монтиране на халогени jdm
|
|
NightRider | Дата: Неделя, 30.06.2013, 13:37:02 | Message # 1 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Група: Приятели
Съобщения: 3685
Статус: Офлайн
| сега купих халогени и въпросът ми е трябва ли да свалям бронята за да ги монтирам ,аз като гледах най-вероятно Да ,освен това имам и копче но каде да го свържа ?
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 30.06.2013, 13:43:58 | Message # 2 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Така като гледам въпроса е същия който задавам от два дни в другата тема за бързите въпроси.Точно тази букса със същите цветове кабели ми стои под малката квадратна кутийка с капаче на централната конзола до ръчната. Найтфайтър каза че неговата букса е зад лявата пищялка на таблото.Може би има различни инсталации....а куплунга за релето неам идея къде стои.Иначе панела с бутоните при мен е същия като твоя с две празни места като изключим бутона за халогените който си монтирал.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 30.06.2013, 13:46:01 | Message # 3 |
Aristocrat
| не е тази букса тя е друга по малка и е бяла и аз я имам .на снимката е буксата която откачих от копчето за да се видят цветовете на кабелите .
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 30.06.2013, 13:50:34 | Message # 4 |
Aristocrat
| ето я твоята букса
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 30.06.2013, 13:50:40 | Message # 5 |
BIKER
| Чек са,как не е тази като си я свалил от копчето за халогените?Каква малка букса търсиш?Нещо неможем се разберем,че май и двамата не сме в час
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 30.06.2013, 13:51:42 | Message # 6 |
BIKER
| Quote (NightRider) ето я твоята буксаПриложени файлове: 8586693.jpg(125Kb)
Не,не,моята долу е голяма каквато си извадил ....тази с отрязаните жици
|
|
| |
NightRider | Дата: Неделя, 30.06.2013, 13:59:59 | Message # 7 |
Aristocrat
| да казва найтфайтера той е в час и наскоро си монтира халогени
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Неделя, 30.06.2013, 19:02:55 | Message # 8 |
BIKER
| Quote (VIPER-CH) Не,не,моята долу е голяма каквато си извадил ....тази с отрязаните жици Май грешката е моя.Може и наистина да е по-малка буксата....зрителна измама около 1.5см е на ширина.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Неделя, 30.06.2013, 21:04:28 | Message # 9 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| За да монтираш халогените трябва да свалиш бронята и да изрежеш част от пластмасата.На някои е маркирано къде да се реже от вътрешната страна на бронята.Необходимо е да се монтира реле комплект с куплонга, може и да се пригажда но все пак оригиналното си е по добре.След един или два дни като се прибера вкъщи ще ви покажа една тема,където автора много подробно е описал и снимал как се свързва всичко.Сега не мога да я намеря интернета в хотела е много бавен,съжалявам търси по 10мин и пак нищо не намира или разпада връзката.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Вторник, 02.07.2013, 00:12:15 | Message # 10 |
4G H22A 4WS MT
| Ето ви линк, към темата за свързването на халогените, за която бях споменал.Разгледайте, човека е направил доста снимки,а една снимка изяснява нещата по добре от 100 думи ВИЖ ТУК
|
|
| |
NightRider | Дата: Вторник, 02.07.2013, 01:26:59 | Message # 11 |
Aristocrat
| вчера му показах на Косъо мойте букси и той каза просто да удължа кабела и да махна малката бяла букса и да си сложа по голямата която дойде с копчето ,мисля ,че това ще е достатъчно. Мерси поне ще знам каде да режа бронята
|
|
| |
NightRider | Дата: Вторник, 02.07.2013, 22:17:08 | Message # 12 |
Aristocrat
| значи при мен е имало яко ТНТМ по кабелите при фасунките на халогените идват 2 кабела черен и червено със зелено дотук ок . букста която показах по горе на снимка е точно с тези 2 цвята кабели + червено жълт който предполагам е за осветлението на самия бутон . като свързах всичко се оказа ,че не бачка по късно разгледах и видях ,че от лявата страна за захранване на ксенона тия идиоти са прекъснали баш тези кабели .И сега си мисля захранването на ксенона да фо направя от шунтираната фасунка за късите да взема + и - от нея а другите да ги въстановя. единственото което ме озадачава е че този кабел червено черния не докарва ток до копчето и за това като включа лампичката му не свети а кружката я пробвах и си е ок . Утре след работа живот и здраве ще се занимавам с тая тъпня .
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 03.07.2013, 01:41:27 | Message # 13 |
4G H22A 4WS MT
| Quote (NightRider) Косъо мойте букси и той каза просто да удължа кабела и да махна малката бяла букса и да си сложа по голямата която дойде с копчето ,мисля ,че това ще е достатъчно. Понеже копчето което имаш вероятно е JDM и буксата е различна.Ако не сложиш релето,нищо няма да ти работи,къде се намира и как изглежда го има в снимките от темичката.
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Сряда, 03.07.2013, 02:07:16 | Message # 14 |
BIKER
| Quote (nightfighter) къде се намира и как изглежда го има в снимките от темичката. Искаш да кажеш,че го има монтирано и без да имаш като екстра халогени на колата? Не ми се вярва.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Сряда, 03.07.2013, 02:11:35 | Message # 15 |
4G H22A 4WS MT
| Няма го,оставен е да виси привързан към снопа кабели, само куплонг към който да го свържеш. Така изглежда релето с преходния куплонг.Това ти трябва,което виждаш на снимката.Към инсталацията на колата има букса към която да свържеш другия край. При някои модели може да изглежда и така,тук може да сложиш директно релето,без междинен преходен куплонг или поне така изглежда от снимката. При мен е първия вариянт,не съм сигурен как е при твоята кола,все пак може да има дребни разлики,моята е USDM преди феислифта
Редактирано от nightfighter - Сряда, 03.07.2013, 02:21:38 |
|
| |