Каква повреда показва чек енджъна когато светне.
|
|
nightfighter | Дата: Петък, 17.02.2012, 21:59:45 | Message # 31 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2035
Статус: Офлайн
| Или аз нещо не схванах, или тотално се омаза темата!Първо говорехме за светване на лампата на инжекциона , след това намесихме в проблема състоянието на съединителя , количеството на течностите в казанчетата и течовете на масло от гарнитурата на картера. В крайна сметка колега за коя лампа става въпрос??И ако още става въпрос за инжекциона,какво общо има количеството на течностите в казанчетата? Лампата за грешка в инжекциона, може да светне само при точно определени неизправности, на известен и не голям брой елементи от инжекционната система,чието състояние се следи от ЕКУ. Ако искаш някой , да се опита да помогне със смислена идея, моля те , по-точно да формулираш проблема си! Поздрави!
|
|
| |
pikaso906 | Дата: Петък, 17.02.2012, 22:09:27 | Message # 32 |
Кудан (9)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 1073
| Нещо си се объркал за инжекцион не е ставало въпрос,а за съединителя само бях казал,че казанчето за съединителя беше намаляла течността,както и машинното масло.От там почнахме да дискутираме от къде губи течностите и се заприказвахме за гарнитури кои двигател има ли гарнитура и кои няма.Общто взето се поразми темата.
|
|
| |
nightfighter | Дата: Петък, 17.02.2012, 23:01:22 | Message # 33 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Да, явно аз съм се объркал, в първия ти пост ти каза че ти е светнала ,,лампата на двигателя" и аз приех че става въпрос за чек контрола за грешки на ЕКУ. Както и да е.Успех!
|
|
| |
Garfi | Дата: Петък, 17.02.2012, 23:10:48 | Message # 34 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Може проблема да е в машинното масло!
|
|