придърпване на 1 и 2 prelude 5 F20A4
|
|
nurs | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 19:06:36 | Message # 61 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 173
Статус: Офлайн
| ЕВРИКА!!!! снощи след почистването на FITV-то днес сутринта на студена кола тръгнах и нарочно карах на 1 , 2 и 3 супер плавно през проблемния диапазон и КЕФФФФФ от досадното придърпване няма и помен.....пробвах и на загряла.... същата работа :) :)....сега навръщане направих същата тактика....и нямаше проблем...колата сега дърпа много по добре в ниските и смяната на скоростите става сякаш по плавно без всякакво прела6кане....абе колата върви по мазно ..а и вибрацията повреме на свободния ход изчезна :)...вчета като свалих и отворих тоя клапън се отчаях защото беше супер чист се едно излиза от магазина само на работната площ бе6е почерняло ръпчето ...почистих ди с четка за зъби и WD-40 (поради липса на спреи за карбуратори) но невярвах че ще има ефект понеже беше супер чист....но според мен не е работел както трябва или е бил блокирал някакси (което трудно би станало като го огледах) беше си навит ...но факт че ефекта е поразителен....но го навих докрая и ми държеше студена 1300-400 об. сутринта...и се чудех дали да го развия 1/4 об. но пък така като държи по ниски не беше лошо....и в закючение проблема беше от FITV-то мръсно или неработещо както трябва незнам БЛАГОДАРЯ на всички който искаха да ми помогнат и отделиха от времето си да ми дават съвети
|
|
| |
NSBOP | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 20:02:45 | Message # 62 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| При мен имаше също драматичен ефект от почистването на FITV - оборотите падаха твърде много след даване на газ - студена (даже и лятото) държеше 2000 и повече оборота - оборотите играеха на място понякога - при включване на климатика оборотите се вдигаха твърде много и след известно време ставаха твърде ниски
В момента нямам абсолютно никакви грижи с обороти и празен ход. И това само от едно почистване и регулиране на клапана!
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 22:43:40 | Message # 63 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Търся и аз един Р-28 на Правец
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 23:16:10 | Message # 64 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Нещо ме обърка с тоя P28 Правец в темата за придърпването Явно съм прекалил с бирата
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 23:22:52 | Message # 65 |
BIKER
| абе объркал съм темите
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 23:28:48 | Message # 66 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Май и ти си прекалил с бирите
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 23:29:45 | Message # 67 |
BIKER
| Не бре,рязах лук за салатата
|
|
| |
eDaniel | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 23:36:06 | Message # 68 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
| Ахахаха и ти се премрежи погледа от сълзи и не видя темата...
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Четвъртък, 17.10.2013, 23:54:21 | Message # 69 |
BIKER
| Да бееее....и си викам,кой па ми е делнал поста точно пък в тази тема пп.Nurs,що не снимаш ремонтите бре?Треа правим форума цветен
|
|
| |
nurs | Дата: Петък, 18.10.2013, 09:55:53 | Message # 70 |
Рокудан (6)
Съобщения: 173
| VIPER-CH, след това се сетих ,че трябваше да смимам...:)
|
|
| |