Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Кратки и бързи въпроси.
VIPER-CHДата: Понеделник, 14.04.2014, 20:30:55 | Message # 1366
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн

Втория или предпоследния а ако не намериш си избери някой друг и му сложи една лепенка отгоре :p .Не знам дали трябва да изключват след определено време или се спират ръчно.
Приложени файлове: 4176220.jpg (43.8 Kb) · 8580398.jpg (28.6 Kb)

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

nightfighterДата: Понеделник, 14.04.2014, 21:12:04 | Message # 1367
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Quote Shoty ()
Веско, не знам как си успял да вкараш карантията от огледалата без пилене, защото при мен не се получи:)
И аз пилих, иначе е невъзможно да се вкара.Не си ме разбрал или аз не съм се изразил правилно.

VIPER-CHДата: Понеделник, 14.04.2014, 21:21:44 | Message # 1368
BIKER

Абе за кво е този бутон от снимката "POLE" ?

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

nightfighterДата: Понеделник, 14.04.2014, 21:26:26 | Message # 1369
4G H22A 4WS MT

Рядка JDM глезотийка- малка пръчка със светлинка на върха, която излиза от ъгъла на предната броня.За по лесно ориентиране за габаритите на колата при паркиране.
Почити невъзможно е да се намери, или струва много пари :) Доколкото знам само batkosio  има такова :)

NightRiderДата: Понеделник, 14.04.2014, 21:52:39 | Message # 1370
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
Така е ,Косъо се фукляви с нея . :D   На мен лично ми прилича на някоя пръчка за закачване на знаменце като при колите на дипломатите. Защо не си свържете нагревателите на огледалата към копчето за нагревателя на задния джам ? Според мен е най-добрият вариант. :)

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

Редактирано от NightRider - Понеделник, 14.04.2014, 21:53:07

nightfighterДата: Понеделник, 14.04.2014, 22:00:44 | Message # 1371
4G H22A 4WS MT

Quote NightRider ()
Защо не си свържете нагревателите на огледалата към копчето за нагревателя на задния джам ? Според мен е най-добрият вариант.

И според мен :) Простичък и изчистен вариант. Имайте в предвид че прекарването на кабелите,ако искате да стане добре,не е особено лесна задача.

NightRiderДата: Понеделник, 14.04.2014, 22:02:25 | Message # 1372
Aristocrat

Да .Така е . Ама за да станат кабелите добре се минава през Пловдив. Питате там за Веско и сте вие ;)

Редактирано от NightRider - Понеделник, 14.04.2014, 22:03:26

nightfighterДата: Понеделник, 14.04.2014, 22:57:12 | Message # 1373
4G H22A 4WS MT

Да бе,то Веско си няма друга работа,та цял живот се кабели ще пуска:) То в тази работа не се изисква нито ъкъл,нито някакви специални умения,познания или инструменти! Примерно: преди няколко седмици един колега искаше аларма да му слагам,викам му прекарай си кабелите,аз ще ти покажа от къде и как и като си готов ще ти я вържа за 10мин и безпари :) Той,казва- ама аз не разбирам бе брато,то ако разбирах..........какво му има да разбираш,просто го мързи и защото така е по-лесно.Добре казвам като не разбираш т.е. не  искаш да свършиш нещо което е напълно по възможностите ти,но работата е трудоемка,туткава и бавеща- услугата при мен струва 150лв :) Ау,скъпо бе-то и в сервизите толкова вземат!!Няма проблем веднага му давам телефоните на 3 сервиза за аларми :) Как мислите дали вече има аларма въпросния индивид??? :) :)

NightRiderДата: Понеделник, 14.04.2014, 23:11:16 | Message # 1374
Aristocrat

Аз пък съм на принципа ако ме мързи да си платя . Така и аз ще съм доволен и отсрещната страна също.За всеки трябва да има хляб. Е ако се налага сам, и не съм го правил викам неволята ,пуша с нея една цигара и го правя .:D  Ама вече остарявам и ме мързииии. :(

nightfighterДата: Понеделник, 14.04.2014, 23:45:58 | Message # 1375
4G H22A 4WS MT

Тъй де,ама хем да те мързи,хем да не ти се плаща....... е то аман от такива!! Нали уж все да помогнем,все от мен да мине,.....По едно време така ме бяха обсадили, че кой квото прави, аз все на някой колата правя.И то безплатно,и то през почивните дни,и да не мислиш че има благодарност?? Ба,майтапиш се!

VIPER-CHДата: Вторник, 15.04.2014, 00:04:34 | Message # 1376
BIKER

Quote NightRider ()
Ама вече остарявам
Пенсия :D

mom4i74Дата: Вторник, 15.04.2014, 00:07:32 | Message # 1377
Джудан (10)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 2166
А на мен ми се работи ,работи по тоя Прелюд ама нямам време и единственото което мога да правя в момента за да се докосна до колите е да гледам мануали и да изучавам:) Сега изучавам NSX и Legend. Преди да спечеля от тото няма да мога имам NSX но пьк след време ще мога да си взема така мечтаното купе Legend 3,2 V6 което го има в Германия и за 1000 евро.

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

nightfighterДата: Вторник, 15.04.2014, 00:14:45 | Message # 1378
4G H22A 4WS MT

Quote mom4i74 ()
А на мен ми се работи ,работи по тоя Прелюд ама нямам време

А на мен вече ми писна,нямаш си на идея колко ми писна! От месец и 12 дни все в ремонт на Прелюда съм :) То как пък, поне едно нещо не взе да стане от първия път и по лесния начин! Ей,така просто за разнообразие! Днес 10 пъти качвах и свалях единия фар докато го пасна,да му...................

ZAPPAДата: Вторник, 15.04.2014, 00:20:42 | Message # 1379
ARTIST

Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
Available to users only

PRELUDE 2.2 TYPE S

mom4i74Дата: Вторник, 15.04.2014, 00:23:00 | Message # 1380
Джудан (10)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 2166
Хубавите неща стават бавно:) Една вечер реших да сменям част от генерацията за 1 час и стана страшно. Скьсах шпилката на двуцевката кьм колектора и свалях колектори,разпробивах заварявах и така до 8 сутринта :)) хахахха
А напасването на детайли е наистина е много капризна работа. Мойте фарове като ги мотирвах и аз сумати пьти ги регулирах докато напасна всички луфтове а ми се е случвало да сваля преден капак и после егати и играта докато го напасна. Все едно не е от тая кола:)

PS Ето бьдещата кола която поради липса на Легенд форум ще я приютим тук в Прелюд форума :)

http://suchen.mobile.de/auto-in....fx12014

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

Редактирано от mom4i74 - Вторник, 15.04.2014, 00:27:14

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda