как може да ти помогне! Успех приятелю! Пожелавам ти безаварийни 100 000 км. и ще чакам да се обадиш след като ги навъртиш за да на правим следващото обслужване!
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 05.01.2012, 00:28:08 | Message # 35 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Quote (aλexandro) Напиши (похвали) все пак кои са хората, които са ти оправили проблема. В този форум няма проблем да ги споменеш, пък и мисля че са си го заслужили. Потвърждавам. Това не може да се приеме за реклама по никакъв начин. Имал си премеждие, описал си проблема и си казал къде в крайна сметка са намерили решение на този проблем. Това е споделяне на опит. Между другото, може да постнеш тук адреса и телефона на сервиза, в който работи Андрей за да могат хората, които не го знаят и искат да ходят там да могат да се ориентират.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
mom4i74 | Дата: Четвъртък, 05.01.2012, 00:34:04 | Message # 36 |
Джудан (10)
Съобщения: 2166
| В интерес на истината никога не сьм се сьмнявал в частите които сьм взел от теб Мони. Ако сьм имал сьмнение никога няма да ги сложа на колата. А и някой сервиз и да опита да извьрти нещата и да изкара частите ти виновни все пак и аз гледам и няма как да ме метнат и бих защитил репутацията ти на коректен и точен човек и тьрговец. Благодаря за пожеланията и аз сьщо ти желая успех и всичко най защото наистина си много точен и отзивчив!
HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS
|
|
| |