Infoboard 1 и Infoboard Touch
|
|
eDaniel | Дата: Вторник, 27.03.2012, 22:41:14 | Message # 31 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Статус: Офлайн
| Кое това? Ако имаш предвид Trip Info-то, на следващият екран (стрелка надясно) имаш Total Counters.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
ManiaK | Дата: Сряда, 28.03.2012, 10:40:52 | Message # 32 |
Templar
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 365
| а няма ли някой да направи клипче на touch-а да го видим в работен режим ... и най вече нещото което ме интересува при нормално шофиране виждат ли се добре стойностите показани на дисплея дори и при слънчево време.
ManiaK's Lude
|
|
| |
NSBOP | Дата: Сряда, 28.03.2012, 10:58:34 | Message # 33 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| Не. Няма цветен дисплей (или аз поне не съм виждал) който да се вижда добре на слънце. Според мен е нереално е да очакваш такова нещо. Имам 3 смартфона - всичките нови модели, единия е даже с AMOLED и нито един от тях не се вижда добре на слънце (да не казвам, че почти нищо не се вижда). Какво остава за уред, който се произвежда в малко бройки за по-ниска цена... Ако искаш да се вижда добре на слънчево време или си го вграждаш на подходящо място (в сенника или в таблото например) или си взимаш черно-бял.
|
|
| |
ManiaK | Дата: Сряда, 28.03.2012, 11:13:22 | Message # 34 |
Templar
| Аз имам стария модел и съм си много доволен от него и просто се чудих дали да не си направя ъпгрейд с новия, но на мен ми трябва за да си следя показателите на маторя а не за шикария на таблото... не ми трябват графики или такива неща. На стария инфоборд знам че мога да разчитам по всяко време и просто исках да знам дали мога и на новия да разчитам така. Знам че всички дисплеи имат проблем със слънцето за това исках да разбера как седи и тук въпроса, не очаквам чудеса просто исках да видя как се държи в реални условия!
ManiaK's Lude
|
|
| |
NSBOP | Дата: Сряда, 28.03.2012, 11:21:27 | Message # 35 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
| Няма проблем да ти направя видео, но ако искаш да го държиш на слънце отсега ти казвам, че цветния няма да ти хареса. Вариант е да го вградиш зад опушеното стъкло до километража някъде (там където би седял оригиналния ТВ) ако ти се занимава. Лично на мен цветният ми е по-удобен защото се навигира по-лесно в менютата и се вижда повече информация накуп. В слънчево време просто го местя някъде другаде ако искам да го гледам. Май ще се реша да си го вградя в сенника (през колоната ще пусна кабела) защото там никога няма да му свети пък и няма да дразни крадците.
|
|
| |
ManiaK | Дата: Сряда, 28.03.2012, 13:06:30 | Message # 36 |
Templar
| Quote (NSBOP) там където би седял оригиналния ТВ точно там си мисля евентуално да го вградя ама се притеснявам че няма да може да се командва пълноценно. Май по скоро на мястото на пепелника ще е по удачният вариант.
ManiaK's Lude
|
|
| |
Garfi | Дата: Сряда, 28.03.2012, 13:19:34 | Message # 37 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| ManiaK, мисля, че ще съжаляваш <_<
|
|
| |
ManiaK | Дата: Сряда, 28.03.2012, 13:54:22 | Message # 38 |
Templar
| ще съжалявам за това че мисля да го сменям... или за мястото където мисля да го вградя?
ManiaK's Lude
|
|
| |
Garfi | Дата: Сряда, 28.03.2012, 14:30:13 | Message # 39 |
just driver
| Ще съжаляваш, че си заменил стария със новия. Все пак предпочитанията са строго индивидуални за различните хора.
|
|
| |
NSBOP | Дата: Сряда, 28.03.2012, 14:48:12 | Message # 40 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
| На мен новия ми харесва повече защото показва повече инфо на един екран. Иначе стария е по-лесен за монтаж и е по-малко претенциозен към мястото.
|
|
| |
ManiaK | Дата: Сряда, 28.03.2012, 15:44:52 | Message # 41 |
Templar
| Quote (Garfi) че си заменил стария със новия не съм... все още си ползвам стария. Просто се чудих дали да не си го сменя с новия точно поради причините които Даниел описа Quote (NSBOP) защото показва повече инфо на един екран
ManiaK's Lude
|
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 29.03.2012, 13:15:39 | Message # 42 |
just driver
| Изкарал си ми изречението от контекста, по-точно изрязал си го. Става въпрос, че ще съжаляваш като го замениш.
Maniak, виждал ли си стария инфоборд с бял дисплей?
Редактирано от Garfi - Четвъртък, 29.03.2012, 13:46:15 |
|
| |
ManiaK | Дата: Четвъртък, 29.03.2012, 14:30:47 | Message # 43 |
Templar
| не, не съм... аз чак тези дни видях че изобщо има такъв модел. И интерес на истината това селено адски ме дразни и много пъти съм си мислел да пробвам да му сменя диодчетата с сини или бели. Ти май вече си с бял нали...?
ManiaK's Lude
|
|
| |
Garfi | Дата: Четвъртък, 29.03.2012, 14:55:06 | Message # 44 |
just driver
| Може да се каже. Белите светодиоди можеш да ги засилваш повече, даже на тъмно когато са на макс пречат и се налага малко да се намали светлината.
|
|
| |
ManiaK | Дата: Четвъртък, 29.03.2012, 15:35:44 | Message # 45 |
Templar
| ха... можеш да регулираш светлината ли? Има ли и други благинки различни от първата версия? Интерфейса ми се стори малко по различен или греша ... шрифта е малко по различен.
п.п. а дали има опция за update на най старата версия с тази от белия инфоборд?
ManiaK's Lude
Редактирано от ManiaK - Четвъртък, 29.03.2012, 15:36:23 |
|
| |