Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Кратки и бързи въпроси.
GarfiДата: Петък, 09.01.2015, 15:31:07 | Message # 2041
just driver

Град/Държава: Grindavík/Iceland
Група: Приятели
Съобщения: 2104
Статус: Офлайн
Някой знае ли излишното гориво което се връща в резервоара дали се излива от горната част на резервоара или има тръбичка, която го сваля на дъното.

Редактирано от Garfi - Петък, 09.01.2015, 15:48:23

dpavlovqДата: Петък, 09.01.2015, 19:31:21 | Message # 2042
Нанадан (7)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 306
Здравейте!
Не съм забравил, ама не знам и аз какво правя, много ме зарадва новия облик на форума.

Та, историята е следната...
Колата мина обичайното обслужване - смяна на филтри и масло(лятото); а антифриза пък нещо си кипеше, та и този фикс беше поправен(смяна на капачка и на още един чарколяк, който в момента не се сещам кой беше).
Обаче не ми беше свързан датчика за включване на вентилатора и мотора вдигна температура до червените деления, като не е стоял там - колата беше загасена.

Е ли вероятно да ми възникне теч на масло по този повод?(двигателя е омаслен бая)
И да получа някакви проблеми като пукнатини по блока?

Колата се кара кажи-речи бабешката, просто ми е готино да си карам леко и бавно, та при мен двигателя не съм го силил, двигателя не е отварян(при мен де :D).
Ремонта, който предстой е смяна на гарнитурите, които се водят комплект. Шлайф на главата е предвиден. Частите ще идват от Англия, което не знам как да го приема, вярвам, че ще са Виктор Рейнц или Блупринт, може да дадете и едно мнение за марките.

VIPER-CHДата: Петък, 09.01.2015, 20:37:35 | Message # 2043
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
Quote DIVALDO ()
Аз минах тюф преди 7-8 месеца имам поне година и 3-4 месеца до другия .Но проблема е като отида до някой сервиз и се сьм на трьни ако видят че го нямя ти вземат колата и мн голяма глоба тука и гонки няма карам си до 2500 оборота градско на 95% от времето . като се прибера в бг 5 мн и го няма. като го разширя няма и да спьва толкова мн колата
Ами другия вариант е да го изтърбушиш.Пак ще си е на мястото но само обвивка,така няма да се тревожиш  в сервизите а пък колата ще си е отпушена.Хващай едно шило и чук и му разкарай керамиката,шест болта го държат :D  
пп.Ще трябва операцията да я направиш на някой катализатор закупен втора ръка,че твоя да си седи за Тюф-а. ;) После ще продадеш парчетата у дома и ще избиеш някой лев ;)
Друго не ми иде на ум в твоя случай B)

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

NightRiderДата: Петък, 09.01.2015, 21:07:50 | Message # 2044
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
Аз па немам ни катализатор ни нищо и нямам проблем при преглед . тия в Германия съвсем изглупеха .  Преди да сложа Инвидията имах избушен катализатор ама той замина :)

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

VIPER-CHДата: Петък, 09.01.2015, 21:15:20 | Message # 2045
BIKER

При вас може бре,вие нямате ТЕЦ-ове да ви произвеждат ток.Всичко ви е на вятърни мелници :D

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

DIVALDOДата: Петък, 09.01.2015, 21:32:00 | Message # 2046
Нанадан (7)

Град/Държава: Frankfurt/Germany
Група: Напреднали
Съобщения: 271
Днеска си играх с дрелката около 2 часа да разтьржа едната страна на катализатора от ф51-52 на ф56 купих 4 метални дремела и почнах да стяржа . Аз искам и шума да намалей че и това тука е проблем :D и данеми бучи толкова .Ще отрежа от едната страна фланеца че там е мн тясно ф 47 не може да се разшири толкова и ще го изместя по на зад кьдето ф е по голямо . Някой да знае защо едната страна е с по малко ф от другата и коя страна е кьм колектора :) някой сайт от който да си порьчам гарнитури за катализатора :) И втори катализатор е добра идея но за по-напред .

Редактирано от DIVALDO - Петък, 09.01.2015, 21:36:29

NightRiderДата: Петък, 09.01.2015, 21:35:58 | Message # 2047
Aristocrat

Quote VIPER-CH ()
При вас може бре,вие нямате ТЕЦ-ове да ви произвеждат ток.Всичко ви е на вятърни мелници
имаме си АЕЦ ,а отделно на това мелниците в Холандия са били използване за пресушаване на вода и отвоюване на земя от морето . punish

VIPER-CHДата: Петък, 09.01.2015, 21:39:58 | Message # 2048
BIKER

Quote DIVALDO ()
неможе да се разшири толкова
Може на струг или фреза ;) до Ф60

Приложени файлове: 1669478.jpg (88.7 Kb) · 3570736.jpg (97.7 Kb)

VIPER-CHДата: Петък, 09.01.2015, 21:45:18 | Message # 2049
BIKER

Quote NightRider ()
имаме си АЕЦ ,а отделно на това мелниците в Холандия са били използване за пресушаване на вода и отвоюване на земя от морето .
Знам бре ,тръгнал да учи старото кеч....аз кога съм пил чай с Кунинг ехееее lol

NightRiderДата: Петък, 09.01.2015, 21:54:21 | Message # 2050
Aristocrat

пил си ти леблебия на село в каручката haha

DIVALDOДата: Петък, 09.01.2015, 21:58:40 | Message # 2051
Нанадан (7)

Град/Държава: Frankfurt/Germany
Група: Напреднали
Съобщения: 271
Проблема не е че аз не мога с дрелката .Проблема е че катализатора е на конос и кам края е на ф47 около 1 см ламарината затова трябва да го отрежа и да го заваря по назад на ламарината кадето коноса вече е ф56

EMOДата: Четвъртък, 15.01.2015, 21:34:14 | Message # 2052
Годан (5)

Съобщения: 149
Колеги казват че дявола като си нямал работа се .... децата та питането ми е лесно ли се сменяват шпилките за джантите

galev_90Дата: Четвъртък, 15.01.2015, 23:40:52 | Message # 2053
Хачидан (8)

Съобщения: 592
Здравейте.Имам въпрос.Купих си джанти от колегата batkosio, и днес реших да пробвам една от тях да видя как ще седи на колата.Джантите са 2 размера 4х100(с широки дупки), и 4х114,3( с по тесен отвор за гайката.Проблема е че сегашните ми оригинални гайки, не могат да влязат на джантите , та да ги завия.Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем, и как да го разреша?Какви гайки да търся?
Благодаря предварително

ZAPPAДата: Четвъртък, 15.01.2015, 23:48:56 | Message # 2054
ARTIST

Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
Available to users only

PRELUDE 2.2 TYPE S

ZAPPAДата: Четвъртък, 15.01.2015, 23:58:54 | Message # 2055
ARTIST

Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
Available to users only

PRELUDE 2.2 TYPE S

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda