Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Радар детектор
eldesaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:22:09 | Message # 46
Джудан (10)

Град/Държава: /Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 1207
Статус: Офлайн
Quote NightRider ()
Извънградско 140 бах ти и извънградското
на магистралата е толкова и да ти кажа спокойно можеш да караш и с повече по магистрала Люлин след Деканите.Прав път с километри и все още асвалта му е супер . Иначе извън градското е 90км/ч но и със 100 е нормално.Почнаха да оправят пътищата тук там lol

Редактирано от eldesa - Понеделник, 30.12.2013, 20:24:50

MkillaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:24:08 | Message # 47
5th gen F20A4

Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
Виж , наистина има места където можеш и 300км/ч да вдигнеш но нито е правилно , нито е редно а да не говорим че си опасен освен за теб а и за околните.Прелюда е далеч от бегачка , просто е приятен за каране.

Не се учудвам но за над 10 години шофиране имам 1 акт за превишена скорост.

Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold
Honda Civic FN2 Type R - now
Honda Civic Aerodeck - now

Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:29:30

VRGДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:27:33 | Message # 48
Сандан (3)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 42
Quote eldesa ()
Точно там не трябва да го изпреварваш.защото точно там те дебнат скритите радари
Като имаш радар-детектор, този проблем отпада.

MkillaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:31:19 | Message # 49
5th gen F20A4

eldesa , отдавна не съм виждал скрити ченгета да ти кажа а и да са каширани някаде то каква е разликата дали е скрита патрулката с камерата или да има стационарна такава бодната в банкета ? ;)

Българина мрази да дава пари когато направи нарушение.Затова се измислят всякакви други джаджи , всякакви причини като те спрат само и само за да кажеш на черното , че е бяло.Добре де , защо в чужбина караме по ограниченията а тук не ?! Въпроса е риторичен :)

Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:32:13

VRGДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:32:19 | Message # 50
Сандан (3)

Quote Mkilla ()
Виж , наистина има места където можеш и 300км/ч да вдигнеш но нито е правилно , нито е редно а да не говорим че си опасен освен за теб а и за околните.Прелюда е далеч от бегачка , просто е приятен за каране.Не се учудвам но за над 10 години шофиране имам 1 акт за превишена скорост.
Колега, разбрах, че имаш готова рецепта за себе си. Не я налагай на другите!
Всеки има своя глава на раменете и отговаря за своите действия. Мърморенето повече подхожда на нечия тъща.

eldesaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:34:25 | Message # 51
Джудан (10)

Quote Mkilla ()
Не се учудвам но за над 10 години шофиране имам 1 акт за превишена скорост.
Искаш да кажеш че за 10 г си нарушил 2 пъти ли ,   lol не мога да повярвам , не си ли чувал въпроса "сега какво правим " :D .
Аз за над 27 г практика имам 1 фиш за 10 лв за неправилно паркиране и 1 снимка от тази година за превишена скорост .Трябва да съм много стриктен шофьор тогава .Но не е така . Всеки понякога нарушава ( дали дали съзнателно или несъзнателно).

MkillaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:35:56 | Message # 52
5th gen F20A4

Искам да кажа , че не ми е нужен радар :)

Весели празници :)

Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:38:09

NightRiderДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:36:18 | Message # 53
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
Брат аз не се учудвам карам доста добър Прелюд за много хора мечта ,направил съм по него едно друго. И трябва да ти кажа ,че много рядко имам удоволствието да му чуя гласа във Витека . И не защото ме е страх да карам. Тук не на всякаде има камери и полицейски коли с камери изглеждащи на най -нормален автомобил а защото мисля ,че така е правилно .Щом пише 130 макс на магистрала в Холандия с толкова и карам ,в Германия е друго там под 200 не падам ама няма ограничение . Законите са да се спазват . А и тука кат те спрат ченгетата ич не питат "са ко ше прайм "  Ами си пишат и ич не ги ебе кой си и къв. Ядеш си глобата и толкоз. Тука полицията не прави разлика с Ферари ли си или с Дачия. Последния път в Бг на бул.България минах покрай една патрулка с 210 и ко ? Голямо геройство . Ами ако бе излязло куче или спукам гума ??????
Освен това гъзарските коли се карат бавно за да те виждат всички :)
Тука редовно разни пишлемета турци предимно ми се заяждат по светофарите и си остават с това ,пускам ги да си трошат главите . А за бързо каране има писти .Ето питай БатКосъо и Дани дали  са се изкефили на бързо каране :)

