Радар детектор
|
|
eldesa | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:22:09 | Message # 46 |
Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1207
Статус: Офлайн
| Quote NightRider ( ) Извънградско 140 бах ти и извънградското на магистралата е толкова и да ти кажа спокойно можеш да караш и с повече по магистрала Люлин след Деканите.Прав път с километри и все още асвалта му е супер . Иначе извън градското е 90км/ч но и със 100 е нормално.Почнаха да оправят пътищата тук там
Редактирано от eldesa - Понеделник, 30.12.2013, 20:24:50 |
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:24:08 | Message # 47 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Виж , наистина има места където можеш и 300км/ч да вдигнеш но нито е правилно , нито е редно а да не говорим че си опасен освен за теб а и за околните.Прелюда е далеч от бегачка , просто е приятен за каране.
Не се учудвам но за над 10 години шофиране имам 1 акт за превишена скорост.
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:29:30 |
|
| |
VRG | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:27:33 | Message # 48 |
Сандан (3)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 42
| Quote eldesa ( ) Точно там не трябва да го изпреварваш.защото точно там те дебнат скритите радари Като имаш радар-детектор, този проблем отпада.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:31:19 | Message # 49 |
5th gen F20A4
| eldesa , отдавна не съм виждал скрити ченгета да ти кажа а и да са каширани някаде то каква е разликата дали е скрита патрулката с камерата или да има стационарна такава бодната в банкета ?
Българина мрази да дава пари когато направи нарушение.Затова се измислят всякакви други джаджи , всякакви причини като те спрат само и само за да кажеш на черното , че е бяло.Добре де , защо в чужбина караме по ограниченията а тук не ?! Въпроса е риторичен
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:32:13 |
|
| |
VRG | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:32:19 | Message # 50 |
Сандан (3)
| Quote Mkilla ( ) Виж , наистина има места където можеш и 300км/ч да вдигнеш но нито е правилно , нито е редно а да не говорим че си опасен освен за теб а и за околните.Прелюда е далеч от бегачка , просто е приятен за каране.Не се учудвам но за над 10 години шофиране имам 1 акт за превишена скорост. Колега, разбрах, че имаш готова рецепта за себе си. Не я налагай на другите! Всеки има своя глава на раменете и отговаря за своите действия. Мърморенето повече подхожда на нечия тъща.
|
|
| |
eldesa | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:34:25 | Message # 51 |
Джудан (10)
| Quote Mkilla ( ) Не се учудвам но за над 10 години шофиране имам 1 акт за превишена скорост. Искаш да кажеш че за 10 г си нарушил 2 пъти ли , не мога да повярвам , не си ли чувал въпроса "сега какво правим " . Аз за над 27 г практика имам 1 фиш за 10 лв за неправилно паркиране и 1 снимка от тази година за превишена скорост .Трябва да съм много стриктен шофьор тогава .Но не е така . Всеки понякога нарушава ( дали дали съзнателно или несъзнателно).
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:35:56 | Message # 52 |
5th gen F20A4
| Искам да кажа , че не ми е нужен радар
Весели празници
Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:38:09 |
|
| |
NightRider | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:36:18 | Message # 53 |
Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Брат аз не се учудвам карам доста добър Прелюд за много хора мечта ,направил съм по него едно друго. И трябва да ти кажа ,че много рядко имам удоволствието да му чуя гласа във Витека . И не защото ме е страх да карам. Тук не на всякаде има камери и полицейски коли с камери изглеждащи на най -нормален автомобил а защото мисля ,че така е правилно .Щом пише 130 макс на магистрала в Холандия с толкова и карам ,в Германия е друго там под 200 не падам ама няма ограничение . Законите са да се спазват . А и тука кат те спрат ченгетата ич не питат "са ко ше прайм " Ами си пишат и ич не ги ебе кой си и къв. Ядеш си глобата и толкоз. Тука полицията не прави разлика с Ферари ли си или с Дачия. Последния път в Бг на бул.България минах покрай една патрулка с 210 и ко ? Голямо геройство . Ами ако бе излязло куче или спукам гума ?????? Освен това гъзарските коли се карат бавно за да те виждат всички Тука редовно разни пишлемета турци предимно ми се заяждат по светофарите и си остават с това ,пускам ги да си трошат главите . А за бързо каране има писти .Ето питай БатКосъо и Дани дали са се изкефили на бързо каране
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
Редактирано от NightRider - Понеделник, 30.12.2013, 20:59:26 |
|
| |
eldesa | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:39:48 | Message # 54 |
Джудан (10)
| Quote Mkilla ( ) eldesa , отдавна не съм виждал скрити ченгета да ти кажа ами ако имах видео регистатор щях да ти покажа .Вчера засякох на 2 места такива засади (едната преди Благоевград и една на Волуек) като казвам скрити значи найстина скрити с радари.Не те спират ама си снимат.Подават ти се фаровете от храстите и преди ти да си ги видял си сниман от упор на 30-40 метра
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:44:22 | Message # 55 |
5th gen F20A4
| Това се опитах да кажа по-горе.Няма никакво значение дали стационарната камера е в храстите или цяла патрулка с ченгета + камера.Едно и също е Все има снимки
Но наистина не съм ги виждал скоро завряни по храсталаците.Факт е , че те спират в пъти по-малко и шофирането вече е приятно а не като преди София - Варна 5 пъти принудителни почивки
Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:45:45 |
|
| |
eldesa | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:49:10 | Message # 56 |
Джудан (10)
| Quote Mkilla ( ) Весели празници :) с този клип ме расмя .Това се казва много мобилна камера .Снима отпред и отзад и гони нарушителите ,пък снима и бяга от ченгетата . ,но не е скрита в храстите
|
|
| |
VRG | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:49:46 | Message # 57 |
Сандан (3)
| Аха, Брус, теб те снимат. А камионите, които те изпреварват?
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 30.12.2013, 20:51:09 | Message # 58 |
5th gen F20A4
| Евала правя на хора като Ivo ( prelude ).Направи си бегачка - кара на писта.Кара му се спортният мотор - отива на писта и колкото може.
Бат Сашо , гледай му и другите клипове Много е луд Реми особено с карта в Париж.
VRG нещо искаш да ми кажеш ли ? Не те разбрах ?
Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:56:10 |
|
| |
eldesa | Дата: Вторник, 31.12.2013, 10:12:19 | Message # 59 |
Джудан (10)
| Quote VRG ( ) Колега, разбрах, че имаш готова рецепта за себе си. Не я налагай на другите!Всеки има своя глава на раменете и отговаря за своите действия. Мърморенето повече подхожда на нечия тъща. Колега VRG не се пали , той Андрьо си е мърморко и вечна опозиция , :haha: но е добрбо момче . Вечно си спори и си отстоява своето .Понякога е прав , но по често не . Прави го за спорта (ами натурата му е такава) та в спора да излезе истината(ама и да излезе пак не пада по гръб ) Ние си го знаем и поне на мен (за другите незнам ) ми е интересно като почне да пише коментар и кажее " съгласен съм , но..... и спора и почва и се се разгаря (особено от нови членове на форума които не го познават и му се палят от думите ) Весело изкарване от всички на новогодишната нощ.....
Редактирано от eldesa - Вторник, 31.12.2013, 10:28:06 |
|
| |
VRG | Дата: Вторник, 31.12.2013, 15:34:45 | Message # 60 |
Сандан (3)
| Благодаря, eldesa! Аз не се паля всъщност, просто приемам сериозно всекиго, дори когото не познавам. Интересни са ми чуждите гледни точки и винаги се радвам да чуя алтернативно мнение. Толкова пък повече ме разочароват убеждения "от последна инстанция" , които предполагат, че има само една истина, а който не я изповяда, е заблуден. Светът е шарен, а животът поднася казуси, които го правят увлекателен и истински. Желая на всички една запомняща се и щастлива 2014 година!!
|
|
| |