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

Редактирано от NightRider - Понеделник, 30.12.2013, 20:59:26

eldesaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:39:48 | Message # 54
Джудан (10)

Quote Mkilla ()
eldesa , отдавна не съм виждал скрити ченгета да ти кажа
ами ако имах видео регистатор щях да ти покажа .Вчера засякох на 2 места такива засади (едната преди Благоевград и една на Волуек)  :)
като казвам скрити значи найстина скрити с радари.Не те спират ама си снимат.Подават ти се фаровете от храстите и преди ти да си ги видял си сниман от упор на 30-40 метра

MkillaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:44:22 | Message # 55
5th gen F20A4

Това се опитах да кажа по-горе.Няма никакво значение дали стационарната камера е в храстите или цяла патрулка с ченгета + камера.Едно и също е :) Все има снимки :D

Но наистина не съм ги виждал скоро завряни по храсталаците.Факт е , че те спират в пъти по-малко и шофирането вече е приятно а не като преди София - Варна 5 пъти принудителни почивки :D

Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:45:45

eldesaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:49:10 | Message # 56
Джудан (10)

Quote Mkilla ()
Весели празници :)
 с този клип ме расмя  :D :D :D .Това се казва много мобилна камера .Снима отпред и отзад и гони нарушителите ,пък  снима и бяга от ченгетата . ,но не е скрита в храстите lol

VRGДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:49:46 | Message # 57
Сандан (3)

Аха, Брус, теб те снимат. А камионите, които те изпреварват?

MkillaДата: Понеделник, 30.12.2013, 20:51:09 | Message # 58
5th gen F20A4

Евала правя на хора като Ivo ( prelude ).Направи си бегачка - кара на писта.Кара му се спортният мотор - отива на писта и колкото може.

Бат Сашо , гледай му и другите клипове :) Много е луд Реми особено с карта в Париж.

VRG нещо искаш да ми кажеш ли ? Не те разбрах ?

Редактирано от Mkilla - Понеделник, 30.12.2013, 20:56:10

eldesaДата: Вторник, 31.12.2013, 10:12:19 | Message # 59
Джудан (10)

Quote VRG ()
Колега, разбрах, че имаш готова рецепта за себе си. Не я налагай на другите!Всеки има своя глава на раменете и отговаря за своите действия. Мърморенето повече подхожда на нечия тъща.
Колега VRG не се пали , той Андрьо си е мърморко и вечна опозиция ,  :haha:  но е добрбо момче . Вечно си спори и си отстоява своето .Понякога е прав , но по често   не . Прави го за спорта  (ами натурата
му е такава) та в спора да излезе истината(ама и да излезе пак не пада
по гръб   :D ) Ние си го знаем  и поне на мен (за другите незнам ) ми е интересно като почне да пише коментар и кажее " съгласен съм , но.....  и спора и почва и се се разгаря  (особено от нови членове на форума които не го познават и му се палят от думите )   lol
alco Весело изкарване от всички на новогодишната нощ.....

Редактирано от eldesa - Вторник, 31.12.2013, 10:28:06

VRGДата: Вторник, 31.12.2013, 15:34:45 | Message # 60
Сандан (3)

Благодаря, eldesa! Аз не се паля всъщност, просто приемам сериозно всекиго, дори когото не познавам. hat
Интересни са ми чуждите гледни точки и винаги се радвам да чуя алтернативно мнение. Толкова пък повече ме разочароват убеждения "от последна инстанция" rtfm , които предполагат, че има само една истина, а който не я изповяда, е заблуден. punish
Светът е шарен, а животът поднася казуси, които го правят увлекателен и истински. ohyes
Желая на всички една запомняща се и щастлива 2014 година!! alco

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda